- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Sizin kardeşisiniz . Evladınız o tepeyi doldursun o zaman elhamdülillah demeyi görürsünüz , ne diyelim bu gidişle sizede sıra gelecek gibi duruyor o tepeyi doldurma sirasi, üstelik neden şehit olunduğu bile muamma olan bir durumda , insan vatanı için şehit oldu bile diyemiyor çok acıŞehitler tepesi boş kalmıyor elhamdürillah
Amin amin İnşaAllah. Daha çok şey var söylenecek te işte. Şu mübarek aylarda mübarek günde içimden ettiğim bedduaları rabbim kabul eder inşaAllah
Onu Erdoğan söylemiş loreth. Yani arkadaş ironi yapmış.Şu lafınız içimi acıttı. Keşke bomboş kalsa o tepe. İlle dolması lazımsa, gencecik yavrular üstünden iktidarcılık oynayanlar ve onların evlatlarıyla dolsa keşke. Şehitlerimiz bizim için elbette kutsal ama şehit vermenin gurur duyulacak bir yanı yok. Keşke onlara sağladığımız güzel yaşamlarla gurur duyabilseydik.
Aslında benim ettiğim beddua yolunuza gelsin demek gibi bişey. Bu onlara zaten bedduaBeddua etmiyorum, Rabbimi biliyorum kimsenin ahı kimsede kalmaz
Hala küçük resme bakıyor insanlar
Oysa büyük resim çok açık, bunun yapılmasına yardım eden herkes suçlu, herkesin eli kanlı ......
Onu Erdoğan söylemiş loreth. Yani arkadaş ironi yapmış.
Sanırım suriyeliniz. Tüm mesajlara beğenmedim atıyorsunuz.sen kendi gözlüğünü çıkar sana yeter. millet geçmişinide geleceğinide görür. milleti küçümseme...
açıkça söyleyeyimYani böyle bir durumu bile polemik galine getirip insanların sinirlerini bozuyorsunuz ya pes. Ne geçiyor elinize insanları alıntılayıp eleştirince?
sadece insanım. bide dünyalıyımSanırım suriyeliniz. Tüm mesajlara beğenmedim atıyorsunuz.
Bencede Suriyeli yoksa vatanini seven birisi beğenmedim atamaz, işte düşünün biz onları besleyip doyuruyoruz bunlar çoğalıyor burda sonra gelip vatan sever paylaşımlara beğenmedim atıyorlar bunlar böyle ... İnsanlar boşluğu uygun olanı doldurunSanırım suriyeliniz. Tüm mesajlara beğenmedim atıyorsunuz.
Eşim güvenlik güçlerinden biri bugun burda yarin operasyonda,yureginiz agzinizda gezmek ne demek bilemezsiniz.Hicbir yakinim asker olmamis olsa bile ''sehitler tepesi bos kalmiyor elhamdülillah'' diyemezdim sanirim.Bazi vedalara insanlar canini birakiyor bilin istedim.Evet uzak ve hepte uzak olur inşallah
Şu lafınız içimi acıttı. Keşke bomboş kalsa o tepe. İlle dolması lazımsa, gencecik yavrular üstünden iktidarcılık oynayanlar ve onların evlatlarıyla dolsa keşke. Şehitlerimiz bizim için elbette kutsal ama şehit vermenin gurur duyulacak bir yanı yok. Keşke onlara sağladığımız güzel yaşamlarla gurur duyabilseydik.
beğendiğim de bir çok mesaj var. onları neden görmüyorsunuz? dürüst değilsiniz.Bencede Suriyeli yoksa vatanini seven birisi beğenmedim atamaz, işte düşünün biz onları besleyip doyuruyoruz bunlar çoğalıyor burda sonra gelip vatan sever paylaşımlara beğenmedim atıyorlar bunlar böyle ... İnsanlar boşluğu uygun olanı doldurun
Şu gözümde canlandı yüreğimi yaktıgeçen ay idlib sehitlerinden biride bizim binamizdaydi
kucuk cocugunu en son 8 gunlukken görmus
cocugu dogdugunda kizimla disardaydik hoplaya ziplaya gelip kek dagitmisti sitenin bahcesindeki tum cocuklara.
benim de icimden dogdugu icin hoplaya ziplaya gozleri parlayarak kek dagittigi cocugunu sadece 8 gun gorebilmis olmasi hic cikmiyor
Bende kayserideyim saatlerdir yazılar okuyorum saç diplerim sızlıyor nereye gidiyoruz? Rabbim yardımcıları olsun ailelerine sabır versin ne diyeyim boğazım düğümleniyor canım acıyorKayseri. Bulunduğum ilçeye 3 şehit haberi düştü
Gerçekten mi? O zaman özür dilerimOnu Erdoğan söylemiş loreth. Yani arkadaş ironi yapmış.
Halk biziz arkadaşlar. İfadesini beğenmediğiniz insanla aynı şeyi yapmak yerine, siz bir bütün olduğumuzu vurgulasaydınız o zaman keşke. Ve şunu da inkar etmeyelim, halkımız bir halt görmüyor. Halkımızın çoğu cahil, çoğu sürü psikolojisiyle hareket ediyor. Burası yeri olmadığı için kısa kesiyorum.soruyu yanlış kişiye soruyorsun. şuraya soracaksın;
Başımız sağolsun. Allah sabırlar versin.Kayseri. Bulunduğum ilçeye 3 şehit haberi düştü
Eşim güvenlik güçlerinden biri bugun burda yarin operasyonda,yureginiz agzinizda gezmek ne demek bilemezsiniz.Hicbir yakinim asker olmamis olsa bile ''sehitler tepesi bos kalmiyor elhamdülillah'' diyemezdim sanirim.Bazi vedalara insanlar canini birakiyor bilin istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?