İçki satan yerden alışveriş-Bu adam bana kafayı yedirtecek

Ben olsam kulagina bise soyleyecem derdim o arasa derdim gerizekali diye fisildayarak zira cocuk olsun olmasin,bagirarak konusmayi hic sevmem. Alcak sesle kavga daha tarzim.

Valla adamin kafa basmiyorsa ben de air cocugu giderim ya bu kadar canima tak ettiyse. Ayni evde dursam daha cok kavga cikar

Evet sonradan olan degisimlere ayak uydurmak cidden cok Zor. Koskoca adamda travma gelistigine zaten inanmam mumkun degil.

Iste konu sahibinin sakince konusmasi lazim. Biraksam belki benimkide suyunu cikarirdi bu hassasiyetlerin ama bastan önünü aldim. "Evlenmeden once boyle biri degildin simdi hayatimizi kökten etkileyecek degisimler yapmaya kalkarsan devam edemeyiz cunku ben oyle biriyle evlenmedim" dedim.
Bu sekilde uzun bir konusmamiz oldu. Hallettik. Abartmadigi surece ve kendide arada esnettigi surece sıkintı yaşanmaz.

Konu sahibi direk kavga hareket yerine bu konuyu boylu boyuna buna benzer sekilde bir konuşun. Baktin olmuyor sonra carlarsin

Uzakta canım arada geliyor görüyoruz yazın arada biz gidiyoruz : (
Kocama sinirlensem kaçacağım yer yok kaynanama giderim herhalde

Söylemesin gittim şurdan buldum desin. Herşeyin hesabını mı tutacak. Tutacaksa da bunu kabullenmişse de alternatifini bulacak yani.

Ama asıl mesele siyasi görüş ayrılığı.
Bunu hallederler belki ama onu halletmek çok zor.
Ben enişteme dayıma teyzeme tahammül edemiyorum yılda 1-2, hergün aynı evde. Sabırlı olmak lazım.

neyi seviyor bakıp bakıp almadan çıkmayı mı?
yeni bir çocuğa eziyet yöntemi mi bu benim haberim yok:))
Cocuga degil o kocaya eziyet bi kere
Amacsiz sekilde geziyor insanlar. Ben isim yoksa avmye bile gitmiyorum artik sirf o insanlarin yarattigi kalabalik ve gurultu yuzunden

Ay düşman başına böyle koca. Ne garip adammış.

İnsanlar birbirlerinin fikirlerine saygı duymalı. Mesela arkadaşım bana dese "içki satan yerlerden alışveriş yapmam kesinlikle" diye normal karşılarım. Canın nereden istiyorsa oradan alışveriş yap derim. Bana ne yani. Beni ilgilendirmiyor ki.

Eşim gelip böyle dese "o nerden çıktı be g.tünden element uydurma" derim. Çünkü bu durum benim hayatımı da etkiler. Kimse kusura bakmasın. Böyle zıt insanlar evlenmemeli. Eşlerin karakterleri aynı olacak diye bir kural yok hatta farklılık iyidir. Ama fikirlerde bu derece çatışmalar varken hayat geçer mi bilmiyorum.

İçkiyi içip içip sonra satan yerlerden alışveriş yapmama olayını anlayamadım. Kocaman kadının "geri zekalı" diye bağırıp içli içli ağlamasını hiç hiç anlayamadım. Gidip annede kalma kısmına zaten bir şey diyemiyorum. Ne garip bir ilişki. Dünyada neler oluyor

Bazı yorumlarda "eşinin bu huyunu biliyormuşsun anlayış gösterseydin neden ısrar ettin" gibisinden cümleler gördüm. Anlayışı neden konu sahibinden bekliyoruz? Eşi neden anlayış gösteremiyor? "Böyle yerlerden alışveriş yapmayı sevmiyorum ama dediğin olsun bakalım" demek bu kadar mı zor?
Amaan gidiyorum ben. Zaten evli de değilim. Eşler şöyle böyle olmalı diye atıp tutuyorum sürekli

Biz de esimle cok farkliyiz ama ortada bulusuyoruz. Esim din ve soyaset konusunda asla benim ceneme katlanamaz hahahaha ben de onun ifade edememe durumuna katlanamam sanirim. O yuzden evde hic o konu acilmaz. Yoksa insan birbirinin sacini basini yolar yahu

Ben de esime kizsam onu anneme gonderirim sanirim. Anneme katlanamam esim katlansin iste en buyuk ceza ona

Cocuga degil o kocaya eziyet bi kere
Amacsiz sekilde geziyor insanlar. Ben isim yoksa avmye bile gitmiyorum artik sirf o insanlarin yarattigi kalabalik ve gurultu yuzunden

kocaya eziyet olsa hiç girmeyelim demeai lazım. gezelim ama birşey almak yok çok saçma.
çocuk bu illa birşey isteyecek hangimizinki markete girince birşey istemiyor.

Keşke annenin evinde kalmasaydın.
Ciddi bir durum olmadıkça her küstüğünüzde annenin evinde kalman, gercekten ciddi bir sey oldugunda yeterince önemli bir tavır olmaktan cıkar diye düşünüyorum.
Aman nasıl olsa dönecek diye düşündürür eşini.
Her kavgada boşanalım demek gibi bu.

ANNENlerde ikik gün üst üste kalmada haksızsın o kadar abartı bişey gerek yoktu ama içki satılan yerden yemek alnır niye alınmasın ki saçma bence

neyi seviyor bakıp bakıp almadan çıkmayı mı?
yeni bir çocuğa eziyet yöntemi mi bu benim haberim yok:))

koşturuyor reyonlar arasında, bir de her reyondan bir şey seçiyor, alcan almıcan benimle inatlaşıyor, o kısmı da onun için eğlence kaynağı ne bileyim arabadan eşyaları kasiyere vermeyi çok sever bir de mesela, küçük bir poşeti seçip taşır gibi gibi.

Hemfikir olmadığımız konularda bile yorumlarını beğeniyorum :) Ama şu anne meselesini çok hafife aldı burası. Eşin kavga etse annesine gitse bi tepki göstermez misin? Üstelik kalmaya gidiyorum demiyor, 2. günde dönmüyor. Arıyorsun hala trip atıyor üstüne. Normal bir günde kalmaya gitsin amenna. Ama bi adam gitse “sorumsuz, bencil, ana kuzusu, bundan koca olmaz vs.” diye eleştiriler sıralanır burda.

Konu sahibi ister haklı olsun ister haksız. Şuan bunu tartışabilecek konumda değil bence. Hem hakaret ettiği için hem evi terkettiği için.

Hahaha ya ne güzel taktik. Bende evden kovarım herhalde ama babasına açıklama yapamaz kesin, iner otoparkta uyur arabada

Sen ne güzel yolunu bulmuşsun işin, böyle orta yol bulunmaya çalışılmadan sadece içten içe kinlenirsin ona karşı. Konuşmaları orta yolu bulmaları lazım

Canim,onemli olan insanlarin cok renkliligi,cok fikirliligi insan olarak sevelim birbirimizi yeter dimi

Valla canina tak eden gitsin anasina diyorum ben. Ayni evin icinde kus yasamak cok zor olur. Bir de uyuz olursun hem de ne bicim gozum gormesin cok sinirliysem de nereye defolursa olsun diye dusunuyorum.

Başka yerden alırdım abartmissin

tamam işte onu diyorum alışveriş yapıyorsun dimi?
almadan gezip çıkmıyorsun. işte o kısmı çocuğa işkence değil mi? gör bak iste ama almam bir bakıp çıkmaya geldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…