İçki satan yerden alışveriş-Bu adam bana kafayı yedirtecek

Bilmiyorum konusarak mi bulunur o orta yol. Aslinda tamamen insanin diger insanlara karsi tasimasi gereken tahammul gucuyle alakali bence. Toplumda bin tane gorus var,hepsiyle de ic ice yasamak zorundayiz. İsyeri de,carsida pazarda vs vs. Bunlara dayanirken evdeki farkli goruse dayanmasak olmaz. Bu bilinc herkeste olsa inan oturup konusmaya da gerek kalmaz.

eşin de sen de bi acayipsiniz.
içkiiçmiyorsunuz , içki içilen yerden bırsey almıyorsunuz ama o market sırf gezme amaclı kullanıyorsunuz
çıkın parkta sahilde gezin

Sonuna kadar haksızsın eşin seni baştan uyarmış sende adamın damarına basar gibi bide hakaret etmişsin devamında annende kalmalar olayı dahada büyütmüş gereksiz tipler atmışsın ben olsam arayıp sormam bile eve gelmediginiz için eşin aramış soguk davranmışsın huzurunu kaçırmak için elinden geleni yapmışsın kısacası bacım adam geçmişte hata yapmış hatasını anlamış düzelmiş mutlu olman gerekirken adamı eski haline getirirsin sonra çok pişman olursun içki yüzünden dagılan yuvalar var bazen diyorum bu kadınlara rahatlık batıyor

Senin gibi renklerle dolsun etrafımız

Bende illet oluyorum ev içinde küslüğe. Ev basıyor durdukça. Ama kimse gitmiyor. Ailelerden çok uzaktayız ondam heralde. Bu yüzden küslüklerimiz çabuk bitiyor. Ya bi cinnet geçiriyoruz yeter diye yada sırnaşıyoruz :) Konu sahibide bu istikrarla devam ederse aralarına daha çook mesafeler girecek.

Ben benim görüşüme ağır saldırı varsa ya ortamdan kaçarım sevdiğim insanın kalbini kırmayayım diye, ya da aynı şekil karşılık veririm. Sakin kalamıyorum maalesef, ki bunu bildiğimden hep uzak durmayı seçmişimdir.

Çünkü insan önemlidir benim için. O parti şu başkan, hepsi değişir ama ben kırdığım kalple kalırım.

Akrabalarıma tahammül edemiyorum çünkü onlar bu hassasiyetimi bildikleri halde yardırıyolar maaşallah suratıma suratıma. Ona asla tahammül edemiyorum.

Eşimde gelse bunu bile bile saysa sövse işte o zaman tee öbür uçta anama giderim yada donuna kadar toplayıp evden atarım kimse tutamaz

Eşiniz haklı demiyorum ama siz aşırı abartılı davranmışsınız.
Çocuğu alıp annede kalmalar falan , sağlıklı düşünemiyorsunuz bence.

Akrabalar genelde oyle seyleri bilerek yapiyor insani sinir etmek icin. Esimin akrabalarinda cok var oyle tipler. Kaale bile almiyorum he he deyip dalgami geciyorum sonra yine bildigimi yapiyorum. Ayni evin icinde olsak bogazlarina sarilabilirim

Ve eklemek istiyorum; bu Ebeveyn şiir öğretirken, eşinin tepkisinden, çocuğun bakış açısı için endişe duyan bir Ebeveyn!

Sagol

Konu sahibi kiziyor bosan diyene de,ben olsam gercekten bosarim oyle sacma kocayi. Al hassasiyetlerini de sok cebine git derim. Bu ne yav. Hassasiyet ayri kisitlama ayri.

Beğendiğiniz tokaların tabak çanakların daha güzelini ve kalitelisini satan bir sürü mağazada varken sizin de inatlaşmışcasına oradan almak istemeniz kavganın temelini oluşturmuş.

Basit ve gereksiz bir konu istemiyorsa almayın, adım başı market bakkal alışveriş merkezi varken ordan değil başka yerden alırsınız. Başka şeylerinize karışmıyorsa bu olay baskı değildir.
Adam içki satan yerlere para kazandırmak istemiyor, o yokken gidin nerden ne yiyip içecekseniz yiyip gezip alışveriş yaparsın.

Sonuçta temelde ailevi olarak yaşadığı bir sorun var dinle alakalı olmaya bilir. Sizde biraz eşinize saygı gösterin.

Kara Turna uyarınca farkettim. Eşiniz size sanki siz yetişkin degilmisin gibi ne yapacağımızı söylemiş,siz de sanki siz yetişkin degilmisin gibi gerizekalı demissiniz.Sonra da annenize giderek bu frekanstan devam etmissiniz. Eşinizin davranışından rahatsız olduğunuzu yetişkin gibi dile getirmeye çalisin yoksa bu kısır döngü devam eder diye düşünüyorum.

Ama sizce de bir tutarsızlık yok mu?
Eşinize gösterdiğiniz tepki sizce de çocuğu aslında fazla da önemsemediğinizi amacın sadece Eş kişisi için algı yaratmak olduğunu, çelişkiler yumağı olarak sunduğunuzu düşünmüyormusunuz?
Madem çocuk için hassasiyet gösteriyorsunuz,kavga ve evi terketme durumunda hassasiyetiniz nerede?

Adamın hassasiyeti varmış, alma demiş hiç mi hatrı yok. Zıtlaşmak istemişsiniz sanırım toka bardaktan bahsediyorsunuz. Üstüne bir de iki gün eve gitmemek. Şahsen ben çok sinir oldum tavrınıza. Hatalısınız.

Aslinda haklisiniz ama bazi arkadaslarinda dedigi gibi, bu adam daha önce bir sekil kendini belli etmistir "dünya bakisini" dini, siyasi yada ideoloji görüslerini anlamaniz gerekirdi bu zamana kadar. Yoksa ortam mi degistirdi?
Tabiki her türlü degisim yasayabilir insan, bende cok sorgulayan tip oldugum icin hele ki dini/felsefe görüslerim cok kez degismistir yada "update" olmustur.
Uzun lafin kisasi (kendim icin konusuyorum) Dünya bakisiniz ve ideolojileriniz birbirnizden cok farkli ise bu evliligi yürütmek zor, lakin ikinizden biri mecburen boyun eymeli yoksa yürümez. Yani niye yalan söylim, ben bu tür (en azindan senin tarif ettigin kadari) insanlarla arkadaslik bile edemem cünkü düsünceler cok farkli..anca havadan sudan konsursun yoksa...

ilerde benim kızda sürekli anamın evi diye çıkıp gelir mi ki (((

Tamamen sacmalik.
Ekmegi tekelden almak neyse de ki zorda kalinirsa o bile yapilabilir bana gore ne alakadir icki satiliyor alma vs? Degil ki bir de markette bunu yapmasi cok ama cok sacma. Orasi market ve tek sattigi icki degil ki?
Ben buyuk ve yabanci kokenli bir markette calisiyorum su an ve tekel & sarap reyonlari var. Neredeyse benim kadar viskiler var reyonlarda. Ama burasi bi market. Benim para kazandigim bi market. Egitim alirken tekel kasasinda bile durdum. Tekel kasasinda calisan iki tane evli ve gayet de tatli bayan arkadaslar var, kim yargilayabilir onlari? Simdi bunda ne var veya neresi yanlis? Kimsenin inanisini yargilamiyorum ki ben de dini inanci yerinde olan bir insanimdir ama icmek farkli sizin esinizin yaptigi dayatma ise vok cok farkli birsey.

Haksızsınız
Her şeyi bir yana bırakın, belki saçmadır takıntısı bilmem ne ama sevdiğiniz adamın hiç mi hatırı yok
Gerizekalı diyecek kadar şirazeyi kaydırmak neden, bir de üzerine iki gün eve gitmemişsiniz
Eşim böyle bir şey yapsa tepkim çok sert olur, tribine iki gün eve gelmeyeni bir daha almam içeri, eşiniz yine sabır göstermiş. Beğendiğiniz bir şeyi de almayıverin, bu adamla evlenip, ortak bir çocuk yapmışsınız biraz hatır sayın, bu kadar üzerine ne için gittiniz, hiç , benim dediğim olsun inadı, yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…