- 22 Aralık 2019
- 490
- 983
- 23
- 38
- Konu Sahibi Deve tabani
-
geçen ay idlib sehitlerinden biride bizim binamizdaydi
kucuk cocugunu en son 8 gunlukken görmus
cocugu dogdugunda kizimla disardaydik hoplaya ziplaya gelip kek dagitmisti sitenin bahcesindeki tum cocuklara.
benim de icimden dogdugu icin hoplaya ziplaya gozleri parlayarak kek dagittigi cocugunu sadece 8 gun gorebilmis olmasi hic cikmiyor
halkın gözü açık. sen görmüyorsan demek ki...
provakatörlere gün doğmasın diye...Yani bu durumda sosyal medya neden kapatıldı
Belli açiklik sizin gözünüz gibiyse vay halimizehalkın gözü açık. sen görmüyorsan demek ki...
Ben dua ediyorum bolbol.. suan anlam verebildigim sey sosyal medyam olmadigi icin takip etme gibi durumumda yok..Yok bide ailelerden de saklansin.. Bende onu diyorum habere yasak gelince ne oluyor bişey değişiyorumu dün geceden beri internet hiç çekmiyor bunu neden yapıyorlar buna anlam veremiyorum siz verebiliyormusunuz??
Şu lafınız içimi acıttı. Keşke bomboş kalsa o tepe. İlle dolması lazımsa, gencecik yavrular üstünden iktidarcılık oynayanlar ve onların evlatlarıyla dolsa keşke. Şehitlerimiz bizim için elbette kutsal ama şehit vermenin gurur duyulacak bir yanı yok. Keşke onlara sağladığımız güzel yaşamlarla gurur duyabilseydik.Şehitler tepesi boş kalmıyor elhamdürillah
halk sizden daha iyi görüyor.Bizler görüyoruzda görmeyenlere ne demeli hanımefendi.
halk sizden daha iyi görüyor.
provakatörlere gün doğmasın diye...
Amin amin İnşaAllah. Daha çok şey var söylenecek te işte. Şu mübarek aylarda mübarek günde içimden ettiğim bedduaları rabbim kabul eder inşaAllahSebep olanı
Sebep olana yardım edeni
Yataklık edeni
Ve sebep olanları seveni
Rabbim'e havale ediyorum mübarek gün
Dişinden tırnağından kesip, gecelerce başında bekleyip, emek emek evlat büyütenlerin canları gitti, yine garibanlar gitti
Kendi evladını dizinin dibinden ayırmayanlardan hesap sormayanlara kızgınım dostum, içim yanıyor içim içim....
Halk dediğiniz kim? Hani laf attıklarınız da halkın bir parçası ya. Yoksa sadece sizin gibi düşünenleri mi halk sanıyorsunuz?halk sizden daha iyi görüyor.
halkın gözü açık. sen görmüyorsan demek ki...
Canim 33 den fazla sehit var askerlerin dinlenme teşhisini vurmuşlar 70 den fazla yalan bilgi veriyolar bizleri kisitlayip bilfi sahibi olmamizi istemiyorlarYok bide ailelerden de saklansin.. Bende onu diyorum habere yasak gelince ne oluyor bişey değişiyorumu dün geceden beri internet hiç çekmiyor bunu neden yapıyorlar buna anlam veremiyorum siz verebiliyormusunuz??
Şu lafınız içimi acıttı. Keşke bomboş kalsa o tepe. İlle dolması lazımsa, gencecik yavrular üstünden iktidarcılık oynayanlar ve onların evlatlarıyla dolsa keşke. Şehitlerimiz bizim için elbette kutsal ama şehit vermenin gurur duyulacak bir yanı yok. Keşke onlara sağladığımız güzel yaşamlarla gurur duyabilseydik.
Halk dediğiniz kim? Hani laf attıklarınız da halkın bir parçası ya. Yoksa sadece sizin gibi düşünenleri mi halk sanıyorsunuz?
Yani böyle bir durumu bile polemik galine getirip insanların sinirlerini bozuyorsunuz ya pes. Ne geçiyor elinize insanları alıntılayıp eleştirince?
soruyu yanlış kişiye soruyorsun. şuraya soracaksın;Halk dediğiniz kim? Hani laf attıklarınız da halkın bir parçası ya. Yoksa sadece sizin gibi düşünenleri mi halk sanıyorsunuz?
Sayfa kapanmış.Atiflar başlar birazdan bizde 300 kayip verdirdik diye.Sonrada bi kaç şehidimiz var olur.Halkimizin gözü ne zaman açilacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?