- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
Yaz merak ediyoruzKızlar saat 3 gibi geleceklermiş hadi bakalım ilk buluşma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaz merak ediyoruzKızlar saat 3 gibi geleceklermiş hadi bakalım ilk buluşma
Kızlarrrrrrrrrr az önce gittiler, çocuk çok tatlı bişeydi , en ince ayrıntısına kadar anlatayım . Annesi ve çocuk geldi 1 saat oturdular rahat. Annem açtı kapıyı ben sonra geldim , hoşgeldiniz dedim, çocuk çok konuşkan benle annesinin annemin yanında sohbet etti, birde fotograflardaki gibi değil daha yakışıklı. Önce tatlı ve kola ikram ettim sonra kahve icermisiniz diye sordum ve kahve yaptım. Ara ara böyle bi bakıştık neyse kalktılar sonra ve bana hemen msj atmış "kahvende senin gibi çok güzeldi" yazmış ayyy hayırlısı ile olsun inşallah
hayırlısı olsun inşallah :)) okurken nasıl sevindim anlatamam :)) eşimle ilk tanışmam aklıma geldi . Sesli bir şekilde tepki verdim ya :)) allah utandırmasın inşallahKızlarrrrrrrrrr az önce gittiler, çocuk çok tatlı bişeydi , en ince ayrıntısına kadar anlatayım . Annesi ve çocuk geldi 1 saat oturdular rahat. Annem açtı kapıyı ben sonra geldim , hoşgeldiniz dedim, çocuk çok konuşkan benle annesinin annemin yanında sohbet etti, birde fotograflardaki gibi değil daha yakışıklı. Önce tatlı ve kola ikram ettim sonra kahve icermisiniz diye sordum ve kahve yaptım. Ara ara böyle bi bakıştık neyse kalktılar sonra ve bana hemen msj atmış "kahvende senin gibi çok güzeldi" yazmış ayyy hayırlısı ile olsun inşallah
Pek aşkitoymuş, hadi bakalım umarım güzel gelişir
çok tatlı yaaa. sonunuz hayırlı olsun inşallah.
Allah gönlüne göre versin.
Çok teşekkür ederim hepinize hayırlısı olsun inşallah,hayırsızsa hiç olmasın, ama ilk izlenimim gayet iyiydi inşallah güzel olur hersey Allah utandırmasın inşallahhayırlısı olsun inşallah :)) okurken nasıl sevindim anlatamam :)) eşimle ilk tanışmam aklıma geldi . Sesli bir şekilde tepki verdim ya :)) allah utandırmasın inşallah
ayyy çok heyecanlı yaa, bugün canım sıkkındı, valla iyi geldi okuduklarım, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah . ama tavsiyem ağır olmak her zaman daha iyidir .Kızlarrrrrrrrrr az önce gittiler, çocuk çok tatlı bişeydi , en ince ayrıntısına kadar anlatayım . Annesi ve çocuk geldi 1 saat oturdular rahat. Annem açtı kapıyı ben sonra geldim , hoşgeldiniz dedim, çocuk çok konuşkan benle annesinin annemin yanında sohbet etti, birde fotograflardaki gibi değil daha yakışıklı. Önce tatlı ve kola ikram ettim sonra kahve icermisiniz diye sordum ve kahve yaptım. Ara ara böyle bi bakıştık neyse kalktılar sonra ve bana hemen msj atmış "kahvende senin gibi çok güzeldi" yazmış ayyy hayırlısı ile olsun inşallah
canım benim eşim de kel hem de göbekli ama çok tatlı, önemli değil böyle şeyler anlaşmaya bakTeşekkür ederim canım, bunla da nolacak bilmiyorum ama çok ortak noktamız var bu yüzden belki diyorum. Sadece kel olmasını istemezdim birde yaşı küçük olmasaydı keşke diyorum. Bakalım bayramda gelecekler gelişmeleri yazarım mutlaka; )
Elbette öyle . Haaaa bu arada annesi giderken şey dedi "siz artık görüşürsünüz kararınızı verirsiniz, bizde bir aksam tanışmaya geliriz, bizim bi tanıdık var onu da alırız, M. ... 'a da o kız istemişti zaten" (M. ... abisi oluyor bu arada )ayyy çok heyecanlı yaa, bugün canım sıkkındı, valla iyi geldi okuduklarım, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah . ama tavsiyem ağır olmak her zaman daha iyidir .
İnşallah güzel olur herseycanım benim eşim de kel hem de göbekli ama çok tatlı, önemli değil böyle şeyler anlaşmaya bak
Bence şık ve rahat giyinin. Hos bir bluz altına kot ve guzel bir ayakkabı. Saçlarınız uzunsa örgülü atkuyrugu olabilir. Hafif bir makyaj olmali abartıdan uzak. Dilerim gonlunuzce olsun. Cok mutlu olunKızlarrrrrr yeni gelişmelerle geldim çocukla yarın için anlaştık dışarda buluşucaz, ayyyyyy ne giyecem ben şimdi , bi kot üstüne güzel bi tsört mü giysem klasik mi giysem bilemedim. Bugün ev ortamı olduğu için klasik giydim ama dışarda klasik giymeyeyim değil mi ?
Uzun, uçuş uçuş elbiseler var. Çok rahat ve çok tatlı görünüyo. Altına da bi spor ayakkabı çek, ohh misKızlarrrrrr yeni gelişmelerle geldim çocukla yarın için anlaştık dışarda buluşucaz, ayyyyyy ne giyecem ben şimdi , bi kot üstüne güzel bi tsört mü giysem klasik mi giysem bilemedim. Bugün ev ortamı olduğu için klasik giydim ama dışarda klasik giymeyeyim değil mi ?