İçki satan yerden alışveriş-Bu adam bana kafayı yedirtecek

Selam

Sanırım yanlışlık oldu, maçta olan ben değilim ben sadece yorumcuyum

Dini inançla bunun ne alâkası var çözemedim boşa gerginlik olmuş bir toka bir bardak almak mevzuysa almayıverin değdi mi bide 2 gün eve gitmemişsiniz, kavga edesiniz varmış.

Bence siz sonuna kadar haklısınız ortada hassasiyet değil ,mantık dışı tuhaf bir takıntı var ancak uzatmanın gereği yok karşilikli konuşup,konuyu irdelemelisiniz ve tabi burada her ikimizinde konuşmayı kavga boyutuna taşimamaniz önemli.

Ben sizi hakli buldum migrostan makro centerdan alisveris yapıyorum.
Koşturarak gidip alkolü kafama lakir lakir dokmuyorum.
Isin ilginci zamanında feci alkol alırken 5.sene olacak ağzıma sürmüyorum. Hassasiyet de sevmemek de ne dersen de ..
Banane kim ne satarsa satsın ne içerse içsin.
Geçen zorda kalip sok marketten mercimek aldim hem kırmızı hem yeşil .
Mercimek demeye bin şahit ister ..
Attım çöpe şimdi israf oldu günah olmadi mi ?
Kalite denen bişey var .

Sıkıntı şurada kendi bir karar vermiş size de onu dayatıyor. Siz uzlaşmaya çalışmışsıniz zaten ortak kullanacağımız bir şey almam demişsiniz. O hala baskı altına alıp sizi hür iradenize engel oluyor. Yani sen haklısın o haksız tepkin normal.

Bunun için aranızda soğukluk yaratmaya değer mi ? Karşılıklı anlayış evlilik için şart . Gerizekalı diyende sizsiniz ayrıca.

haklıyken haksız konuma bi güzel düşmüşsünüz.
eşinizin yaptığı baskı saçma ama sizin hiçbir şekilde ona “gerizekalı” deme hakkınız yok. diyip bir de 2 gün annenizde kalmışsınız. abartıp saçmalamışsınız.

Eski konularınıza göz gezdirdim ve çoğu konunuzu hatırladım.
Size sayfalarca öneri yapanlar oldu,ama siz pireyi deve yapmaktan bir arpa boyu yol almamışsınız.Daha yeni barıştınız bu adamla!Öyleyse neden bu çaba?
İnsan bu kadar isteyip, bu kadar da beğenmediği,saygı duymadığı bir varlıkla birlikte olmak için neden çaba sarf eder?
Çocuk demeyin lütfen bu kaosu ona yaşatmaya kimsenin hakkı yok.
24 saat Market gezecek değilsiniz,birlikte markete gitmemek bir çözümdür bilmem farkında mısınız?
Birlikte gittiyseniz de alışveriş yapma isteğiniz,bir şey alma demesine karşılık üstünlük savaşına kapı aralar...
Saçma da olsa varsın bazı konularda tutucu olsun orta yol bulunur, böyle bir mevzu için gidip annede 2 gün kalınmaz,geri zekalı diye hakaret edilmez.Bunlar sorun olacak sa da sayfalarca ben ne yapacağım adam eve dönmüyor,çıldıracağım soğudu,beni artık sevmiyor diye ağlanmaz.Bilmem anlatabildim mi?

Hatalı sizsiniz hemde sonuna kadar.
Belliki sizde ya bencillik yada cahillik had safhada. Zira travma denen şey sizin ya umurunuzda değil yada ne olduğu hakkında hiçbir fikriniz yok. Özellikle çocukluğunda içki denen illetten çekmiş bir insanın boyle davranması cok doğal. Diyeceksinizki o da icmiş eskiden , evet Buda travmanın bir parçası , çünkü cocuklar küçükken kendisine travma yaşatan ebeveynlerini büyüyünce büyük oranda taklit ederler. Gerçi ben kime anlatıyorum sizde nerede o anlayış....
Ayrıca üstüne bide eşinize markette hakaret edecek kadar saygısız, evden 2 gün kaçacak kadarda merhametsizsiniz.
Edit; eski konularınıza istinaden eşinize sabırlar dilerim , adamın işi cok zor yazık cidden , çekilecek dert değilsiniz

Bir de benden size tavsiye hadi çocuğun yanında tartışıyorsunuz ki bence bu da çok yanlış ama kalkıp da birbirinize “gerizekalı, idiot, salak” vs gibi hakaret içeren kelimeler kullanmayın. O çocuk, siz ne yaparsanız onu yapar, yarın kalkıp eşinize “ne de olsa annem de diyor demekki kötü bir şey değil” diye düşünerek “gerizekalı baba” dese, yaptığınız eserle övünecek misiniz?
Kaynım kızına hep kır dök diye öğretir, sana karışana vur, kimse laf söylemesin sana diye. Ben de hep derdim bakın çocuk sizden öğrendiğini ilk size uygular, ilerde hoşunuza gitmeyecek şeyleri öğretmeyin. Tabi umurlarında olmadı. Kızı şimdi bir sinirlense annesini babasını vuruyor sonra da babaya anneye nasıl el kaldırdın diye bir posta dayak yiyor.
O çocuğun günahı nedir sorarım size? Doğurmakla anne olunmuyor, eve para getirmekle de baba. Güzel eğitmelisiniz ki gelecek daha güzel olsun.
Çocuklar yetişkinlerin ego savaşlarını görmek ve arada kalmak zorunda değil. Hele kendi öğrettikleri kötü sözleri söylediklerinde azar işitmek zorunda da değiller.
Nasıl ki tvde evli erkekle yatmaya çalışan kadını ağzı açık izleyip, bi türlü sevişemediler diye bekleyip, çocuklarına da izleten ebeveynler, kendi çocukları yapınca kıyametleri koparıp, komşu çocuğu yapınca kınıyorsa bu çok büyük tezattır. Yemek yeme, su içme adabınız bile çocuğa en büyük örnektir, unutmayın.

Siz soylediniz eşim tanıştıgimizda içiyordu diye.Belki tekrar başlama korkusu vardır eşinizde oyuzden uzak durmak istiyordur.İçkili mekanlardan.Güzel yuvanız var boş tiriplerle heba etmeyin.

Tamam eşiniz size baskı yapmış olabilir ama sizin de gerizekalı demeniz hiç doğru olmamış.
Keşke biriniz sakin kalabilseydi.
Bir de evet çok küçük bir olay için, iki gün anneniz de kalmanız da doğru olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…