• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KVDEMDEN MİDEM BULANIYOR..

Kimseye öpmesin demedik herşeyin bir dozu var bende kocamı istediğim zaman öperim kv ve kp yanında boynundan uzun uzun öpeyim dudağından öpmekte normal onuda yapayım kocamı öperken kimden icazet alayım ki (!)😂😂
Ne alakası var hanımefendi, dudak dudağa öpüşmek özel bir andır, çoğunlukla cinsellikte barındırır. Bir anne evladını boynundan öperken o hislerle öpmüyor. Bu kadar insan size aynı şeyi yazmış, bence bir oturup düşünün acaba hatalı düşündüğüm yer var mı diye, insanlar öfke anında ön yargı duydukları kişiler hakkında yanlış düşünebilir, olabilir.
Çocuğu doğuran kadın öpmesin mi?
Ben dahil olmak üzere diğer üyeler size haklı olduğunuz yerleri de söyledi, bence bunca üye neden bu konuda aynı şeyi söylüyor diye düşünün

Duş ne demek biz bilmiyoruz onu 😂
Öyle mi 🙂, duş alınca koku falan kalmaz da siz kadından iğrendiğiniz için her şeyi batar size ama günün birinde gelininiz ve ya damadınız sizin için söylese bunu o zaman anlarsınız. Şimdi boşu boşuna birbirimizi yormayalım.

Arkadaşlarım selamlar,

Başlıktanda anlayacağınız üzere kvdemden midem bulanıyor. Sebebi ise eşime ve diğer oğluna hastalıklı bağlanması öyle ki küçük kaynımı sende evlenip abin gibi uzağa gitme ayda bir gün beraber yatalım diye tehdit ediyor. Uzağa gitme dediğide 7 km uzaktayız.Küçük kaynım ise gerçekten küçük ortaokula gidiyor. Haliyle bu cümlelere sürekli maruz kaldığından gözleri doluyor ve psikolojisi bozulup içine kapanıyor. Eskiden bunu düşünüp dert edinip kendi psikolojimi bozardım o çocuk nolucak ilerde diye Şimdi ne halleri varsa görsünler diyorum. Herkes kendinden sorumlu kimsenin hayatını düşünemem. Fakat kvdemin duygu sömürüleri bitmek bilmiyor 10 günde bir gittiğimiz halde hergün eşime ergen gibi mesajlar atıyor. Bize mi geleceksiniz yoksa kalbim sızlıyor sesli ağlamak istiyorum. Yani daha anlatamadığım o kadar çok şey var ki eşimde bu cıvıklığa alışmış sürekli geçiştiriyor ama laf söylemiyor. Pazar günleri rahatsız edilmekten nefret ediyorum bir pazarımız var onuda kvdem ve psikolojilerni bozduğu çocuklarıyla geçirmek istemiyorum. Bu kadında gerçekten dürtüsel sıkıntılar var gibime geliyor. Oğluyla konuşurken yüz mesafesinin dibine giriyor 20 cm ya var ya yok hoşgeldin sarılmasında eşimi boynu denk gelirse boynundan öpüyor 30 yaşında adam boynundan öpülür mü iğrenç geliyor bana ben mi yanlış düşünüyorum? Böyle olunca eşimi duş almadan yanına gitmiyorum sanki kokuları üstüne siniyor.
K. Validenizi bilmem ama sizin tedaviye ihtiyacınız var annesi adamı boynundan öptü diye kokusu mu sinermiş tövbe estağfurullah. Alnına tabela asın bari boynundan öpülmez, öpülmesi teklif dahi edilemez diye.

İroniyide anlamadınız sanırım 😅konuya 31 kişi yorum yapmış 2 kişi sizinle aynı düşünüyor. Bide açıklama yapmışsınız cinsellik barındırır diye hadi ya 🤣🤣

Öyle mi 🙂, duş alınca koku falan kalmaz da siz kadından iğrendiğiniz için her şeyi batar size ama günün birinde gelininiz ve ya damadınız sizin için söylese bunu o zaman anlarsınız. Şimdi boşu boşuna birbirimizi yormayalım.
Ben konu sahibini haklı buluyorum yaaa öptüğü 3 yaşında bebek veya yeni doğan değil ki eşinin yanında 30 yaşında boynundan öpmek hoş değil özlemle sarılabilir yanağından öpebilir ama daha ilerisi bence de hoş değil ne gerek var 30 yaşında evladin da öpülecek yerleri sınırlıdır yani birini çok boynundan öpmek istiyorsa bence kv kocasının boynundan öpsün oğlunun boynunu da gelinine bıraksın bence :)):)))

Ben konu sahibini haklı buluyorum yaaa öptüğü 3 yaşında bebek veya yeni doğan değil ki eşinin yanında 30 yaşında boynundan öpmek hoş değil özlemle sarılabilir yanağından öpebilir ama daha ilerisi bence de hoş değil ne gerek var 30 yaşında evladin da öpülecek yerleri sınırlıdır yani birini çok boynundan öpmek istiyorsa bence kv kocasının boynundan öpsün oğlunun boynunu da gelinine bıraksın bence :)):)))
Bir annenin oğlunu şehvet ile öptüğünü düşünmek çok hastalıklı bir düşünce, evlat kokusu dünyanın en güzel kokusudur derler. Ben 45 yaşındayım, annem koklayarak öper beni. Bunun neresi yanlış?

İroniyide anlamadınız sanırım 😅konuya 31 kişi yorum yapmış 2 kişi sizinle aynı düşünüyor. Bide açıklama yapmışsınız cinsellik barındırır diye hadi ya 🤣🤣
31 kişiden sadece 2 kişinin mi öpme meselesinde sizi haksız bulduğunu söylüyorsunuz? Oturup saymayacağım. Cinsellik barındırır dememin sebebi, bende kocamı kv kp'in yanında dudağından öpeyim o zaman dediğiniz için, bu örneği vererek ikisini aynı kefeye koyuyorsunuz. Yani söyleminize göre kv'nin oğlunu boynundan öpmesi sizin eşinizle dudak dudağa öpüşmenizle aynı anlamı mı taşıyor? İlginç.
Size daha fazla yazmayacağım zira acaba yanlış düşünmüş olabilir miyim diye bile öz eleştiri yapamayacak kadar kendinizi sonsuz haklı görüyorsunuz.
Bu kadar rahatsızsanız burada sizinle aynı düşünmeyen üyelere verdiğiniz tepkileri doğrudan kayınvalidenize verin. Sevgiler

😅 kp de çok öpmesin bence 5. Görümceye kayına hazır değilim en küçük görümcemle eşimin arasında 19 yaş var 🫠 tanıştığımız yıl çocuk yapsak görümcemden büyük olacaktı🤣

7 km uzağa mı uzak diyor hahahajakka dalga geçsene o konuştukça, kadının biri oğlunu başka bir memlekete damat etmiş göndermiş sonra kadın ÖLMÜŞTÜÜÜ gibi şeyler. Saçını da süpürge etmiş mi saçı kalmış mı üç oğlandan sonra? Oturup kurulmaktansa ağzımı açar kadını kurarım.
drama queen kaynana oğlanları kendine bağımlı etmiş.
Kocanız onun bağlılığından çıkıp sizin bağlılığınızın altına mı girdi nasıl normal kalmış o evde büyüyüp?

Bir annenin oğlunu şehvet ile öptüğünü düşünmek çok hastalıklı bir düşünce, evlat kokusu dünyanın en güzel kokusudur derler. Ben 45 yaşındayım, annem koklayarak öper beni. Bunun neresi yanlış?
Koklayarak öpebilir tabi ki boynunuzdan mı ? Veya eşinizin yanında mı karşısındaki evladı da olsa 30 yaşında bir birey hoş değil tabi ki sarilsin kokusunu içine çeksin yanaklarına 2 öpücük kondursun ama daha ilerisi bence olmamalı mahremiyet sınırları korunmali sehvet duyuyor demiyorum ama gereksiz bence

Siz 45 yaşında olduğunuz için anlamıyorsunuz bence kv sizinle yaşıt

7 km uzağa mı uzak diyor hahahajakka dalga geçsene o konuştukça, kadının biri oğlunu başka bir memlekete damat etmiş göndermiş sonra kadın ÖLMÜŞTÜÜÜ gibi şeyler. Saçını da süpürge etmiş mi saçı kalmış mı üç oğlandan sonra? Oturup kurulmaktansa ağzımı açar kadını kurarım.
drama queen kaynana oğlanları kendine bağımlı etmiş.
Kocanız onun bağlılığından çıkıp sizin bağlılığınızın altına mı girdi nasıl normal kalmış o evde büyüyüp?
Ben öyle yapıyorum zaten dalga geçmesem kendi akıl sağlığımı koruyamam eşim kendini nasıl sıyırdı bilmiyorum ama iyi bile sıyırmış darısı kalanların başına 😆

Koklayarak öpebilir tabi ki boynunuzdan mı ? Veya eşinizin yanında mı karşısındaki evladı da olsa 30 yaşında bir birey hoş değil tabi ki sarilsin kokusunu içine çeksin yanaklarına 2 öpücük kondursun ama daha ilerisi bence olmamalı mahremiyet sınırları korunmali sehvet duyuyor demiyorum ama gereksiz bence
Sizin düşünceniz, bir anne oğluna ya da bir baba kızına hiçbir şekilde şehvet uyandıramaz.

Ben öyle yapıyorum zaten dalga geçmesem kendi akıl sağlığımı koruyamam eşim kendini nasıl sıyırdı bilmiyorum ama iyi bile sıyırmış darısı kalanların başına 😆
Kalanlar da kendini düşünsün hiç üzülmeyin. Küçücük bir tane çocuğum var ben böyle dramatik davranmıyorum gitsin tedavi olsun

Back