Köfteler İçli Köftelerim Neden Patladı ?

Ben yağlı kağıt üzerine dizip buzlukta 2 saat dondurup öyle poşetliyorum.

Ben saklama kabına koyuyorum. Aralarına buzdolabı poşeti seriyorum, her katta işlem devam ediyor. O zman daha rahat ediyorsun :) parçalanma yapışma olmuyor.

Ben saklama kabına koyuyorum. Aralarına buzdolabı poşeti seriyorum, her katta işlem devam ediyor. O zman daha rahat ediyorsun :) parçalanma yapışma olmuyor.
Şekli bozulmuyor mu bacım, saklama kabında kat kat yapınca?

Şekli bozulmuyor mu bacım, saklama kabında kat kat yapınca?
Hayır bozulmuyor, bastırmıyorsun çünkü :) mesela, 3 sıra düşün. Saklama kabına göre değişir :)
Ben öyle yapıyorum. Yapınca biraz fazla yapıp buzluga koyuyorum

Hayır bozulmuyor, bastırmıyorsun çünkü :) mesela, 3 sıra düşün. Saklama kabına göre değişir :)
Ben öyle yapıyorum. Yapınca biraz fazla yapıp buzluga koyuyorum
Sanırım yarın yapamayacağım, elimi yaktım

Aaaa geçmiş olsun, nasıl Yaktın ? Çok mu ? Krem sür
Gecmis olsun noldu?
Eşim şerbetli tatlı istedi, tatlıyı fırına attım, şerbet kaynıyordu. Şerbet tamamdır dedim, balkona götürecektim, tuttuğum havlu ocak demirlerine takıldı. Şerbete bulandım
Elimin yandığına mı yanayım, 2 gün evvel sildiğim dolaplarıma mı yanayım, yeni yıkanmış halıma mı yanayım bilemedim. Sinirden ağlama aldı resmen

Kötü olmuş yaaa, sen iyisin dimi ? Gerisi halledilir.

Ay cok kotu olmus gecmis olsun: ( cok mu sicakti.. keske ocak uzerinde duraydi ya.. suya tutsaydin hemen? Doktora gitmedin dimi?

Kötü olmuş yaaa, sen iyisin dimi ? Gerisi halledilir.
İyiyim canım, hemen bulaşıklara girdim, eli soğuk suya sokmak amaçlı. Mutfak dolabının batan yerlerini ve ocağı temizledim
Halıyı kaldırıp, balkona attım ve yerleri sildim.
Elimi bepanthol losyona buladımacım azaldı şükür

Neyse, herifimin tatlısını yaptım, gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…