Tamam tontrimOnce kucuk bi tepside dondur oyle posetle yoksa dagilip birbirine yapisir
Insallah olur canimTamam tontrim
İnşallah canım benim, denemeden bilemeyizInsallah olur canim
Bak dene ama tarifi yariya indir mesela oyle dene.. bi kerede sklmazsinİnşallah canım benim, denemeden bilemeyiz
Bacım ben normalde içli köfte yapıyorum zatenBak dene ama tarifi yariya indir mesela oyle dene.. bi kerede sklmazsin
Ha sunu desene kiz kendimi suclu hissetcektim:)Bacım ben normalde içli köfte yapıyorum zatenhiç buzluğa koymamıştım, onu sordum
Allah seni iyi etsin tontrimHa sunu desene kiz kendimi suclu hissetcektim:)
Ben yağlı kağıt üzerine dizip buzlukta 2 saat dondurup öyle poşetliyorum.Benimde bir sorum olacak hanımlar.
Bende yarın içli köfte yapıp buzluğa atayım diyorum, fakat daha evvel hep taze taze yapıp pişirdim.
Önce tepsi ile ön dondurma işlemi mi yapayım, direk buzdolabı poşetine koyup mu kaldırayım?
Bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorumBen yağlı kağıt üzerine dizip buzlukta 2 saat dondurup öyle poşetliyorum.
Ben saklama kabına koyuyorum. Aralarına buzdolabı poşeti seriyorum, her katta işlem devam ediyor. O zman daha rahat ediyorsun :) parçalanma yapışma olmuyor.Benimde bir sorum olacak hanımlar.
Bende yarın içli köfte yapıp buzluğa atayım diyorum, fakat daha evvel hep taze taze yapıp pişirdim.
Önce tepsi ile ön dondurma işlemi mi yapayım, direk buzdolabı poşetine koyup mu kaldırayım?
Şekli bozulmuyor mu bacım, saklama kabında kat kat yapınca?Ben saklama kabına koyuyorum. Aralarına buzdolabı poşeti seriyorum, her katta işlem devam ediyor. O zman daha rahat ediyorsun :) parçalanma yapışma olmuyor.
Hayır bozulmuyor, bastırmıyorsun çünkü :) mesela, 3 sıra düşün. Saklama kabına göre değişir :)Şekli bozulmuyor mu bacım, saklama kabında kat kat yapınca?
Sanırım yarın yapamayacağım, elimi yaktımHayır bozulmuyor, bastırmıyorsun çünkü :) mesela, 3 sıra düşün. Saklama kabına göre değişir :)
Ben öyle yapıyorum. Yapınca biraz fazla yapıp buzluga koyuyorum
Aaaa geçmiş olsun, nasıl Yaktın ? Çok mu ? Krem sürSanırım yarın yapamayacağım, elimi yaktım
Gecmis olsun noldu?Sanırım yarın yapamayacağım, elimi yaktım
Aaaa geçmiş olsun, nasıl Yaktın ? Çok mu ? Krem sür
Eşim şerbetli tatlı istedi, tatlıyı fırına attım, şerbet kaynıyordu. Şerbet tamamdır dedim, balkona götürecektim, tuttuğum havlu ocak demirlerine takıldı. Şerbete bulandımGecmis olsun noldu?
Kötü olmuş yaaa, sen iyisin dimi ? Gerisi halledilir.Eşim şerbetli tatlı istedi, tatlıyı fırına attım, şerbet kaynıyordu. Şerbet tamamdır dedim, balkona götürecektim, tuttuğum havlu ocak demirlerine takıldı. Şerbete bulandım
Elimin yandığına mı yanayım, 2 gün evvel sildiğim dolaplarıma mı yanayım, yeni yıkanmış halıma mı yanayım bilemedim. Sinirden ağlama aldı resmen
Ay cok kotu olmus gecmis olsun: ( cok mu sicakti.. keske ocak uzerinde duraydi ya.. suya tutsaydin hemen? Doktora gitmedin dimi?Eşim şerbetli tatlı istedi, tatlıyı fırına attım, şerbet kaynıyordu. Şerbet tamamdır dedim, balkona götürecektim, tuttuğum havlu ocak demirlerine takıldı. Şerbete bulandım
Elimin yandığına mı yanayım, 2 gün evvel sildiğim dolaplarıma mı yanayım, yeni yıkanmış halıma mı yanayım bilemedim. Sinirden ağlama aldı resmen
İyiyim canım, hemen bulaşıklara girdim, eli soğuk suya sokmak amaçlı. Mutfak dolabının batan yerlerini ve ocağı temizledimKötü olmuş yaaa, sen iyisin dimi ? Gerisi halledilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?