Kız kaynar, altını kapattığım gibi, balkona götüreyim soğusun diye alırken olduAy cok kotu olmus gecmis olsun: ( cok mu sicakti.. keske ocak uzerinde duraydi ya.. suya tutsaydin hemen? Doktora gitmedin dimi?
Çok geçmiş olsun tekrar, Yanık kötü oluyor. Benimde başıma gelmişti ordan biliyorum.İyiyim canım, hemen bulaşıklara girdim, eli soğuk suya sokmak amaçlı. Mutfak dolabının batan yerlerini ve ocağı temizledim
Halıyı kaldırıp, balkona attım ve yerleri sildim.
Elimi bepanthol losyona buladımacım azaldı şükür
Neyse, herifimin tatlısını yaptım, gerisi önemli değil
Şu anda horlamakla meşgul, o çığlığa uyanmadıysa, uyanmaz 2 saatten evvelÇok geçmiş olsun tekrar, Yanık kötü oluyor. Benimde başıma gelmişti ordan biliyorum.
Halıyı da eniste bey yıkar artık
Şu anda horlamakla meşgul, o çığlığa uyanmadıysa, uyanmaz 2 saatten evvel
Evet canım, 08-16 vardiyasında bu hafta:)ben işten mi geldi
Anladım. 16 geldiyse kaldır yıkasınEvet canım, 08-16 vardiyasında bu hafta:)
Kıyamam kiAnladım. 16 geldiyse kaldır yıkasınben olsam çoktan eline fırçayı vermiştim
Dış hamuru malzemeleri bunlar;Önerileriniz için teşekkür ederim .Tarifi yazarsanız sevinirim..
Geçmiş olsun ama çok yanlış uygulama yapmışsınız.İyiyim canım, hemen bulaşıklara girdim, eli soğuk suya sokmak amaçlı. Mutfak dolabının batan yerlerini ve ocağı temizledim
Halıyı kaldırıp, balkona attım ve yerleri sildim.
Elimi bepanthol losyona buladımacım azaldı şükür
Neyse, herifimin tatlısını yaptım, gerisi önemli değil
Teşekkür ediyorum, fakat şu anda gayet iyiyim. Kızarıklık, acı, yanma hiçbiri kalmadı.Geçmiş olsun ama çok yanlış uygulama yapmışsınız.
Mikrop kapması ve iyice tahriş olmasına neden olabilirsiniz.
Evde daima silverdin anestol ve furacin krem bulundurun.
Hafif yanıklara silverdin, biraz ağrılı olanlra 3 ünü karıştırıp yarayı hemen gazlı bezle kapatmak gerek.
İnşallah önemli bir şey yoktur.
Eline sagluuuukkkk, bugunde bu koftelere yakariz:)
Sağolasın bacımEline sagluuuukkkk, bugunde bu koftelere yakariz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?