- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.962
- 748
Ben burada herkesle böyle konuşmuyorum.Daha düzgün konuşun. O bir kere olur.
elindeki telefonla konu içeriği arasında bağlantı kuramadımBu tur adamlar nereden turedi ne ara turedi hic anlamiyorum. Ellerindeki telefonu kim uretmis hele bir baksinlar
Örneğin evimizin dibinde bir bakkal var ama tekel bayi olduğu için ordan bir ekmek bile almaz, sırf bunun için daha ilerideki bakkala gider. Örneğin migrostan asla alışveriş etmez, vs.. Ama bunları yapıyo diye sanmayın ki beş vakit namaz kılıyo, oruç tutuyo.. Hiçbiri yok..
sadece siz değilsiniz bunu yaşayan ve ben saygı duyuyorum bu konuya kadar zaten eşimin bu türden duyarlıklarının farkında olarak evlendiğim için no problemPeki siz benim yerimde olsaydınız napardınız?
Ne yapmaya çalışıyorsunuz?Konu içinde konu olmasın dedim ama beni rahatsız eden benzer şeyler de var aslında. Örneğin eşim Atatürk sevdalısı bir adam değil. Bunu başından beri biliyordum aslında. Hatta "sevdalısı değil" ifadesi hafif kalabilir. Bense Atatürkçü bir ailede büyüdüm. Oğlum 3,5 yaşında ona geçen bir Atatürk şiiri öğrettim. babası eve gelince baba sana bir şiir okuycam dedi yavrum hevesle, gitti okudu . Adam bana ters ters baktı. Ya aslında benim kafamda deli sorular belirmeye başladı. Ve ben çok doldum galiba.
İçki, alışveriş, Atatürk,..
Bu konu güzel ban yapar. Ben kaçayım en iyisiKonu içinde konu olmasın dedim ama beni rahatsız eden benzer şeyler de var aslında. Örneğin eşim Atatürk sevdalısı bir adam değil. Bunu başından beri biliyordum aslında. Hatta "sevdalısı değil" ifadesi hafif kalabilir. Bense Atatürkçü bir ailede büyüdüm. Oğlum 3,5 yaşında ona geçen bir Atatürk şiiri öğrettim. babası eve gelince baba sana bir şiir okuycam dedi yavrum hevesle, gitti okudu . Adam bana ters ters baktı. Ya aslında benim kafamda deli sorular belirmeye başladı. Ve ben çok doldum galiba.
Konu içinde konu olmasın dedim ama beni rahatsız eden benzer şeyler de var aslında. Örneğin eşim Atatürk sevdalısı bir adam değil. Bunu başından beri biliyordum aslında. Hatta "sevdalısı değil" ifadesi hafif kalabilir. Bense Atatürkçü bir ailede büyüdüm. Oğlum 3,5 yaşında ona geçen bir Atatürk şiiri öğrettim. babası eve gelince baba sana bir şiir okuycam dedi yavrum hevesle, gitti okudu . Adam bana ters ters baktı. Ya aslında benim kafamda deli sorular belirmeye başladı. Ve ben çok doldum galiba.
Telefonlarimizi da aliyoruz ama onlari ureten kisiler de icki tuketiyor,ickili yerde calisiyor ve bildigim kadariyla dini goruslerimiz de farkli.elindeki telefonla konu içeriği arasında bağlantı kuramadım
Konu içinde konu olmasın dedim ama beni rahatsız eden benzer şeyler de var aslında. Örneğin eşim Atatürk sevdalısı bir adam değil. Bunu başından beri biliyordum aslında. Hatta "sevdalısı değil" ifadesi hafif kalabilir. Bense Atatürkçü bir ailede büyüdüm. Oğlum 3,5 yaşında ona geçen bir Atatürk şiiri öğrettim. babası eve gelince baba sana bir şiir okuycam dedi yavrum hevesle, gitti okudu . Adam bana ters ters baktı. Ya aslında benim kafamda deli sorular belirmeye başladı. Ve ben çok doldum galiba.
Ne yapmaya çalışıyorsunuz?
Neden insanların hassas noktalarını kurcalıyorsunuz?
Madem bu adamın karakteri size uymuyor,neyi bekliyorsunuz boşanmak için?
Biz burada adamı kötüleyelim diye mi konu açtınız,nedir yani?
Bilemedim ki insanlar niye hem kendine hem de karşı tarafa eziyet olsun diye evliliğe devam eder?Laale konu sahibinin eski konularına bir göz atmanı tavsiye ederim. Hemen hatırlayacaksın büyük ihtimalle.
Bu adamın böyle olduğunu bile bile, adam kendi hayatını kurmuşken yakasına yapıştı.
Şimdi dönmüş ya bütün hevesi kırıldı yine eskisi gibi oldu herşey.
Demekki insanlar gerçekten değişmiyor hiç. Yol yakınken dönmek ve kendine uygun hayatları kurmak gerekliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?