- 21 Ekim 2013
- 439
- 437
- 323
- 34
- Konu Sahibi Deve tabani
-
halkın gözü açık. sen görmüyorsan demek ki...
Allah herkese merhamet, vicdan, insan sevgisi nasip etsin.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya'daki son durumu açıkladı: Birkaç şehidimiz var
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de Kuzey Ege Otoyolu açılışında yaptığı konuşmada, 'Libya'da birkaç şehidimiz var. Ama birkaç şehidimizin karşılığında da 100'e yakın orada, o lejyonerlerden etkisiz hale getirdik. Şehitler tepesi hiçbir zaman boş kalmayacak' dedi.
Allah herkese merhamet, vicdan, insan sevgisi nasip etsin.
rusyanın yüzyıllardır bitmeyen sıcak denizlere inme hevesi.ülkelerin ortadaki pastadana bir dilim daha fazla alabilirmiyiz derdi.suriye yıkılmış suriyelinin umrundamı.bir hafta sonra putinle masaya oturur yine el sıkışır konuyu kapatırız.Arkadaşlar rusya açıkça tehdit etti
Bile bile ladestir bunun adı
Burada suriye değil rusyayla oynuyor türkiye
halkın gözü açık. sen görmüyorsan demek ki...
Öff başlamayın..Millet öfkeli üzgün sizin gibiler hiç çekilmiyor şu durumda..Böyle yapacaksanız konuyu terkedin..sen kendi gözlüğünü çıkar sana yeter. millet geçmişinide geleceğinide görür. milleti küçümseme...
Aleni tehdit ediyor rusya,ellerinde kurulu oyuncak gibi olduk .
İşte bir Rusya bir Amerika gelen vurur giden vurur, sağlam durmayınca oyuncak olursun
Sağlam durmakta bıyığı yeni terlemiş çocukları öldürmekle olmuyor
Mune zaten canımız burnumuzda şunu bir al şuradan gözünü seveyim..
Şikayet ettim ama gördükçe sinir oluyorum..
Emin misiniz ??sadece insanım.
+1Dün ulaşabileceğim kanallar engellenince gece buraya gelmiştim. Belki haberi olan biri yazar okurum diye. Gece bir başlık açılmıştı şu an yok. Tek kelime yazmak istemedim o başlığa. Zira ben şoka girmişken hala şu durumda bile birbirleri ile tartışan insanları görmek kusura bakmayın ama midemi bulandırdı.
Bugün bu başlık açılmış. Yine aynı muhabbetler. Bir başka başlıkta biri ablam kanser yazmış densizin biri 33 şehit var basit konulara takılma demiş.
Arkadaşlar ne yapıyorsunuz siz Allah aşkına? Yıllardır her şehit haberinde sosyal medyadan uzak dururum. Ne tek kelime yazarım ne de lüzumsuz tartışmaları okurum. Yine öyle yapacağım. Zira ben, acı üzerinden düşman safı gibi birbirine giren Türk halkını görmek, bilmek, duymak istemiyorum. Acı herkesin acısı ise bari bu konuda birlik olmayı başarsanız keşke.
Herkesin başı sağolsun.
Sabahtan beri suriyelileri atalım keselim kıvalım diye mesajlar okuyorumVuran suriye değil rusya zaten ama kabullenmek zor bizimkiler için
Dün ulaşabileceğim kanallar engellenince gece buraya gelmiştim. Belki haberi olan biri yazar okurum diye. Gece bir başlık açılmıştı şu an yok. Tek kelime yazmak istemedim o başlığa. Zira ben şoka girmişken hala şu durumda bile birbirleri ile tartışan insanları görmek kusura bakmayın ama midemi bulandırdı.
Bugün bu başlık açılmış. Yine aynı muhabbetler. Bir başka başlıkta biri ablam kanser yazmış densizin biri 33 şehit var basit konulara takılma demiş.
Arkadaşlar ne yapıyorsunuz siz Allah aşkına? Yıllardır her şehit haberinde sosyal medyadan uzak dururum. Ne tek kelime yazarım ne de lüzumsuz tartışmaları okurum. Yine öyle yapacağım. Zira ben, acı üzerinden düşman safı gibi birbirine giren Türk halkını görmek, bilmek, duymak istemiyorum. Acı herkesin acısı ise bari bu konuda birlik olmayı başarsanız keşke.
Herkesin başı sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?