Kızlar içimi dökmek istiyorum size. 2 hafta önce görücü geldi bana kV adayı ve bi tanıdıkları beğendiler beni telefon numaramı istedi kadın verdim bende, oğlu ile ayni mesleği yapıyoruz (kamudayız ikimizde) adını söyledi baktım hemen facebooktan biraz kel bi çocuk ama fena değil . Ertesi gün oğlu aradı beni 3-4 dk konuştuk (çok heyecanlandı heralde konuşurken, hani konuşayım diye zorladı kendini sanki) sonra mesajlaşmaya başladık iyi gidiyor herşey şimdilik. Çocuk benden 1 yaş küçük (ben 84lüyum o 85 li) ,aynı burcuz terazi, bir çok konuda iyi anlaşabildigimizi görüyorum; sevmediğimiz yemekler, burcumuz, hayat tarzımız çok yakın birbirine . İlk konuşurken ben yaşını sordum o söyledi ama benim yaşımı sormadı bende söylemedim ama az önce mesajlaşırken kaç dogumlusun dedi bende yalan söyledim (85 ama nüfus ta 84 dedim) ne bileyim utandım belki de , cok daha genç görünüyorsun dedi teşekkür ettim, ama ben genç görünmüyorum bence, saçlarımda çok beyaz var çok çok hatta, gerçi çocukta kel ama (ikimizde saçla ilgili sıkıntı yaşıyoruz anlayacağınız
ortak bi noktamız da bu). İftar saatine yakın mutlaka hayırlı iftarlar diye msj atıyor, sabahları mutlaka Günaydın msjı atıyor gün içinde mesajlaşıyoruz sık sık ama konuşamîyoruz 1 haftadır ben bu ara çok yoğunum ama o ne zaman sana uygun olursa konuşalım diyor. Birde saçmalıyorum (z) ama birbirimize canım demeye başladık (hiç gormedigim birine canım diyorum
) ama bu beni rahatsız etmiyor niyeyse! ... bayramda bulunduğum ile gelecek ve ben bakımsızlıktan ölüyorum şu anda, saç diplerim çıkmış, siyah noktalarım belirginleşmiş, ya Afedersiniz bacağımı bile alamıyorum çünkü bayram temizliği yapıyorum harıl harıl. Bayramda annesi ile bize gelecekler yani ilk görüşmemiz evde olacak, ne giyeyim onu da bilmiyorum, sonrası ne olur onu da bilmiyorum , tatlı mı ikram ederim yoksa kahve mi onu da bilmiyorum, tam bi kafa karışıklığı içindeyim anlayacağınız