İçki satan yerden alışveriş-Bu adam bana kafayı yedirtecek

Daha düzgün konuşun. O bir kere olur.
Ben burada herkesle böyle konuşmuyorum.
Ama insanların hassasiyetini aşağılayan birine karşı pekte saygılı olamam.

Bende de böyle hassasiyetler var ve eşim bana bu yüzden gerizekalı diyip evi terketse boşanmam evet ama baya baya süründürürüm.
Aramam bile yani. Bu adam hala arıyor.

Zor toparladığınız evliliği sırf bir market alışverişi için tekrar yıkmaya değer mi sence de ?

En büyük derdiniz böyle olsun valla..Çözülmeyecek mesele değil.Biz burada neler okuyoruz.Kaldı ki benim hayatımda da bu minnacık bir sorun kalırdı.Fazla nazlısınız..Kocaya gerizekalı demek adam açısından pek kabul edilemez bir şey ve ona rağmen birşey yok gibi davranmış.

Ilk defe boyle bi hassasiyet duyuyorum
Yani dini hassasiyeti olmadan sadece icki hassasiyeti olan biri
Tanistiginizda esiniz de iciyor olmasa travmasi var, saygi duyun derdim ama bu durumu takinti yapmis gibi bir hali var
Baska takintilari var mi esinizin?
Patolojik bir durum olabilir bence

Esin senin alacagin seye karismakla hata etmis

Sen de 2 gun evi terk edip buyutmekle hata etmissin

Hani esin sakalli cubbeli dini hayatinin ilk onceligine koyan biri olur da anlarim bu dusuncesini. Kimi insanlar gercekten her konuda hassas davraniyor. Onlarin da kendi dusuncelerindeki insanlarla yuva kurmasi gerek tabi bence.

Kendimden ornek verirsem de icki hic icmedim dini sebeplerden. Ama eve migros soyluyorum kapiya kadar getiriyor, sag olsunlar, sanal marketi var. Bence farkli seyler ikisi.

Buarada eşle tartisinca alttan almayi da duygu ve dusuncelerimizi karsi tarafa anlatmayi da bilmek lazim. Halledilebilecek seyler uzarsa ota çope yipranir iliski. En ufak seyler uzatilmamali.

Konu içinde konu olmasın dedim ama beni rahatsız eden benzer şeyler de var aslında. Örneğin eşim Atatürk sevdalısı bir adam değil. Bunu başından beri biliyordum aslında. Hatta "sevdalısı değil" ifadesi hafif kalabilir. Bense Atatürkçü bir ailede büyüdüm. Oğlum 3,5 yaşında ona geçen bir Atatürk şiiri öğrettim. babası eve gelince baba sana bir şiir okuycam dedi yavrum hevesle, gitti okudu . Adam bana ters ters baktı. Ya aslında benim kafamda deli sorular belirmeye başladı. Ve ben çok doldum galiba.

İçki, alışveriş, Atatürk,..

Bu adam babasindan cekmis olsa barlarda calismaz 25 yasina kadar icki icmez , evlendikleri ilk yillar da arada icerlermis.
Herkesin inanci kendine sizi boyle kisitlamasi sacmalik otesi ne yani ickili ortamdan bir sey alinca yoldan mi cikmis oluyor?
Siz de su konuda hatalisiniz neden annenizin evinde kaldiniz oyun mu oynuyorsunuz cocuk musunuz?

ikiniz de hatalısınız ama,
eşinizin size bu denli karışma hakkı yok,
ama sizin de eşinize hem de çocuk varken gerizekalı demeniz kabul edilebilir değil, yine annenizde kalmanız falan olacak şey değil.
çocuk olmasa bu tarz kavgalar ve tripler bir nebze de, çocuğun yanında onun hissedeceği şekilde babayı/anneyi küçümsemek/dışlamak kabul edilemez. Bu sebeple de eşiniz valla gayet olumlu davranmış olay sonrasında diye düşünüyorum.
Bu konuyu sakinken yeniden yeniden konuşun, onun hassasiyeti olabilir, sizin de olmayabilir, birbirinize saygı duymalısınız. Ayrıca sizin gizlice işler yapmanıza da gerek yok, yalan neden söyleyesiniz. Ben senin gibi düşünmüyorum ve kendim gidiyorum. Senin gitmek istememene de saygı duyuyorum diyeceksiniz.

Ne yapmaya çalışıyorsunuz?
Neden insanların hassas noktalarını kurcalıyorsunuz?
Madem bu adamın karakteri size uymuyor,neyi bekliyorsunuz boşanmak için?
Biz burada adamı kötüleyelim diye mi konu açtınız,nedir yani?

Dinle alakasi yokki bu isin :) sapla samani karistirma bence.. kucuklugunde yasadiklarindan kaynaklaniyor dinle degil yani. Ki dinle alakali olsaydida takdir ederdim ancak.. yanindayken girmezsin olur biter..

Bu konu güzel ban yapar. Ben kaçayım en iyisi

Hakkında hayırlısı olsun konu sahibi. Umarım orta yolu bulursun.

Oo bu daha ters bence
Ataturk'u sevmeyen biri ile hayat gorusum uyusmaz
Arkadas bile olamam .s

bu kadar farklı iki insanın birarada mutlu olmasına ihtimal vermiyorum.
ve eşim alkol satılan yerden alışveriş yapmam dese tamam der sonra yaptığıyla dalga geçip sinir ederdim, doğru mu hayır, ama yaparım yani, çünkü komik.

Laale konu sahibinin eski konularına bir göz atmanı tavsiye ederim. Hemen hatırlayacaksın büyük ihtimalle.

Bu adamın böyle olduğunu bile bile, adam kendi hayatını kurmuşken yakasına yapıştı.
Şimdi dönmüş ya bütün hevesi kırıldı yine eskisi gibi oldu herşey.

Demekki insanlar gerçekten değişmiyor hiç. Yol yakınken dönmek ve kendine uygun hayatları kurmak gerekliymiş.

Bilemedim ki insanlar niye hem kendine hem de karşı tarafa eziyet olsun diye evliliğe devam eder?

Senin derdin anlaşıldı,şöyle güzelinden polemik canın sıkılmış belli:)
İçkiden Atatürk e zıpladığına göre.
Ne işin var o zaman bu kadar hassas olduğun konularda zıt düşüncede olan bir adamla?
Market için gidip ağlayıp,küs olarak annen de kalman da ayrıca bir ilginç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…