Çipetpetim, sen söyledikten sonra robotta yapılanın videosunu izledim. Çok güzel olmuştu hamuru, yoğurunca o kıvam için 35-40 dakika gerekiyor.Rica ederim ne demekBelki ben robotta yaptığım için hamur macunlaşıyor, o yüzden de çok yoğurulmuş gibi oluyordur. Esas püf noktası çok yoğurmakmış, ben bilmiyordum... Fakat robotta yapmak hem yapımı hızlandırıyor, hem daha az yoruyor. Tavsiye ederim
Su da bulduğum tariflerden birinde böyleydi, denedikten sonra tutunca ben de sorgulamadan tekrar tekrar böyle yaptımbuz gibi değil aslında oda sıcaklığında su koyuyorum, kaynar da değil ama.
Oo 35-40dk mıÇipetpetim, sen söyledikten sonra robotta yapılanın videosunu izledim. Çok güzel olmuştu hamuru, yoğurunca o kıvam için 35-40 dakika gerekiyor.
Gayet pratik yöntemmiş
Oo 35-40dk mıNormal yoğurmayı hiç denemedim de canım, ben o yüzden bilmiyorum. İyi ki denememişim, yoksa 10-15.dakikadan sonra pes eder, kalkar bi bulgur pilavı yapardım
Kötü kardeşin varKızzzz gece gece ne diye etiketledin beni bu konuya
Borcun olsun o zaman ben hiç yapmadım çünkü
Kötü kardeşin var
Kendi canımın çekmesine üşenir yapmam ama senin canın çekti diye hemen yaparım çünküKızzzz gece gece ne diye etiketledin beni bu konuya
Borcun olsun o zaman ben hiç yapmadım çünkü
Şimdi Kazen’i mutlu edecek tarife sıra geldiisabel . Etiketlemedim ki, okuyup, izleyip sevinmesin
Bunu bende deneyeceğim
Bak meci halinde yapacakmışsınız
Kendi canımın çekmesine üşenir yapmam ama senin canın çekti diye hemen yaparım çünkü
Annemde ince bulgur varsa yarın gelince yaparım inşallah
Elle rahat şekil veriyorum aslında, fakat salatalıkla da deneyeceğim.Bu iyiymiş gerçekten.Bende deneyeceğim.Çok teşekkür ederim..
Kazen işin ucunun kendine dokunduğunu görünce kapadı zaten bilgisayarı.İçli köfte falan istemiyorum diyor..
Ben araştırırken salatalıkla şekil verildiğinide gördüm.Benim hamur kıvamında olsaydı daha çok işe yarardı ama hamurun o haline rağmen yine de oldukça beğendim salatalıkla şekil vermeyi.Bak sende deneyebilirsin..Hamuru robot ,şekli salatalık derken epeyce yol katettik aslında.
Ahhh kardeşlik, benim niye kızkardeşim yok.Kendi canımın çekmesine üşenir yapmam ama senin canın çekti diye hemen yaparım çünkü
Annemde ince bulgur varsa yarın gelince yaparım inşallah
Allahtan abla-kardeş gebesiniz, yoksa laf ederdimŞimdiden ellerine sağlık o zaman canım :)
Akşama ziyafet varrrr
Burada olsan ben sana da yapardım canım benim, ne de güzel olurduAhhh kardeşlik, benim niye kızkardeşim yok.
Yine içerledim, ahh anacığım babacığım ahh
Allah razı olsun kuzum, ben gebelere iş yaptırmam. Yakınlarımda olsanız, ben size yapardım.Burada olsan ben sana da yapardım canım benim, ne de güzel olurdu
KK kardeşliği bizimki de
Allahtan abla-kardeş gebesiniz, yoksa laf ederdim
Allah razı olsun kuzum, ben gebelere iş yaptırmam. Yakınlarımda olsanız, ben size yapardım.
Çok incesin canım benim, bitanesinAllah razı olsun kuzum, ben gebelere iş yaptırmam. Yakınlarımda olsanız, ben size yapardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?