yok ya komple ne bu gözümüz bayram ediyor ama mide kramp geçiriyor bize işkence ediyorsunuz Kemal Sunal gibi ekrana ekmek banacağız neredeyseBenim yarışmam mıııı
Sagol canım thank youuuu❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok ya komple ne bu gözümüz bayram ediyor ama mide kramp geçiriyor bize işkence ediyorsunuz Kemal Sunal gibi ekrana ekmek banacağız neredeyseBenim yarışmam mıııı
Sagol canım thank youuuu❤❤
Çok güzel çokCok sagol hemşom yaptık bişeyler ❤❤
Ahahahah caterpie haklısın valla Bnde sırf bu yüzden bütün hepsine bi anda bakıp yorum atıyorum ara ara bakmıyorum ki canım çekmesinyok ya komple ne bu gözümüz bayram ediyor ama mide kramp geçiriyor bize işkence ediyorsunuz Kemal Sunal gibi ekrana ekmek banacağız neredeyse
Sağol hemsommm utandımÇok güzel çok
Teşekkür ederim naneciğim sana da başarılarEllerine sağlık canım. Şahane görünüyor
Yarışmada başarılar dilerim ❤❤❤❤
Sağol hemsommm utandım
Muhtesemmmmmm ellerine saglikMerhaba hanımlar
Bugün size Harika bi tarif ve enfes bi tatla geldim
bu benim uzun zamandır denemek istediğim bi tarifti ve bu sayede bende denemiş oldum ilk defa yapacak olanlara cesaret olsun
gelelim tarifimize
içi için malzemeler
350 gr kıyma
1 yemek kaşığı tereyağı
2 tane soğan
Tuz
karabiber
pulbiber
1 avuç ceviz
bi tatlı kaşığı domates salçası
Eki Görüntüle 2556891
Şimdi içinin yapım aşamasına geçelim
ilk olarak tavaya tereyağımızı koyuyoruz ve üstüne de iki tane soğanı küp küp doğrayıp tavamıza koyup kavuruyoruz.
Eki Görüntüle 2556892
sonrasında soğan suyunu çekince kıymamızı ekliyoruz üstüne de tuzunu ve baharatlarımızı ekliyoruz.
Eki Görüntüle 2556893
kıymamızı da kavurduktan sonra salçamızı ekleyip biraz daha kavurduktan sonra cevizimizi küçük parçalar haline getirip içine atıyoruz.
Eki Görüntüle 2556895
Eki Görüntüle 2556896
iç malzememiz artık hazır
şimdi sıra dış hamurunu yapmakta
dışı için malzemeler
2 su bardağı köftelik bulgur (ben kepekli kullandım)
1 çay bardağı irmik
1 yumurta
1 çay bardağı un
tuz,karabiber,kimyon,pulbiber
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı domates salçası
demlemek için 1 su bardağı kaynar su
1 tane rendelenmiş soğan
Şimdi gelelim dış hamurumuzu yapmaya
ilk olarak derin bi kaba bulgurumuzu koyup üstüne de kaynar suyumuzu döküp demlenmeye bırakıyoruz.
Eki Görüntüle 2556901
10 dk demlenmesini bekledikten sonra üstüne irmik, ve baharatları ekliyoruz.
Eki Görüntüle 2556902
daha sonra salçamızı ekliyoruz.
Eki Görüntüle 2556905
salçamızı ekledikten sonra sudan yardım alarak bayağı yoğuruyoruz ve yumurtamızı ekliyoruz. Daha sonra biraz daha yoğurup unumuzu ekliyoruz.
Eki Görüntüle 2556909
hamurumuz hazııırrr
Eki Görüntüle 2556910
Yanımıza bi kaseye su alıp şimdi yapım aşamasına geçebiliriz
ilk olarak hangi boyutta isterseniz hamurdan o kadar bi parça alın ve su ile top haline getirin.
daha sonra işaret parmağınızla sudan yardım alarak avuç içinizde açın
Eki Görüntüle 2556949
Arada yırtılmalar olacaktır onları su yardımı ile kapatabilirsiniz
hamurumuzu avuç içinde bayağı açtıktan sonra içimizi koyuyoruz ve baş parmak ile işaret parmak ile şekil veriyoruz.
Eki Görüntüle 2556914
Eki Görüntüle 2556915
Eki Görüntüle 2556916
bu şekilde bütün harcımız bitene kadar yapıyoruz
Eki Görüntüle 2556917
benim içli köftelerim hazır ben sunum için iki büyüklükte yaptım sizde istediğiniz gibi yapabilirsiniz
şimdi sıra kızartmada
bi tencereye yağımızı koyuyoruz ve yağımız kızdıktan sonra içine atıp kızarana kadar pişiriyoruz işte bu kadar
Eki Görüntüle 2556929
şimdi sıraaa sunumda
Eki Görüntüle 2556935 Eki Görüntüle 2556936 Eki Görüntüle 2556937 Eki Görüntüle 2556938 Eki Görüntüle 2556940 Eki Görüntüle 2556941 Eki Görüntüle 2556942 Eki Görüntüle 2556944 Eki Görüntüle 2556946
yapacak olanlara şimdiden afiyet olsun biz lezzetle yedik sizde afiyetle yersiniz insallah ❤
Cok teşekkür ederimeline sağlık
Coookkkk teşekkür ederimMuhtesemmmmmm ellerine saglik
Cok teşekkür ederimEllerinizi sağlık enfes görünüyor
Kesilmiş halinin fotoğrafı var mı ben dış kaplaması kalın olursa diye cesaret edemiyorum
Ay cok teşekkür ederim rosscuuummmmVay vay zebos dokturmussun
Afiyet bal şeker olsun size :)
Ellerine sağlık canmm
Vay zalımın gızı kalın oldu demekCok teşekkür ederim
hayır yok çünkü kalın oldu yalan söyleyemem ilk yapısta çokta ince olmuyo çünkü ilk defa yaptığım için
İlkte ince yapabilene helal olsunVay zalımın gızı kalın oldu demek
İnce yapabilen aranüyür gastelere ilan verekİlkte ince yapabilene helal olsun
Ona ustalık lazımİnce yapabilen aranüyür gastelere ilan verek