• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdlip

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
geçen ay idlib sehitlerinden biride bizim binamizdaydi
kucuk cocugunu en son 8 gunlukken görmus
cocugu dogdugunda kizimla disardaydik hoplaya ziplaya gelip kek dagitmisti sitenin bahcesindeki tum cocuklara.
benim de icimden dogdugu icin hoplaya ziplaya gozleri parlayarak kek dagittigi cocugunu sadece 8 gun gorebilmis olmasi hic cikmiyor

Allahımm gencecik fidanlarımız gidiyor içimiz yanıyor. Ne kadar acı bi olay. Gözünüzün önünden gitmez ki gerçekten:(

Yok bide ailelerden de saklansin.. Bende onu diyorum habere yasak gelince ne oluyor bişey değişiyorumu dün geceden beri internet hiç çekmiyor bunu neden yapıyorlar buna anlam veremiyorum siz verebiliyormusunuz??
Ben dua ediyorum bolbol.. suan anlam verebildigim sey sosyal medyam olmadigi icin takip etme gibi durumumda yok..
Sehit ailelerine ve sehitlerimize dua ediyorum.
Yani faydasi varsa bunun onlara mana verin elbette. Birde normal sekilde soyledim cevabiniz yok soyle yok boyle diye olmasi gerekmez. Neyse siz sosyal medyayi takipededurun.
Haber sitelerine girebiliyorum. Internetimde hizli.. blmiyorum yerine goremi degisken tabi.

Son düzenleme:
Şehitler tepesi boş kalmıyor elhamdürillah
Şu lafınız içimi acıttı. Keşke bomboş kalsa o tepe. İlle dolması lazımsa, gencecik yavrular üstünden iktidarcılık oynayanlar ve onların evlatlarıyla dolsa keşke. Şehitlerimiz bizim için elbette kutsal ama şehit vermenin gurur duyulacak bir yanı yok. Keşke onlara sağladığımız güzel yaşamlarla gurur duyabilseydik.

Sebep olanı
Sebep olana yardım edeni
Yataklık edeni
Ve sebep olanları seveni
Rabbim'e havale ediyorum mübarek gün
Dişinden tırnağından kesip, gecelerce başında bekleyip, emek emek evlat büyütenlerin canları gitti, yine garibanlar gitti
Kendi evladını dizinin dibinden ayırmayanlardan hesap sormayanlara kızgınım dostum, içim yanıyor içim içim....
Amin amin İnşaAllah. Daha çok şey var söylenecek te işte. Şu mübarek aylarda mübarek günde içimden ettiğim bedduaları rabbim kabul eder inşaAllah

4 milyon idlipli,katil rejimden kaçarken sıkıştı Türkiye'ye sığınacaklardı.

Askerimiz bu göçü engellemek için oradaydı, hala oradalar
Ama bütün dünya gözlerini kapatmış
Masum halk umurlarında değil nasılsa gidecekleri bi tek Türkiye var onlar uğraşsın modundalar

Burda sadece birilerini suçlayarak neyi çözebiliriz ki.. mülteciler gelince yine kızıyoruz haklı olarak

Türkün Türkten başka dostu yokk

Allahım şehitlerimize rahmet etsin
İçimiz yandı
Ailelerine sabır ver ya Rabbim

Yok bide ailelerden de saklansin.. Bende onu diyorum habere yasak gelince ne oluyor bişey değişiyorumu dün geceden beri internet hiç çekmiyor bunu neden yapıyorlar buna anlam veremiyorum siz verebiliyormusunuz??
Canim 33 den fazla sehit var askerlerin dinlenme teşhisini vurmuşlar 70 den fazla yalan bilgi veriyolar bizleri kisitlayip bilfi sahibi olmamizi istemiyorlar

Şu lafınız içimi acıttı. Keşke bomboş kalsa o tepe. İlle dolması lazımsa, gencecik yavrular üstünden iktidarcılık oynayanlar ve onların evlatlarıyla dolsa keşke. Şehitlerimiz bizim için elbette kutsal ama şehit vermenin gurur duyulacak bir yanı yok. Keşke onlara sağladığımız güzel yaşamlarla gurur duyabilseydik.

çok güzel ifade etmişsiniz..
bir şehit annesi demiş ya.. şehidin helvası sizin evinizde kavrulmuyorsa size tadı tatlı gelir diye.. hadi senin ocagına düşsün ateş dendiğinde elhamdülüllah diyebilecek mi o arkadaş acaba..

Halk dediğiniz kim? Hani laf attıklarınız da halkın bir parçası ya. Yoksa sadece sizin gibi düşünenleri mi halk sanıyorsunuz?

Kendi düşüncesi in,karşıtlar out.

Yani böyle bir durumu bile polemik galine getirip insanların sinirlerini bozuyorsunuz ya pes. Ne geçiyor elinize insanları alıntılayıp eleştirince?

Benden değilsen böyle oluyor işte.

Halk dediğiniz kim? Hani laf attıklarınız da halkın bir parçası ya. Yoksa sadece sizin gibi düşünenleri mi halk sanıyorsunuz?
soruyu yanlış kişiye soruyorsun. şuraya soracaksın;
Sayfa kapanmış.Atiflar başlar birazdan bizde 300 kayip verdirdik diye.Sonrada bi kaç şehidimiz var olur.Halkimizin gözü ne zaman açilacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back