- 26 Ağustos 2012
- 2.679
- 3.375
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahah süper baya etkilemişsin anlaşılan ne düşünüyorsun peki??Kızlar çocuğun annesi aramış " cumartesi günü tanışmaya gelmek istiyoruz kabul ederseniz" demiş (ben şok) annem de eşimle bi konuşayım ondan sonra cevap vereyim size demiş. Ayyyyy çok mu hızlı gelişiyor herşey daha 2 haftadır konuşuyoruz ve 2 defa görüştük, bu ne hız
Bilmiyorum anlamadigim bir hızla gidiyoruz , tamam düşüncem iyi bi çocuğa benziyor ama bu kadar tanımıyorum ki tam anlamıyla ben şöyle 1 ay falan daha konuşuruz görüşürüz diyordum, karşı taraf nerdeyse "kızımızı paket yapın biz hemen alıp götürelim" diyecekhahah süper baya etkilemişsin anlaşılan ne düşünüyorsun peki??
Bilmiyorum anlamadigim bir hızla gidiyoruz , tamam düşüncem iyi bi çocuğa benziyor ama bu kadar tanımıyorum ki tam anlamıyla ben şöyle 1 ay falan daha konuşuruz görüşürüz diyordum, karşı taraf nerdeyse "kızımızı paket yapın biz hemen alıp götürelim" diyecek
Il izlenim bence iyi yani çKızlar içimi dökmek istiyorum size. 2 hafta önce görücü geldi bana kV adayı ve bi tanıdıkları beğendiler beni telefon numaramı istedi kadın verdim bende, oğlu ile ayni mesleği yapıyoruz (kamudayız ikimizde) adını söyledi baktım hemen facebooktan biraz kel bi çocuk ama fena değil . Ertesi gün oğlu aradı beni 3-4 dk konuştuk (çok heyecanlandı heralde konuşurken, hani konuşayım diye zorladı kendini sanki) sonra mesajlaşmaya başladık iyi gidiyor herşey şimdilik. Çocuk benden 1 yaş küçük (ben 84lüyum o 85 li) ,aynı burcuz terazi, bir çok konuda iyi anlaşabildigimizi görüyorum; sevmediğimiz yemekler, burcumuz, hayat tarzımız çok yakın birbirine . İlk konuşurken ben yaşını sordum o söyledi ama benim yaşımı sormadı bende söylemedim ama az önce mesajlaşırken kaç dogumlusun dedi bende yalan söyledim (85 ama nüfus ta 84 dedim) ne bileyim utandım belki de , cok daha genç görünüyorsun dedi teşekkür ettim, ama ben genç görünmüyorum bence, saçlarımda çok beyaz var çok çok hatta, gerçi çocukta kel ama (ikimizde saçla ilgili sıkıntı yaşıyoruz anlayacağınız ortak bi noktamız da bu). İftar saatine yakın mutlaka hayırlı iftarlar diye msj atıyor, sabahları mutlaka Günaydın msjı atıyor gün içinde mesajlaşıyoruz sık sık ama konuşamîyoruz 1 haftadır ben bu ara çok yoğunum ama o ne zaman sana uygun olursa konuşalım diyor. Birde saçmalıyorum (z) ama birbirimize canım demeye başladık (hiç gormedigim birine canım diyorum ) ama bu beni rahatsız etmiyor niyeyse! ... bayramda bulunduğum ile gelecek ve ben bakımsızlıktan ölüyorum şu anda, saç diplerim çıkmış, siyah noktalarım belirginleşmiş, ya Afedersiniz bacağımı bile alamıyorum çünkü bayram temizliği yapıyorum harıl harıl. Bayramda annesi ile bize gelecekler yani ilk görüşmemiz evde olacak, ne giyeyim onu da bilmiyorum, sonrası ne olur onu da bilmiyorum , tatlı mı ikram ederim yoksa kahve mi onu da bilmiyorum, tam bi kafa karışıklığı içindeyim anlayacağınız
Ilk izlenim çok iyi bence ihmal etmemiş sizi belli bakimdi güzellikti iki günde halledilir o işler hayırlısı diyelimKızlar içimi dökmek istiyorum size. 2 hafta önce görücü geldi bana kV adayı ve bi tanıdıkları beğendiler beni telefon numaramı istedi kadın verdim bende, oğlu ile ayni mesleği yapıyoruz (kamudayız ikimizde) adını söyledi baktım hemen facebooktan biraz kel bi çocuk ama fena değil . Ertesi gün oğlu aradı beni 3-4 dk konuştuk (çok heyecanlandı heralde konuşurken, hani konuşayım diye zorladı kendini sanki) sonra mesajlaşmaya başladık iyi gidiyor herşey şimdilik. Çocuk benden 1 yaş küçük (ben 84lüyum o 85 li) ,aynı burcuz terazi, bir çok konuda iyi anlaşabildigimizi görüyorum; sevmediğimiz yemekler, burcumuz, hayat tarzımız çok yakın birbirine . İlk konuşurken ben yaşını sordum o söyledi ama benim yaşımı sormadı bende söylemedim ama az önce mesajlaşırken kaç dogumlusun dedi bende yalan söyledim (85 ama nüfus ta 84 dedim) ne bileyim utandım belki de , cok daha genç görünüyorsun dedi teşekkür ettim, ama ben genç görünmüyorum bence, saçlarımda çok beyaz var çok çok hatta, gerçi çocukta kel ama (ikimizde saçla ilgili sıkıntı yaşıyoruz anlayacağınız ortak bi noktamız da bu). İftar saatine yakın mutlaka hayırlı iftarlar diye msj atıyor, sabahları mutlaka Günaydın msjı atıyor gün içinde mesajlaşıyoruz sık sık ama konuşamîyoruz 1 haftadır ben bu ara çok yoğunum ama o ne zaman sana uygun olursa konuşalım diyor. Birde saçmalıyorum (z) ama birbirimize canım demeye başladık (hiç gormedigim birine canım diyorum ) ama bu beni rahatsız etmiyor niyeyse! ... bayramda bulunduğum ile gelecek ve ben bakımsızlıktan ölüyorum şu anda, saç diplerim çıkmış, siyah noktalarım belirginleşmiş, ya Afedersiniz bacağımı bile alamıyorum çünkü bayram temizliği yapıyorum harıl harıl. Bayramda annesi ile bize gelecekler yani ilk görüşmemiz evde olacak, ne giyeyim onu da bilmiyorum, sonrası ne olur onu da bilmiyorum , tatlı mı ikram ederim yoksa kahve mi onu da bilmiyorum, tam bi kafa karışıklığı içindeyim anlayacağınız
Amin canım hayırlısı tabiki, ama son mesajıma bak çünkü oraları atladık bizIl izlenim bence iyi yani ç
Ilk izlenim çok iyi bence ihmal etmemiş sizi belli bakimdi güzellikti iki günde halledilir o işler hayırlısı diyelim
Ayyyy bilmiyorum canım ya, bir yanım kabul et diyor bir yanım daha erken tanımıyorsun bir süre ertele bu işi diyor daha 2 defa gördük birbirimiziilk mesajı okudum günler geçmiş ve umarım iyi gidiyordur herşey diye laps son sayfaya atladım.
ilk mesaja çok sevindim.
evet erken olmuş ama olsun aileler de tanışır siz de sık sık görüşerek birbirinizi daha çok tanımaya fırsat bulursunuz.
Rabbim tamamına erdirsin. yüzünüzü kara çıkarmasın iki cihan saadeti versin
O zaten amacını belli ediyor, ama işi resmiyete bağlamak için çok erken değil miAileler tanıştıktan sonra çocuğa çıtlatsan biraz gezelim tozalım, sinemaya gidelim, birbirimizi tanıyalım gibisinden Belki amacı niyetini belli etmektir, oyalamıyorum bak seni gibilerinden
Abisi amcamın komşusu oluyor başka da hiçbir ortak tanıdıkda yok ki soralım nasıl insanlar bunlar diye. Bir de çocuk başka bi ilde çalışıyor ve buraya gelemiyor malesef kurumu bu ilde yokmuş yani mecburen ben gidicem. Aslında 2 secenek daha var ama onları konuşmamız lazım onla . Ayyyyy stres oldumne guzel bi konu, mutluluk saciyo valla!
hayirlisi olsun elbette, ama korkularini anlayabiliyorum, iki hafta biraz hizli. ama siz flort ederek degil, gorucu usulu tanistiginiz icin aslinda cok tuhaf degil resmiyete dokmek istemeleri. adamin niyeti belli, ailesinin niyeti belli. sen cok begenilmissin, ayrica sende begendin cocugu sonuc itibariyle.
soz olsa bile o donemde bir nevii tanisma donemi, hemen dugun yapmiicaksiniz ya sonucta?
aileler tanışınca hemen ertesi gün evlenmeyeceksiniz değil mi :)Ayyyy bilmiyorum canım ya, bir yanım kabul et diyor bir yanım daha erken tanımıyorsun bir süre ertele bu işi diyor daha 2 defa gördük birbirimizi
Ayyyyy ne bileyim bu kadar hızlı gelişmesi şaşırttı beni. Bana dua edin kızlar hayırlısı neyse o olsunaileler tanışınca hemen ertesi gün evlenmeyeceksiniz değil mi :)
süreci uzatabildiğiniz kadar uzatırsınız.
böylece kendisini de ailesini de iyice tanımış olursunuz. acele karar vermeyin.
sözlülük nişanlılık bunlar tanıma evreleri zaten...
biz eşimle tanıştıktan iki buçuk ay sonra evlendikKızlar çocuğun annesi aramış " cumartesi günü tanışmaya gelmek istiyoruz kabul ederseniz" demiş (ben şok) annem de eşimle bi konuşayım ondan sonra cevap vereyim size demiş. Ayyyyy çok mu hızlı gelişiyor herşey daha 2 haftadır konuşuyoruz ve 2 defa görüştük, bu ne hız
Nasıl bu kadar hızlı karar verdiniz, ben niye tedirginim pekibiz eşimle tanıştıktan iki buçuk ay sonra evlendik
canım senin için evlilikte olmazsa olmazlarını konuş onun fikirlerini öğren .. ama herşeyi de öğrenme ki evlendikten sonraya kalsın daha heyecanlı oluyor. en önemlisi çooookk dua et çünkü bakıyorsun bazen senelerce görüşüp evleniyorlar ama mutsuz oluyorlar , çok kısa sürede evlenip mutlu oluyolar .. hakkında hayırlıysa olsun değilse bi şekilde bitsin senin adına seviniyorum güzel heyecanlar bunlarAyyyy bilmiyorum canım ya, bir yanım kabul et diyor bir yanım daha erken tanımıyorsun bir süre ertele bu işi diyor daha 2 defa gördük birbirimizi
yani öncelikle benim büyük konuşmam kimseye güvnmem aşık olmam diye ortalıkda geziyordum ama eşim bu kadar kısa sürede o güveni verdi beni kendine aşık etti çok şükür ki 4 yıllık evliyim ama hiç pişman olmadımNasıl bu kadar hızlı karar verdiniz, ben niye tedirginim peki
Ayyyyy ne güzel : ) ben daha bir karar vermedim ama evliliği çok istiyorum , hele hele bayramda bize gelen ve 20-25 kişinin içinde anneme "ela kaç yaşında, ela için 37 yaşında diyorlar" diyen o gerizekalıdan sonra daha çok istiyorum kabul etmeyi ama korkuyorum da tam emin değilim çünkü. Bilmiyorum inanır mısın istiare diye bişey var dinimizde ben buna çok inanıyorum, istiare yapmak istiyorum ama regl oldum : (yani öncelikle benim büyük konuşmam kimseye güvnmem aşık olmam diye ortalıkda geziyordum ama eşim bu kadar kısa sürede o güveni verdi beni kendine aşık etti çok şükür ki 4 yıllık evliyim ama hiç pişman olmadım
hakkında hayırlısı canım acele etme yinede tanışmaya gelsinler ama hemen yüzük takılmayabilir izin almayı düşünüyormuş hergün görüşün benceAyyyyy ne güzel : ) ben daha bir karar vermedim ama evliliği çok istiyorum , hele hele bayramda bize gelen ve 20-25 kişinin içinde anneme "ela kaç yaşında, ela için 37 yaşında diyorlar" diyen o gerizekalıdan sonra daha çok istiyorum kabul etmeyi ama korkuyorum da tam emin değilim çünkü. Bilmiyorum inanır mısın istiare diye bişey var dinimizde ben buna çok inanıyorum, istiare yapmak istiyorum ama regl oldum : (