- Konu Sahibi Deve tabani
Arkadaşlar rusya açıkça tehdit etti
Bile bile ladestir bunun adı
Burada suriye değil rusyayla oynuyor türkiye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz olayı çok yanlış anlamışsınız, arkadaş gönderme yapmış.Sizin kardeşisiniz . Evladınız o tepeyi doldursun o zaman elhamdülillah demeyi görürsünüz , ne diyelim bu gidişle sizede sıra gelecek gibi duruyor o tepeyi doldurma sirasi, üstelik neden şehit olunduğu bile muamma olan bir durumda , insan vatanı için şehit oldu bile diyemiyor çok acı
Sizin kardeşisiniz . Evladınız o tepeyi doldursun o zaman elhamdülillah demeyi görürsünüz , ne diyelim bu gidişle sizede sıra gelecek gibi duruyor o tepeyi doldurma sirasi, üstelik neden şehit olunduğu bile muamma olan bir durumda , insan vatanı için şehit oldu bile diyemiyor çok acı
Gerçekten mi? O zaman özür dilerim zathara
Erdoğan söylediyse şaşırmadım. Kendi evladı televizyona çıkıp "babam bana sen yurt dışında çalıştın, 28 gün askerlik yapmak için hakkını kullan diye akıl verdi," şeklinde açıklama yaptığı program geldi aklıma. Neyse... Çok acı çok.
Halk biziz arkadaşlar. İfadesini beğenmediğiniz insanla aynı şeyi yapmak yerine, siz bir bütün olduğumuzu vurgulasaydınız o zaman keşke. Ve şunu da inkar etmeyelim, halkımız bir halt görmüyor. Halkımızın çoğu cahil, çoğu sürü psikolojisiyle hareket ediyor. Burası yeri olmadığı için kısa kesiyorum.
Ben şuna inanıyorum; yeryüzündeki hiçbir toprak parçası, hiçbir amaç bir evladın canından kıymetli değildir. Dünyanın içine eden pisliklerin yükünü fakir fukaranın evlatları sırtlanıyor. Düzen adil değil. Buna da isyan etmeyelim mi? İsyan etmeyelim, hemen terörist ilan ediliriz, provakatör diye etiketleniriz. Ay gerçekten çıldıracak aklım bile kalmadı şu şehitlerimizin haberiyle. Ancak haber takip edelim işte öyle. Giden gitti.
yanlışlıkla oldu. klavye hatası...
Bende o ne derse şaşırmam derim ama her seferinde şaşırtıyor reis beyGerçekten mi? O zaman özür dilerim zathara
Erdoğan söylediyse şaşırmadım. Kendi evladı televizyona çıkıp "babam bana sen yurt dışında çalıştın, 28 gün askerlik yapmak için hakkını kullan diye akıl verdi," şeklinde açıklama yaptığı program geldi aklıma. Neyse... Çok acı çok.
Halk biziz arkadaşlar. İfadesini beğenmediğiniz insanla aynı şeyi yapmak yerine, siz bir bütün olduğumuzu vurgulasaydınız o zaman keşke. Ve şunu da inkar etmeyelim, halkımız bir halt görmüyor. Halkımızın çoğu cahil, çoğu sürü psikolojisiyle hareket ediyor. Burası yeri olmadığı için kısa kesiyorum.
Ben şuna inanıyorum; yeryüzündeki hiçbir toprak parçası, hiçbir amaç bir evladın canından kıymetli değildir. Dünyanın içine eden pisliklerin yükünü fakir fukaranın evlatları sırtlanıyor. Düzen adil değil. Buna da isyan etmeyelim mi? İsyan etmeyelim, hemen terörist ilan ediliriz, provakatör diye etiketleniriz. Ay gerçekten çıldıracak aklım bile kalmadı şu şehitlerimizin haberiyle. Ancak haber takip edelim işte öyle. Giden gitti.
Magazin izliyoruzAcıdan algılar kapanmış heralde yada hiç haberlerde başkanın konuşmalarını duymuyorsunuz
Vuran suriye değil rusya zaten ama kabullenmek zor bizimkiler içinArkadaşlar rusya açıkça tehdit etti
Dinlemedim ben kendisini, çocuklardan fırsat bulamadığım için ancak twitter'dan takip ediyorum haberleri. O yüzden ironinizi anlayamadım ya. Ateş düştüğü yeri yakıyor lafı ne doğru.Bende o ne derse şaşırmam derim ama her seferinde şaşırtıyor reis bey
Sebep olanı
Sebep olana yardım edeni
Yataklık edeni
Ve sebep olanları seveni
Rabbim'e havale ediyorum mübarek gün
Dişinden tırnağından kesip, gecelerce başında bekleyip, emek emek evlat büyütenlerin canları gitti, yine garibanlar gitti
Kendi evladını dizinin dibinden ayırmayanlardan hesap sormayanlara kızgınım dostum, içim yanıyor içim içim....
Son dakika.
Son dakika… Rusya’dan hain saldırı sonrası tehdit gibi açıklama: Türkiye için kötü olur
İdlib'de 33 askerimizin şehit olduğu saldırı sonrası Rusya'dan açıklamalar ardı ardına geliyor. Rus siyasetçi Vladimir Dzhabarov, Türkiye'nin İdlib'e yapacağı bir operasyonun Ankara için kötü sonuçları olacağını öne sürdü.
Sozcu.com.tr
10:33 - 28 Şubat 2020
Haberler Dünya
Dinlemedim ben kendisini, çocuklardan fırsat bulamadığım için ancak twitter'dan takip ediyorum haberleri. O yüzden ironinizi anlayamadım ya. Ateş düştüğü yeri yakıyor lafı ne doğru.
Aynen esadin arkasinda rusya var zaten rabbim tez vakitte belâlarını versin.Arkadaşlar rusya açıkça tehdit etti
Bu işin sonu pislik ablam
Koca ülke oyuncak olduk gidiyoruz
Bir o tehdit eder bir öbürü
Biz ölürüz
Birilerinin cebi dolar