peki eşindeki değişimi marketin kapısında mı farkettin yoksa adam sinyal verdi mi? mesela ben çok arkadaşımı biliyorum adamlar cemaat evşerinde kaldı 5 vakit namazlı niyazlıydılar sonra koptular içki içmeler vs vs.sonra gidip dini hassasiyeti olmayan eşler buldular ama bu insanlar bir süre sonra biz ne yaptık nasıl yaşıyoruz deyip eski hallerine dönebilirler bilemiyorum zor bir durum eslerin bunu konuşarak anlaşması gerektiğini düşünüyorumBen onun bu tür takıntıları (ya da hassasiyetleri !) olduğunu 11 yıllık ilişkinin ve 5 yıllık evliliğin son 2 yılında öğrendim de ondan.
ben de ilk konuşmada adamı çözmüştüm ve ben bunu alıcam demiştim hiç yanılmadımSizin algınız kapalıymış,bir insanın Atatürkçü olmadığını,içkiye bakış açısını anlamadan tanımadan nasıl evleniyorsunuz?
Eşimle sadece 1 yıl sevgili,1 yılda nişanlı kaldık her ne hassasiyeti(takıntısı) varsa öğrendim.
Siz 11 yıldan bahsediyorsunuz.
Sonuc degismesede daha anlayis gosterilebilir bence..sonuç değişmiyor içkiden nefret ediyor ve içki olayına katkı sağlamak istemiyor
Diger bir mesajini okudumda hayat gorusleriniz cok baska ve senin gozune batmaya basladiysa bir yerde patlak verir.A101'den alışveriş yapmaya bayılır. Benim derdim zaten alışverişten ziyade büyük markette gezip biraz kafa dağıtmaktı. Onun fikrine saygı da duydum zaten tamam mutfak alışverişi ya da ortak birşey almayalım ama gezerken ben ne bileyim bişey beğenirsem kendime alırım dedim. Olay bu.
Sizin algınız kapalıymış,bir insanın Atatürkçü olmadığını,içkiye bakış açısını anlamadan tanımadan nasıl evleniyorsunuz?
Eşimle sadece 1 yıl sevgili,1 yılda nişanlı kaldık her ne hassasiyeti(takıntısı) varsa öğrendim.
Siz 11 yıldan bahsediyorsunuz.
Ben onun bu tür takıntıları (ya da hassasiyetleri !) olduğunu 11 yıllık ilişkinin ve 5 yıllık evliliğin son 2 yılında öğrendim de ondan.
Patlak vermişti vereceği kadar.Diger bir mesajini okudumda hayat gorusleriniz cok baska ve senin gozune batmaya basladiysa bir yerde patlak verir.
Güzel kardeşim, sizin ayrılık zamanınızda biliyordun sonuçta değil mi?Ben onun bu tür takıntıları (ya da hassasiyetleri !) olduğunu 11 yıllık ilişkinin ve 5 yıllık evliliğin son 2 yılında öğrendim de ondan.
Valla onu ben bilemem. Sadece travma durumu degil, dini hassasiyet de degil. İsine geldigi gibi takiliyor da olabilir. Sadece kisiler evli de olsa birbirlerini kisitlamamali onu soyleyebilirim. O marketten alma bu marketten alma eeeeeh yetti be der insan.ne için ayak yapacak ki? para harcamamak için mi?
Bi insan her zmn degisir, degismistir icmemeye baslamistir.. olamaz mi?Bu son 2 yılda hayatına yeni arkadaşlar mı girdi, yeni ortamlara mı gitti, hayatında önemli bir olay mı yaşadı? Yani 13 yıl kendini göstermemiş, son 2 yılda ortaya çıkmış, demek ki ya adam ağır psikopat kendisine tüm takıntıları ve düşüncelerini maskeleyen bir kişilik ile 13 sene yaşamış ve etrafındakileri kandırmış, ya da son 2 yılda bir şey değişmiş. Eğer olay ortamsa, o ortamdan acil uzaklaştırın onu, eğer başka birşeyse psikoloğa götürün. İçki bağımlılığının yerini takıntılara bırakmış olabilir.
Babasından çok çekmişler içkiye bu şekilde bir savunma geliştirmiş diyen sizdiniz?Bu hassasiyeti bir anda mı gün yüzüne çıktı?İlk tanıştığımızda bu adam her gece bir bardaydı. İçki içmediği gün pek yoktu. Atatürkçü olup olmamasına da saygı duyuyordum. Aramızda problem olmuyordu ta ki oğluma öğrettiğim şiirde verdiği tepkiyi görene kadar..
Travmadan olsa adam evlilik yildonumunu kutlamis ickili mekanda. Dahasi bekarken de ickili mekanda calismis,yasi da o zamanlar 25mis yani kucuk degil. Travmadan olsa bunlar ne diye sorarlar adama. Son birkac yilda degismis guya. Hepsi ayak.
+1 kendisini haksiz buldukça kocasını yermek taslamamiz amacıyla yeni şeyler çıkarttığını düşünüyorum. Kimse bi anda keskin dönüşler yasamaz,adam buymuş konu sahibi de muhakkak fark etmiştirBabasından çok çekmişler içkiye bu şekilde bir savunma geliştirmiş diyen sizdiniz?Bu hassasiyeti bir anda mı gün yüzüne çıktı?
Şiir öğretirken eşinizin bakışlarını mı izlediniz?
Valla onu ben bilemem. Sadece travma durumu degil, dini hassasiyet de degil. İsine geldigi gibi takiliyor da olabilir. Sadece kisiler evli de olsa birbirlerini kisitlamamali onu soyleyebilirim. O marketten alma bu marketten alma eeeeeh yetti be der insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?