- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.962
- 748
SelamKara Turna uyarınca farkettim. Eşiniz size sanki siz yetişkin degilmisin gibi ne yapacağımızı söylemiş,siz de sanki siz yetişkin degilmisin gibi gerizekalı demissiniz.Sonra da annenize giderek bu frekanstan devam etmissiniz. Eşinizin davranışından rahatsız olduğunuzu yetişkin gibi dile getirmeye çalisin yoksa bu kısır döngü devam eder diye düşünüyorum.
3.sayfada yanlış anladigimi farketmis duzeltmissinizSelam
Sanırım yanlışlık oldu, maçta olan ben değilim ben sadece yorumcuyum
Hımm evet üzerinize afiyet niyetliyim de, kafa pek almıyo3.sayfada yanlış anladigimi farketmis duzeltmissiniz
Ben de tarayarak hızlı okumamin azizliğine ugramisimHımm evet üzerinize afiyet niyetliyim de, kafa pek almıyo
Ve dediklerinize katılıyorum :)
Siz soylediniz eşim tanıştıgimizda içiyordu diye.Belki tekrar başlama korkusu vardır eşinizde oyuzden uzak durmak istiyordur.İçkili mekanlardan.Güzel yuvanız var boş tiriplerle heba etmeyin.Merhaba kızlar,
Pazar günü eşim ve oğlumla (3,5 yaşında) bir avm'ye gittik, gezdik tozduk derken çıkmadan önce avm'nin içindeki süpermarkete girmek istedim (kurumsal her şehirde olan ünlü bir market).
Bu arada eşim içkiye son derece karşı bir adam (babasından çok çekmişler küçükken). Benle tanıştığında içki içiyordu ama ilişkimiz ilerleyince içkiyi ağzına almaz oldu. 10 yıldır hiç içmemiştir. Dahası zaman ilerledikçe içki satılan yerlerden de alışveriş yapmaz oldu. İçkili bir restorana özel günlerimizde bile gitmez oldu. Örneğin evimizin dibinde bir bakkal var ama tekel bayi olduğu için ordan bir ekmek bile almaz, sırf bunun için daha ilerideki bakkala gider. Örneğin migrostan asla alışveriş etmez, vs.. Ama bunları yapıyo diye sanmayın ki beş vakit namaz kılıyo, oruç tutuyo.. Hiçbiri yok..
Bana gelince ben de içki içen bir insan değilim ama içki içene de satana da karşı değilim. Eşim içse belki ayda yılda bir özel günlerde onunla bişeyler içebilirim.
Neyse pazar günü ben o markete girmek isteyince eşim girelim ama sadece gezelim, hiçbirşey alma dedi. Ben de tamam normal mutfak alışverişi yapmam, ortak birşey almam ama hoşuma giden bişey olursa sadece kendim için alırım dedim. Bu bana EverMore bak seni uyarıyorum alma dedi. (İlk kez bu kadar baskı yaptı bu konuda). Ben de delirdim sen benim dini inancıma karışamazsın dedim. Biz marketin içinde atışmaya başladık, sonra ben gerizekalı diyerek (benimle çocuk gibi uyarıyorum şeklinde konuşması çok zoruma gittiği için delirdim çünkü ve evet gerizekalı dedim) bi hışımla çıktım marketten, otaparka arabaya indim, içim çıkana kadar ağladım sinirden. Güzel geçen bir günü mahvetti. Yarım saat sonra geldiler, bana hiçbişey yokmuş gibi takıldı. Ben de bizi annemlere götür dedim. Olur dedi annemlere gittik oğlumla. Gece aradı gelip alayım mı diye. Hayır biz burda kalıcaz dedim ve o gece orda kaldık oğlumla. Ertesi sabah da ordan çıkıp işe gittim. Oğluma zaten annem bakıyo kendi evinde. Ertesi gün işteyken bi kaç kere aradı beni ama ben soğuk konuşup kapattım. Akşam oğlumu almaya gittim anneme ama içimden gelmedi ve o gece de orda kaldım. Yani iki gece annemde kaldım.
Dün akşam biraz konuştuk, annemde kalmama bozulmuş. Evli barklı kadın böyle yapmazmış (bu kalma meselesini ilk kez yaptım bu arada). Ama içki konusunda hala kendini sonuna kadar haklı görüyor. Ben ona güzel geçen bir günü neden mahvettin dediğimde, sen mahvettin diyor bana. Ne olurdu sadece gezip çıksaymışım. Ya niye ben atıyorum bir toka beğeneceksem ya da bir bardak ya da bir kitap ne bileyim neden alamıycam ki..
Siz olsanız napardınız? Ben mi yanlış düşünüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?