İdlip

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şehitler tepesi boş kalmıyor elhamdürillah
Sizin kardeşisiniz . Evladınız o tepeyi doldursun o zaman elhamdülillah demeyi görürsünüz , ne diyelim bu gidişle sizede sıra gelecek gibi duruyor o tepeyi doldurma sirasi, üstelik neden şehit olunduğu bile muamma olan bir durumda , insan vatanı için şehit oldu bile diyemiyor çok acı

Şehitler tepesi boş kalmıyor elhamdürillah
[/QUOTE]
yanlis mi anladim bunun nesine sukrediyorsunuz

Amin amin İnşaAllah. Daha çok şey var söylenecek te işte. Şu mübarek aylarda mübarek günde içimden ettiğim bedduaları rabbim kabul eder inşaAllah

Beddua etmiyorum, Rabbimi biliyorum kimsenin ahı kimsede kalmaz
Hala küçük resme bakıyor insanlar
Oysa büyük resim çok açık, bunun yapılmasına yardım eden herkes suçlu, herkesin eli kanlı ......

Onu Erdoğan söylemiş loreth. Yani arkadaş ironi yapmış.

Beddua etmiyorum, Rabbimi biliyorum kimsenin ahı kimsede kalmaz
Hala küçük resme bakıyor insanlar
Oysa büyük resim çok açık, bunun yapılmasına yardım eden herkes suçlu, herkesin eli kanlı ......
Aslında benim ettiğim beddua yolunuza gelsin demek gibi bişey. Bu onlara zaten beddua

Sanırım suriyeliniz. Tüm mesajlara beğenmedim atıyorsunuz.
Bencede Suriyeli yoksa vatanini seven birisi beğenmedim atamaz, işte düşünün biz onları besleyip doyuruyoruz bunlar çoğalıyor burda sonra gelip vatan sever paylaşımlara beğenmedim atıyorlar bunlar böyle ... İnsanlar boşluğu uygun olanı doldurun

Evet uzak ve hepte uzak olur inşallah
Eşim güvenlik güçlerinden biri bugun burda yarin operasyonda,yureginiz agzinizda gezmek ne demek bilemezsiniz.Hicbir yakinim asker olmamis olsa bile ''sehitler tepesi bos kalmiyor elhamdülillah'' diyemezdim sanirim.Bazi vedalara insanlar canini birakiyor bilin istedim.

Keşke!!!

beğendiğim de bir çok mesaj var. onları neden görmüyorsunuz? dürüst değilsiniz.

Şu gözümde canlandı yüreğimi yaktı

Onu Erdoğan söylemiş loreth. Yani arkadaş ironi yapmış.
Gerçekten mi? O zaman özür dilerim zathara
Erdoğan söylediyse şaşırmadım. Kendi evladı televizyona çıkıp "babam bana sen yurt dışında çalıştın, 28 gün askerlik yapmak için hakkını kullan diye akıl verdi," şeklinde açıklama yaptığı program geldi aklıma. Neyse... Çok acı çok.
soruyu yanlış kişiye soruyorsun. şuraya soracaksın;
Halk biziz arkadaşlar. İfadesini beğenmediğiniz insanla aynı şeyi yapmak yerine, siz bir bütün olduğumuzu vurgulasaydınız o zaman keşke. Ve şunu da inkar etmeyelim, halkımız bir halt görmüyor. Halkımızın çoğu cahil, çoğu sürü psikolojisiyle hareket ediyor. Burası yeri olmadığı için kısa kesiyorum.

Ben şuna inanıyorum; yeryüzündeki hiçbir toprak parçası, hiçbir amaç bir evladın canından kıymetli değildir. Dünyanın içine eden pisliklerin yükünü fakir fukaranın evlatları sırtlanıyor. Düzen adil değil. Buna da isyan etmeyelim mi? İsyan etmeyelim, hemen terörist ilan ediliriz, provakatör diye etiketleniriz. Ay gerçekten çıldıracak aklım bile kalmadı şu şehitlerimizin haberiyle. Ancak haber takip edelim işte öyle. Giden gitti.

Korkuda dolayı o sözün bana ait olmadığını, reis beyin dileği olduğunu anlayamamışsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…