konu sahibi konuyu ben açsam sözcükleri bu kadar özenli birleştiremezdim,evlendikten sonra içine dedem kaçanlardan biri de benim eşim,adama enerji yüklemesi yapıp orjinal ayarlarına getirebilmeyi başardığın anda bana ulaş lütfen,tiyoları merakla bekliciiiiiiiiim,içim çürüüüdüüü,içiiiiiiiim
Teşekkür ederim, ya doldum herhalde artık kafamın içinde cümleleri kura kura bu halde döküldü.
Aradaki yorumları okudunuz mu bilmiyorum da, ufaktan bi hareketlenme geldi birkaç gündür, bir mağazaya girmiştik, benim seçtiğim kıyafetleri denerken tipinin çöktüğünü fark etti. Giydiği şeylere bakarken omuzlarının küçüldüğünü, oturmaktan göbeklendiğini, yaşının çok üzerinde gösterdiğini filan söyledim. "Hareket şart olmuş bize, ne olmuşum ya böyle?" diyebildi.
aslında bütün bunların cevabı çok basit..
hayat ilerledikçe insanlar da değişiyor, zaman hiçbir şeyi aynı bırakmıyor.
daha bugün çok değil geçen sene aldığım ayakkabılarıma baktım ve çok aptalca ve çocukça buldum.
ne akla bu ayakkabıyı almış olduğumu baya da düşündüm üstelik.
senin eşin de artık o yaşamış olduğu hayata doymuş ve şimdi böyle bir hayattan zevk alıyor demek ki.
ben olsam artık eskiyle yaşamayı bırakır eşimle bu yeni düzende ortak noktalar bulmayı düşünürdüm.
olmuyorsa da, bu hayat beni mutlu etmeyecekse de kesin olarak boşanırdım.
Bu şey gibi değil Burcu, hani sene sene eski kafanı beğenmediğin bi dönem olur, öyle bir şey değil. Sanırım sen benden daha genç bir kadınsın; o dönem geçti bizden. Arada yorumlarım var aslında daha konunun daha iyi görülmesi açısından.
Umarım bır gun bu duruma gelmeyız demekten kendımı alamadım , cunku ben sızın kadar ısımser veya altan alamazdım
Benim de sert tepkilerim olduğu bir dönemden geçtik, "Sıkıldım anlamıyor musun bunaldım!" dediğim çok gün oldu. Hatta doğum sonrası süreçte, çift terapisi aldığımız o kısa dönem içinde doktorum da bu noktaya çok değindi. 2-3 gün eski enerjisine kavuşsa, 4. gün yine aynı haline döndü. Böyle git-gel şeklinde yaşadığımız kavgalar da oldu. Ben de bir yerden sonra artık ona doğru kaydım, ona benzemeye başladım ister istemez daha çok. Ama bir yanım hep direndi, sadece tepkilerim azaldı, daha az söyler oldum, kolum kalkmaz oldu. Hiç tartışma yaşamadığımız bir süreci de yaşadık mesela, ilişkimizin en sağlıksız zamanlarıydı, öylece totomu dönüp yattığım, adam akıllı sohbete katılmadığım, ruh gibi gezdiğim.
Şimdi sanırım o sessizlik sonrası fırtınadayız, fırtınadaydık diyeyim daha doğru olacak. Çünkü pazar gününden beri bir hareketlenme var, baya bi konuştuk ettik filan... Tatil planına girişti şimdi.
Motorcular heyecanlı ve çılgın olur ama eşinizin hayat enerjisi kalmamış,siz heyecanlandırmalısınız onu bence.
Bu arada motorun markası ne biz de motorcuyuz,motor arıyoruz :)
150 mh drift, motorculara pek gitmez bu model :)
Bizim motor olayımız, daha pratik bir şekilde trafikte ilerlemek ve kısa mesafe dağa bayıra çıkmak, fotoğraf çekimi için oradan oraya pratik ulaşmak, bazı bazı yakın şehirlere geçerek orada kahvaltı yapmak, bir iki motorlu arkadaşın peşine takılmaktan ibaretti. Öyle belimiz zincirli, yayıla yayıla kmlerce gittiğimiz olmadı hiç, yani teknik olarak motorlu olsak da pratikte motorcu değildik.