• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi dökmek istiyorum

Elbette öyle . Haaaa bu arada annesi giderken şey dedi "siz artık görüşürsünüz kararınızı verirsiniz, bizde bir aksam tanışmaya geliriz, bizim bi tanıdık var onu da alırız, M. ... 'a da o kız istemişti zaten" :oops: (M. ... abisi oluyor bu arada )
sakın acele etme olur mu karar vermek için

Bence şık ve rahat giyinin. Hos bir bluz altına kot ve guzel bir ayakkabı. Saçlarınız uzunsa örgülü atkuyrugu olabilir. Hafif bir makyaj olmali abartıdan uzak. Dilerim gonlunuzce olsun. Cok mutlu olun
Teşekkür ederim : )

Inşallah ikinizde birbiriniz için hayırlı olmanızı dilerim kendini ağırdan sat fazla laubali olma kibar hanım hanımcık bir kız ol inşallah güzel hayırlı haberlerinizi alırız aplan olarak söylüyorum herşey gönlünce olsun

Inşallah ikinizde birbiriniz için hayırlı olmanızı dilerim kendini ağırdan sat fazla laubali olma kibar hanım hanımcık bir kız ol inşallah güzel hayırlı haberlerinizi alırız aplan olarak söylüyorum herşey gönlünce olsun
İnşallah çok teşekkür ederim : )

Ayy canım benim inşallah(yine de hayırlısı diyorum ben ) teşekkür ederim
:KK76:Hadi hayirlisi insallah cok sevindim adina
Klasige yakin bir tarzda karsilamissin ilk gorusme icin ozenmistin gunluk gorusme icin spor ol daha dinamik bir goruntu saglar sik bir bluz t shirt herkesin kendini acan yakisan bir rengi vardir o renkten sec altina jean ,saclar at kuyrugu veya balik sirti orgu hafif makyaj, sallanan sade kupe veya halka kupe (toplu sacta cok guzel oluyor) guleryuz bence gayet uygun

Ayyyy kızlar sinir oldum, ağlayacağım nerdeyse sinirden, az önce ev bir kalabalık bir kalabalık anlatamam size rahat 20-25 kişi vardı evde misafir hepsi arka arkaya geldi, biri çay istiyor biri tatlı istiyor biri şu istiyor kan ter içinde kaldım resmen ve o kalabalığın içinde bi tanesi (terbiyesiz Allah'ından bulsun inşallah) anneme " ela kaç yaşında " demiş annemden 30 demiş (bu arada 32 yaşındayım) " ha öyle mi, bi yere gittik orda senin kızı sordular ordan birisi dedi ki o 37 yaşında" dedi :KK57: annem de üzüntüden "Allahından bulsun öyle diyenler inşallah" demiş. Kızlar nasıl utandım nasıl utandım anlatamam size :cry::KK42:
37 yaşında da olabilirdim ne varsa bunda diye umursamaz şekilde davransan, gayet rahat olsan ayarı alırdı o kadın.

37 yaşında da olabilirdim ne varsa bunda diye umursamaz şekilde davransan, gayet rahat olsan ayarı alırdı o kadın.
Almazdi inanin bazi insanlar ailelere karsi olan sikinti sorun ve kiskanc bakis acilarini maalesef karsi tarafin cocuklarina yonlendirebiliyorlar evliligi cocuk sahibi olmayi cok buyuk basari olarak goren insanlar var kendileri veya cocuklari basardi saniyor oysa dogum olum evlilik nasipdir Kismettir
isinizi rizkinizi yasayacaginiz yeri imkanlarinizi calisip cabalama ile basarirsiniz onlar kisinin cabasiylada olur ama evlilik biraz farkli bakin ne kadar cabalarsa cabalasin isterse istesin olmayan insanlar cok guzel cok gecimli arasan bulunmayacak insanlar var benim tanidigim evlenememis herseye he deyip son anda direkten donmus falan cocugu olmayan insanlar var neler yapip sorun yokken bile olmayanlar birazda kader imtihan bence.Kendini bilen insanlar zaten bunu konu yapmiyor nasip kismet Allah gonlune gore versin diyip cekiliyor kenara.
Ama bazilari farkli İste misal kadinin derdi ela degil orda annenin keyfini kacirma derdinde bir
Kinada nisanda yas sorulur gelin icin damat icinde ne bileyim ogluna dusunmuyorsa bayram ziyaretinde herkesin icinde bagirarak soranda insan art niyet arar

Almazdi inanin bazi insanlar ailelere karsi olan sikinti sorun ve kiskanc bakis acilarini maalesef karsi tarafin cocuklarina yonlendirebiliyorlar evliligi cocuk sahibi olmayi cok buyuk basari olarak goren insanlar var kendileri veya cocuklari basardi saniyor oysa dogum olum evlilik nasipdir Kismettir
isinizi rizkinizi yasayacaginiz yeri imkanlarinizi calisip cabalama ile basarirsiniz onlar kisinin cabasiylada olur ama evlilik biraz farkli bakin ne kadar cabalarsa cabalasin isterse istesin olmayan insanlar cok guzel cok gecimli arasan bulunmayacak insanlar var benim tanidigim evlenememis herseye he deyip son anda direkten donmus falan cocugu olmayan insanlar var neler yapip sorun yokken bile olmayanlar birazda kader imtihan bence.Kendini bilen insanlar zaten bunu konu yapmiyor nasip kismet Allah gonlune gore versin diyip cekiliyor kenara.
Ama bazilari farkli İste misal kadinin derdi ela degil orda annenin keyfini kacirma derdinde bir
Kinada nisanda yas sorulur gelin icin damat icinde ne bileyim ogluna dusunmuyorsa bayram ziyaretinde herkesin icinde bagirarak soranda insan art niyet arar
Bekar ve 32 yaşındayken, kimse bana bir şey demiyordu. Çünkü aldıları cevapla onları aşağılıyordum. Benimle takılan evlilikten soğuyordu hatta. Duruş çok önemli, hararetle savunurum fikirlerimi ben. Kadın haklarından girip gönüllü köleliğe çıkıyordu evlilik benim düşünceme göre. Karşındaki insan senin evlenmek isteyipte evlenemediğini bilirse ne söylersen söyle aldırmaz. Bizi kandıracak güya der. Misal ben gibi olursan, bu kız evlenmez hayat ona güzel der. Allah çok huzurluyum be derdim ki cidden öyleydim. Zayıf noktanı vermeyeceksin insanlara. İyi olmasan bile iyi göstereceksin. Kendi ailen bile yeri geliyor laf çarpıyor çünkü. Gerçekten evlilik amaç değil araç. Mutlu olmanın bir yolu. Çocuk istiyorsan çocuğun yolu. Ben gibi istemiyorsan sevdiğin insanla rahatça yaşamanın mutluluğu. Eşime sevgim biterse, huzurum yoksa, paylaşım bitmişse mutluluğa giden araç bozulmuş demiştir benim için devam etmem. Bu yüzden mutsuz, sevgisiz insanları asla anlamayacağım.

Kızlar saat 6'da bulusucaz ama ne giyecegimi bilmiyorum. Bordo geniş paça pantolon üstüne siyah bluz siyah çanta siyah ayakkabı bunu düşündüm ama annem beğenmedi ne giycem bilmiyorum

Nerde yasiyorsunuz? Yani sicak bir yer mi? Sehir merkezi mi? Soruyorum cunku okuyamadim hepsini. Ilk gorusmede ne giyindiginizi falan. Az vakit kalmis 6 yaaaa.

Kotun ustune beyaz gomlek bluz tarzi biseyler giyinebilirsiniz. Sile bezine benzer seyler oluyor ya cok da klasik degil. Anlatamadim ama. Ben de panikledim :KK70:

Nerde yasiyorsunuz? Yani sicak bir yer mi? Sehir merkezi mi? Soruyorum cunku okuyamadim hepsini. Ilk gorusmede ne giyindiginizi falan. Az vakit kalmis 6 yaaaa.

Kotun ustune beyaz gomlek bluz tarzi biseyler giyinebilirsiniz. Sile bezine benzer seyler oluyor ya cok da klasik degil. Anlatamadim ama. Ben de panikledim :KK70:
Canim avm'deki bi cafe'de buluşucaz. İlk buluşma ev ortamında olduğu için açık pembe ve füme karışımı bir renkte etek (tam olarak ne renk olduğunu çıkaramadım o rengi) üstüne beyaz içinde pembe çiçekler olan bluz altına toz pembe ayakkabı giydim. Şimdi bordo etek üstüne siyah bluz, siyah ayakkabı ve Çanta onları giycem

Back