• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi dökmek istiyorum

Siyah noktalari ne temizler acaba kardes gecici degil ama temelli:110:

Valla onu tam bilmiyorum denemedim ama cilt bakimi yaptırdığım yerde evde yapilan peelingleri önerdi, gözenekler siyah noktalyla dolduğu icin tamamen geçmesi mümkün değil sanirim ... ölçü bilmiyorum ama netten bakarsanız seker ve yumurta akiyla yapilan birşey va,kahve telvesiyle yapilan peeling ama haftada 1 ya da 2 kere. birde cok önceden youtube da bir kadin jelatinle bisey yapıyordu yüzünu surup çekince çıkıyordu buldum

Son düzenleme:
Valla onu tam bilmiyorum denemedim ama cilt bakimi yaptırdığım yerde evde yapilan peelingleri önerdi, gözenekler siyah noktalyla dolduğu icin tamamen geçmesi mümkün değil sanirim ... ölçü bilmiyorum ama netten bakarsanız seker ve yumurta akiyla yapilan birşey va,kahve telvesiyle yapilan peeling ama haftada 1 ya da 2 kere. birde cok önceden youtube da bir kadin jelatinle bisey yapıyordu yüzünu surup çekince çıkıyordu..
Kahve telvesini deniyodum iki uc hafta yapip birakinca eski haline donuyor evet onlari da duymustum tesekkur ederım:KK5:

Ben yalandan buz gibi soguyorum inş gorustugun kisi oyle degildir. Bir de tanisinca begenmezsin belki cok samimi olma ve evinize geldiklerinde rahat ol. Karsi tarafin beklentilerini cok yukseltme. Her anlamda. Sonra hep ayni heyecan vs. bekleyebilirler.

Kızlar içimi dökmek istiyorum size. 2 hafta önce görücü geldi bana kV adayı ve bi tanıdıkları beğendiler beni telefon numaramı istedi kadın verdim bende, oğlu ile ayni mesleği yapıyoruz (kamudayız ikimizde) adını söyledi baktım hemen facebooktan biraz kel bi çocuk ama fena değil . Ertesi gün oğlu aradı beni 3-4 dk konuştuk (çok heyecanlandı heralde konuşurken, hani konuşayım diye zorladı kendini sanki) sonra mesajlaşmaya başladık iyi gidiyor herşey şimdilik. Çocuk benden 1 yaş küçük (ben 84lüyum o 85 li) ,aynı burcuz terazi, bir çok konuda iyi anlaşabildigimizi görüyorum; sevmediğimiz yemekler, burcumuz, hayat tarzımız çok yakın birbirine . İlk konuşurken ben yaşını sordum o söyledi ama benim yaşımı sormadı bende söylemedim ama az önce mesajlaşırken kaç dogumlusun dedi bende yalan söyledim (85 ama nüfus ta 84 dedim) ne bileyim utandım belki de , cok daha genç görünüyorsun dedi teşekkür ettim, ama ben genç görünmüyorum bence, saçlarımda çok beyaz var çok çok hatta, gerçi çocukta kel ama (ikimizde saçla ilgili sıkıntı yaşıyoruz anlayacağınız:KK48: ortak bi noktamız da bu). İftar saatine yakın mutlaka hayırlı iftarlar diye msj atıyor, sabahları mutlaka Günaydın msjı atıyor gün içinde mesajlaşıyoruz sık sık ama konuşamîyoruz 1 haftadır ben bu ara çok yoğunum ama o ne zaman sana uygun olursa konuşalım diyor. Birde saçmalıyorum (z) ama birbirimize canım demeye başladık (hiç gormedigim birine canım diyorum :eek:) ama bu beni rahatsız etmiyor niyeyse! ... bayramda bulunduğum ile gelecek ve ben bakımsızlıktan ölüyorum şu anda, saç diplerim çıkmış, siyah noktalarım belirginleşmiş, ya Afedersiniz bacağımı bile alamıyorum çünkü bayram temizliği yapıyorum harıl harıl. Bayramda annesi ile bize gelecekler yani ilk görüşmemiz evde olacak, ne giyeyim onu da bilmiyorum, sonrası ne olur onu da bilmiyorum , tatlı mı ikram ederim yoksa kahve mi onu da bilmiyorum, tam bi kafa karışıklığı içindeyim anlayacağınız o_Oo_O
canım gercek yasını söyle bu bir.
ev temızlıgı dedıgın ne kı harıl harıl demısın bır gunluk ıs en derıne gırsen bıle , o nedenle temızlıge cok takılma gıt bır kuafore yarım saatte kas bıyık agda ısını hallet hatta bıraz saclarını da kestır sekıl verdır ve dıp boyanı yaptır... geldıklerınde evde tatlı olur herhalde yanına da bır kahve ıkram et kolonya tut yeterlı bence... kıyafet olarakta normalde nasıl gıyınıyorsan o sekılde gıyın kendımı begendırecegım dıye arzın olmayan bırsey gıyme asırı makyaj yapma sakın...
fıkır beyan et dersen sade gunluk bır elbıse hafıf makyaj yeterlı... guzel de bır koku sık tamamdır ;)

87li 89 yazilir. Ama 89lu 87 yazılmaz. Yani cocuk dogmadan kimlik cikaramazsiniz. Konu sahibi bunun yalanini söylemiş. 85liyim ama kimlige 84 yazılmış demiş
ama yok benim bi tanıdığım 85 aralık doğumlu ama okula erken gitsin bi sene kaybı olmasın diye 85 ocak yaptırmışlar yani bir yaş küçük eskiden olabiliyormuş

Kuaförden bir gün önce güzel bir vücut peelingi, yüze de kil maskesi. Ertesi gün kuaföre git ağda manikür saç boyası hepsini yaptır :))
Kıyafet olarak pastel tonlarda diz hizasında dümdüz sade bir elbise önerebilirim. Her şey iyi olur umarım :)

yas konusu dert edilecek birsey asla degil bende erkek arkadasimdan 2,5 yas büyügüm aramizda bir kere sorarken konusu gecti dahada konusmadik bile. Ama bana biraz sanki adamin kel olmasini aklina takmissin gibi geldi. benimki 27 yasinda kel ama benim icin bu kadar sorun degil

Zeynepp20 Zeynepp20 Adina cok sevindim genelde haber cikip sonrasi gelmiyordu oyle kaliyordu insallah karsiliklida hoslasma olur
Elbise pastel tonlarda veya siyah duz diz boyu bir elbise guzel olur uygun ev babetiyle kuafor hazirliklarinida bir gun onceden halledersin

siyah nokta icin ben avene in micaller suyunu kullandigimdan beri pek maske peeling kullanmiyorum (temizleme sonrasi tonik gibi kullaniyorum normalde makyaj cikariliyor ama ben tonik olarak cok memnunum ciddi temiz ciltten bile kir aliyor)
Ama acil durum icin en iyisi buhara tutup (sakin sikma )sert bir havlu ile yuzeysel alip ardindan yogurt misirunu maskesi nemini cekince hafif ovarak hirpalamadan yikamak
Bir gun onceden yaparsan ertesi gune kizariklik vs olmaz acilmis gozeneklerde sikilasmis olur
İkramlik icin bence ekstra biseye gerek yok zaten cogumuz cayla tabak yapiyoruz biraz tatli bir borek sarma seklinde misafire ne ikram edecekseniz aynisini ikram edebilirsiniz cokta hevesli gorunmemek lazim:olamaz:
Hadi hayirlisi gelismeleri yaz

Kızlar içimi dökmek istiyorum size. 2 hafta önce görücü geldi bana kV adayı ve bi tanıdıkları beğendiler beni telefon numaramı istedi kadın verdim bende, oğlu ile ayni mesleği yapıyoruz (kamudayız ikimizde) adını söyledi baktım hemen facebooktan biraz kel bi çocuk ama fena değil . Ertesi gün oğlu aradı beni 3-4 dk konuştuk (çok heyecanlandı heralde konuşurken, hani konuşayım diye zorladı kendini sanki) sonra mesajlaşmaya başladık iyi gidiyor herşey şimdilik. Çocuk benden 1 yaş küçük (ben 84lüyum o 85 li) ,aynı burcuz terazi, bir çok konuda iyi anlaşabildigimizi görüyorum; sevmediğimiz yemekler, burcumuz, hayat tarzımız çok yakın birbirine . İlk konuşurken ben yaşını sordum o söyledi ama benim yaşımı sormadı bende söylemedim ama az önce mesajlaşırken kaç dogumlusun dedi bende yalan söyledim (85 ama nüfus ta 84 dedim) ne bileyim utandım belki de , cok daha genç görünüyorsun dedi teşekkür ettim, ama ben genç görünmüyorum bence, saçlarımda çok beyaz var çok çok hatta, gerçi çocukta kel ama (ikimizde saçla ilgili sıkıntı yaşıyoruz anlayacağınız:KK48: ortak bi noktamız da bu). İftar saatine yakın mutlaka hayırlı iftarlar diye msj atıyor, sabahları mutlaka Günaydın msjı atıyor gün içinde mesajlaşıyoruz sık sık ama konuşamîyoruz 1 haftadır ben bu ara çok yoğunum ama o ne zaman sana uygun olursa konuşalım diyor. Birde saçmalıyorum (z) ama birbirimize canım demeye başladık (hiç gormedigim birine canım diyorum :eek:) ama bu beni rahatsız etmiyor niyeyse! ... bayramda bulunduğum ile gelecek ve ben bakımsızlıktan ölüyorum şu anda, saç diplerim çıkmış, siyah noktalarım belirginleşmiş, ya Afedersiniz bacağımı bile alamıyorum çünkü bayram temizliği yapıyorum harıl harıl. Bayramda annesi ile bize gelecekler yani ilk görüşmemiz evde olacak, ne giyeyim onu da bilmiyorum, sonrası ne olur onu da bilmiyorum , tatlı mı ikram ederim yoksa kahve mi onu da bilmiyorum, tam bi kafa karışıklığı içindeyim anlayacağınız o_Oo_O
Nasıl düzeltirsiniz bilmiyorum ama yaş konusunu bir söyleyin önce :)
Siyah noktalar için cilt bakımına gidin, epilasyonu da normalde nasıl hallediyorsanız bugünden falan yapın ki, izleri geçsin.
Kuaför, sac,kas neyse halleden ama bence onu da bugün yapmalısınız...
Geldiklerinde hafif bir makyaj, diz altı sade pastel tonlarında bir elbise, çok yuksek olmayan topuklu ayakkabı ve takı olarakta tek bir şey, küpe yada kolye mesela, abartmadan kullanın.
İkram da eğer yoldan direkt size geleceklerse ya geniş bir cay saati tabağı, sarma, börek, salata sonrasında tatlı gibi..
yada önce haff bir yemek ardından tatlı servisi yapabilirsiniz.
Öncesinde bir yerlerde iseler sadece tatlı-kahve yeterli bence.

Zeynepp20 Zeynepp20 Adina cok sevindim genelde haber cikip sonrasi gelmiyordu oyle kaliyordu insallah karsiliklida hoslasma olur
Elbise pastel tonlarda veya siyah duz diz boyu bir elbise guzel olur uygun ev babetiyle kuafor hazirliklarinida bir gun onceden halledersin

siyah nokta icin ben avene in micaller suyunu kullandigimdan beri pek maske peeling kullanmiyorum (temizleme sonrasi tonik gibi kullaniyorum normalde makyaj cikariliyor ama ben tonik olarak cok memnunum ciddi temiz ciltten bile kir aliyor)
Ama acil durum icin en iyisi buhara tutup (sakin sikma )sert bir havlu ile yuzeysel alip ardindan yogurt misirunu maskesi nemini cekince hafif ovarak hirpalamadan yikamak
Bir gun onceden yaparsan ertesi gune kizariklik vs olmaz acilmis gozeneklerde sikilasmis olur
İkramlik icin bence ekstra biseye gerek yok zaten cogumuz cayla tabak yapiyoruz biraz tatli bir borek sarma seklinde misafire ne ikram edecekseniz aynisini ikram edebilirsiniz cokta hevesli gorunmemek lazim:olamaz:
Hadi hayirlisi gelismeleri yaz
Teşekkür ederim canım, bunla da nolacak bilmiyorum ama çok ortak noktamız var bu yüzden belki diyorum. Sadece kel olmasını istemezdim birde yaşı küçük olmasaydı keşke diyorum. Bakalım bayramda gelecekler gelişmeleri yazarım mutlaka; )

Teşekkür ederim canım, bunla da nolacak bilmiyorum ama çok ortak noktamız var bu yüzden belki diyorum. Sadece kel olmasını istemezdim birde yaşı küçük olmasaydı keşke diyorum. Bakalım bayramda gelecekler gelişmeleri yazarım mutlaka; )
Hep derim evlilik nasip kismet Allah birini birine yazmissa eger insanin yapmam istemem dedigi hersey olur agzi dili baglaniyor sevmem dedigi herseyi sever oluyor hakkinda hayirlisi neyse Kalbin o yana meyletsin insallah

Kanka hemen bugün kuaföre kalk git bence. Beyazları da takna bir boyaya bakar:)

Kaş , kıl tüy işlerini de ne kadar erken halledersen kızarıklığı o kadar çabuk geçer

İkram olarak çay kahve, bir börek, bir kek yeter bence

Elbise dersek kızlar burda yazmışlar güzel fikirler var :)

Kanka hemen bugün kuaföre kalk git bence. Beyazları da takna bir boyaya bakar:)

Kaş , kıl tüy işlerini de ne kadar erken halledersen kızarıklığı o kadar çabuk geçer

İkram olarak çay kahve, bir börek, bir kek yeter bence

Elbise dersek kızlar burda yazmışlar güzel fikirler var :)
Bugün o işleri hallederim canım :) . Elbise güzel fikir evet ama dün gezindim biraz yok hiç güzel bişey hep depolardaki ürünleri çıkarmışlar alamadım bişey evden ayarlıycam artık, bayrama uygun bi elbisem de yok : ( kalem etek ve bluz giymeyi düşünüyorum belki akşamüstü yine çıkarım dışarı bakınırım biraz. Hâ hu arada çocuk bulunduğum ile geldi : ) bu sabah hayırlısı bakalım; )

Ayyyy kızlar yarın geliyorlarmış, çocuk az önce msj attı büyük ihtimalle yarın size geliyoruz dedi, ALLAH'ım sen hayırlısını nasip et .

Back