İdlip

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar rusya açıkça tehdit etti
Bile bile ladestir bunun adı
Burada suriye değil rusyayla oynuyor türkiye

Siz olayı çok yanlış anlamışsınız, arkadaş gönderme yapmış.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçenler de söylediği bir sözdü bu.

Şehitler tepesi boş kalmayacak ' diye..
Hatta ona nazaran, herkes ayaklandı o tepeye sizi de bekleriz başkanım, cocuklarını gönder o zaman vs diye..

İnsanlar ölüyor hepiniz hala kendi fikrini karşıya empoze etme derdinsiniz
Siyaset bu dünyanın en büyük zehridir ya
Sayısını bile bilmiyoruz can veren insanların
İnternet kısıtlanıyor, haber alma özgürlüğü engelleniyor.
Bu ülkede herkes kendi gördüğü küçük resmi büyük resim sanıyor en büyük sorun bu.
Acı ortak acının sağı solu olmaz

Bu Ülke'nin vatandaşıysak , bizim evlatlarımız can veriyorsa, zamanında VURUN emrini ben verdim diye açıklama yapmak için yarışan her devlet büyüğü, çıkacak açıklama yapacak. Hatay valisi çıkıp açıklama yapmamalı. Açıklamayı 15 Temmuz da ki başkomutan yapmalı, Genelkurmay yapmalı ..Hala net bilgiler yok.Bunu interneti yavaşlayarak falan kontrol altına alamazlar. Ben yine giriyorum twittera , istediğim her siteye, konu bu değil . Fazla bilgi kirliliği var ve bunu temizlemek ellerinde.
Türk askerinin kanı başka ülke toprağına akmamalı !

Acıdan algılar kapanmış heralde yada hiç haberlerde başkanın konuşmalarını duymuyorsunuz

O sözü erdoğan söyledi.

Bizi yönetenleri ve bunları başımıza getiren cahilleri suçlayacağız tabiki.Allah bize sabır versin çok kötü günlerden geçiyoruz.hiç mi insan üzülmez?suriyeliler yan gelip yatsın,4-5 tane çocuk yapsın,ülkenin bütün imkanlarından bedava faydalansın,nargile kafeleri doldursun bizim gençlerimiz şehit olsun.Allah bu ülkeyi bu hale getirenlerin yanına bırakmasın inşallah.şehitlere Allah rahmet eylesin.üstüne birde interneti yavaşlatıp,sosyal medyaya erişimi engellemek...resmen haber alma özgürlüğü diye birşey kalmamış ülkede.

Bende o ne derse şaşırmam derim ama her seferinde şaşırtıyor reis bey

Son dakika.

Son dakika… Rusya’dan hain saldırı sonrası tehdit gibi açıklama: Türkiye için kötü olur
İdlib'de 33 askerimizin şehit olduğu saldırı sonrası Rusya'dan açıklamalar ardı ardına geliyor. Rus siyasetçi Vladimir Dzhabarov, Türkiye'nin İdlib'e yapacağı bir operasyonun Ankara için kötü sonuçları olacağını öne sürdü.

Sozcu.com.tr

10:33 - 28 Şubat 2020

Haberler Dünya

Bende o ne derse şaşırmam derim ama her seferinde şaşırtıyor reis bey
Dinlemedim ben kendisini, çocuklardan fırsat bulamadığım için ancak twitter'dan takip ediyorum haberleri. O yüzden ironinizi anlayamadım ya. Ateş düştüğü yeri yakıyor lafı ne doğru.

Amin. Mübarek ayların hürmetine kimin ne kadar rolü varsa kahretsin inşallah.

Burada bile sorgulayanı azarlamaya meraklı kesim var. Şu ortamda bile birbirine düşmeye çalışan ben bilirim tayfası var inanamıyorum.
Sosyal medyanın kesintiye uğraması hep bu beyinsiz, sorgulamayan, soru sormayan kesim yüzünden. Onlara hizmet ediliyor. Normal gelmeye başlamış onlara. Çok kolay onlara göre gözyaşına kurban olunan, güç bela büyütülen evlatların ölümü.
Burada da açık açık yazamıyoruz ki biraz düşünebilsinler.

Oğlum bazen bir şey anlatırken gözleri dolar. İçim paramparça olur basit bir diyalogda bile. Masum insanları, bir annenin evladını kalleş oyunlara piyon yapıp kurban etmek ne demek? Aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum.

Bu işin sonu pislik ablam
Koca ülke oyuncak olduk gidiyoruz
Bir o tehdit eder bir öbürü
Biz ölürüz
Birilerinin cebi dolar

Dinlemedim ben kendisini, çocuklardan fırsat bulamadığım için ancak twitter'dan takip ediyorum haberleri. O yüzden ironinizi anlayamadım ya. Ateş düştüğü yeri yakıyor lafı ne doğru.

Video Yayın Tarihi: 22 Şubat 2020, Cumartesi 18:54 | Son Güncelleme: 25 Şubat 2020, Salı 10:13
Sitene Ekle
()
()

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya'daki son durumu açıkladı: Birkaç şehidimiz var
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de Kuzey Ege Otoyolu açılışında yaptığı konuşmada, 'Libya'da birkaç şehidimiz var. Ama birkaç şehidimizin karşılığında da 100'e yakın orada, o lejyonerlerden etkisiz hale getirdik. Şehitler tepesi hiçbir zaman boş kalmayacak' dedi.

Şu koca dünyayı paylaşamadılar gözlerini toprak doyurasıcalar Suriyelilere de diğer savaş mağdurlarına da bir şey diyemiyorum. Kendimi koyuyorum yerlerine minicik bebeğim var. Allah korusun aynı şeyi yaşasak naparız bilmiyorum. Biz millet olarak ülkemizi terk etmeyiz ama evimde bebeğimle sevdikleirmle ölümü tecavüzü işkenceyi beklemek düşüncesi bile kalbimin sıkışmasına yetiyor bu topraklar birinci dünya savaşında yaşadı bunu. Allah hepimizi ve dünyanın He yerindeki günahsız insanları korusun Ve bir an evvel bu bataklıktan çıkmamıza yardım etsin

Arkadaşlar rusya açıkça tehdit etti
Bile bile ladestir bunun adı
Burada suriye değil rusyayla oynuyor türkiye
Aynen esadin arkasinda rusya var zaten rabbim tez vakitte belâlarını versin.

Eşim emniyette erkenden haberimiz oldu içimiz yandı rabbim ailelerine dağlar kadar sabır versin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…