• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi dökmek istiyorum

hayırlısı olsun elacim, isabetli bir karar olur zira evlenirsen zamanını bu odunu kereste yapmakla uğraşırsın, çok yıpranırsın emin ol . Şimdiden bir çiçek veya en çok ne sevdiğini öğrenip küçük de ilsa bir hediye almıyorsa emin ol evlenince hüsranın katlanır .
Evleneceğin öyle bir anda geliyor ki , bir bakmışsın evlenmişsin ,
Özenli düzgün giyinse hepsini sollardı,bir traş,bir düzgün kıyafet bu kadar mı zor,anlamıyorum.İnsan bilmiyorsa çevresine bakar,mağazalara bir girer...Her keseye uygun kıyafetler var...

Elanur ben de seni merak ediyordum,e artık bunlardan sonra bitirilmeyi haketmiş,kendini suçlamazsın artık ilerde,Allah gönlüne göre nasip etsin canım
canım, karşıma çıkan insandan müthiş beklentiler içinde değilim ben ama bana saygı göstersin değer versin istiyorum kiiii bende ona değer vereyim, zamanla sevgi oluşur aramızda diyordum. ben onun için kendime özeniyorum daha güzel görünmeye çabalıyorum , o bi karış sakal kırış kırış bi tşörtle geliyor karşıma ben bunu hak etmiyorum yaaa. insan ciddi düşündüğü bi bayana ufak bi hediye veya bi çiçek almaz mı? aklım almıyor. Konuşması, giyimi, yürüyüşü herşey herşey gözüme battı, olması için çok zorladım kendimi bişeyler hissederim zamanla diye ama oluru yokmuş.

Özenli düzgün giyinse hepsini sollardı,bir traş,bir düzgün kıyafet bu kadar mı zor,anlamıyorum.İnsan bilmiyorsa çevresine bakar,mağazalara bir girer...Her keseye uygun kıyafetler var...
evet düzgün giyinmek bu kadar zor değil, işin var gücün var paran var pulun var, eğer yoksa adamakıllı bi kıyafetin al bitane (bi tşört bi pantolon ne kadar tutabilir) o kadar moralim bozuldu ki onu öyle görünce anlatamam,açık mavi bi pantolon üstüne beyaz yakası aşınmış eski bi tşört(kırış kırış) yani beni geçtim bana sevgin yoktu da öyle giydin kendinede mi saygın yok, aman neyse ki bitti

canım, karşıma çıkan insandan müthiş beklentiler içinde değilim ben ama bana saygı göstersin değer versin istiyorum kiiii bende ona değer vereyim, zamanla sevgi oluşur aramızda diyordum. ben onun için kendime özeniyorum daha güzel görünmeye çabalıyorum , o bi karış sakal kırış kırış bi tşörtle geliyor karşıma ben bunu hak etmiyorum yaaa. insan ciddi düşündüğü bi bayana ufak bi hediye veya bi çiçek almaz mı? aklım almıyor. Konuşması, giyimi, yürüyüşü herşey herşey gözüme battı, olması için çok zorladım kendimi bişeyler hissederim zamanla diye ama oluru yokmuş.
Yok yok artık bukadarı da fazla...Zaten özenliler bile boşveriyor bir çok şeyi evlenince...Yanına yakıştırmadığın bir adama saygı da duyamazsın.Sen elinden geleni yaptın
Allah tez zamanda hayırlısını nasip etsin inş

Hayırlısı olsun.
Ben bir tek tıraş olması konusunda size hak vermedim. Ben eşimle tanıştıgımda 1 aylık sakal ile gelmişti, hiç rahatsız olmadım. Her gün tıraş olan insanların cildinin dinlenmeye ihtiyacı var. Ve açıkçası saygısızlık olarak görmüyorum.
Şu anda 1 günlük sakal çok beni çok rahatsız ettiği için her gün tıraş oluyor, ama uzun izinlerinde ben istemiyorum izin vermiyorum.
Siz uyuşamadınız boşa zorluyordun daha kötüye gidecekti üzülmemeye çalış Allah kalbine göre birini çıkarsın

Oldurmaya calistigin icin hersey gozune batiyordu
Normalde ciddi hoslansaydin icin kipir kipir olsaydi ne ust nede bas gozune bu kadar batmazdi
Sizin aranizda oyle bir elektrik yoktu dolayisiyla ilk basta iletisimin arkadasligin saglam olmasi gerekiyordu cocukta cok konu acabilen sohbet yonlendirebilen ilgiyi alakayi ayakta tutabilen bir havada olmadigi icin olmadi ilerlemedi
Hakkinda hayirlisi ben karsi tarafinda uzulmemesi adina cok uzatman taraftari degildim nasip eda bu isler varsa gelir bulur seni kimseler duramaz onunde insan insana yazilir rabbin yazdiginin onundede kimse duramaz hayati kendine zindan etme gitmek gormek istedigin sehirleri git gor,gez,spora basla sinemaya tiyatroya daha cok git,daha cok kitap oku,hobi edin vs vs kafani dagit yeni arkadaslar edin ben hislerinde cok yanilmayan biriyim sen ne zamanki kendine yoneliceksin o zaman gelip kapini calacak

İnsanın düşüncesi neyse tersi onu buluyor. Asla evlenmem diye dolaştım 32 sene, her sevgilim evlenelim diye yapıştı boğazıma. Sevdiklerim de oldu, hoşlandığım da, zaman geçirdiğim de. Tam eminim asla aslaa evlenmem bekarlığın ülkesini kuruyorum dedim, deli gibi aşık oldum apar topar evlendim düğünsüz. Evleneyim yaşım geçti diyen arkadaşlarım aşk evliliği yapmadılar, öylesine takılıyorlar evde yuvamız oldu diye, arada nadir denk gelen oldu. Sen kimseyle yapamıyorsan ben gibi yap. Bekarlık sultanlık yerim, içerim, dünyayı gezerim, bir erkeğe ömrümü veremem de gör bak nasıl buluyorsun aşkı. O kadar odaklanıyorsun, kendini zorluyorsun ki duygu yok, acele acele hemen olsun istiyorsun. Büyük panik halindesin farkında değilsin.

İnsanın düşüncesi neyse tersi onu buluyor. Asla evlenmem diye dolaştım 32 sene, her sevgilim evlenelim diye yapıştı boğazıma. Sevdiklerim de oldu, hoşlandığım da, zaman geçirdiğim de. Tam eminim asla aslaa evlenmem bekarlığın ülkesini kuruyorum dedim, deli gibi aşık oldum apar topar evlendim düğünsüz. Evleneyim yaşım geçti diyen arkadaşlarım aşk evliliği yapmadılar, öylesine takılıyorlar evde yuvamız oldu diye, arada nadir denk gelen oldu. Sen kimseyle yapamıyorsan ben gibi yap. Bekarlık sultanlık yerim, içerim, dünyayı gezerim, bir erkeğe ömrümü veremem de gör bak nasıl buluyorsun aşkı. O kadar odaklanıyorsun, kendini zorluyorsun ki duygu yok, acele acele hemen olsun istiyorsun. Büyük panik halindesin farkında değilsin.
Panik halindeyim evet, bana kendimi kötü hissettiriyor çevremdekiler sürekli mütemadiyen evlilik konusu açılıyor, alakasız insanlar, bende istiyordum yalan yok ama çevre yüzünden panikliyorum yanlış da olsa içim ısınmasa da birileriyle gorusurken buluyorum kendimi (sırf onların dilinden kurtulayım diye ama bu kadar yurutebiliyorum sonu yine hüsran oluyor. Ama ben artık istemiyorum evlenmek gerçekten istemiyorum nolur artık şu çevremdekiler sussun artık duymak istemiyorum( kendi dertlerine boğulsunlar sussunlar yeter ki) ben böyle de mutlu olabilirim ama bu kahrolası insanlar yüzünden mutluluğu tek bişeye odaklamisim =evlenmek. Söz veriyorum beni bir daha evlilik konusunu açarken bulmayacaksınız çünkü bitti kapattım o sayfayı

Panik halindeyim evet, bana kendimi kötü hissettiriyor çevremdekiler sürekli mütemadiyen evlilik konusu açılıyor, alakasız insanlar, bende istiyordum yalan yok ama çevre yüzünden panikliyorum yanlış da olsa içim ısınmasa da birileriyle gorusurken buluyorum kendimi (sırf onların dilinden kurtulayım diye ama bu kadar yurutebiliyorum sonu yine hüsran oluyor. Ama ben artık istemiyorum evlenmek gerçekten istemiyorum nolur artık şu çevremdekiler sussun artık duymak istemiyorum( kendi dertlerine boğulsunlar sussunlar yeter ki) ben böyle de mutlu olabilirim ama bu kahrolası insanlar yüzünden mutluluğu tek bişeye odaklamisim =evlenmek. Söz veriyorum beni bir daha evlilik konusunu açarken bulmayacaksınız çünkü bitti kapattım o sayfayı
Kimseye beddua etme, kahrolasi vs, bosver, ağzı olan konusuyor iste.. Sen Allah'tan iste, hayirli zamanda olsun insaAllah en mutlu olacagin sekilde..

Pek yorum yapmasamda konularini biliyorum duygularini tahmin edebiliyorum insalkah boyle bitti dedigin gibi bitirirsin duygularina karsi duyarsi olursun

Bende bi suredir herkese artik düşünmüyorum diyordum hatta ben bile inanmisim sahiden hic umursamiyorum saniyordum evlilikle ilgili hayallerim varken hayallerimin bile rotasi degisti

Taki gecen gun kuafore gidinceye kadar 3 gelin vardi hepsi birbirinden guzel masallah oylede mutlu duruyordular ki anlatamam

Bogazima bi yumru oturdu

Birde bazen hastanede parkta yolda yasi baya buyuk kadinlari kucuk cocuklariyla gorunce kendimi kötü hissediyorum Allahım olacaksa nolur bu kadar bekletme diye dua dua ediyorum

Yahu hayatim ben kendime bekarligi sectim hayat benim hayatim benim kararim sonuclarida beni ilgilendirir kimsenin uzerine vazife oldugunu dusunmuyorum desene max3 defa dersin susarlar keserler seslerini
Herkesin lafini cekmek sikinti yapmak zorunda degilsinki vur agzina al lokmasini durursan herkes bise der dedirtme insanlara senin ozeline mudahale edemeyeceklerini hissettir
Banada densiz bir akraba 3,4 defa dedi buyuk kizi bosanip geri donmustu
e x teyze bu isler nasip be cok dile dolamamak lazim bak sen bir verdin 3 aldin kimsenin garantisi yok evlilikte sans isi yaradan koyar yoluna sen kalbini yorma dedim dogru diyosun haklisin kizim o adi varya o adi diye damada level atladi bir dahada sormadi
Bir laf vardir severim istedigini soyleyen istemedigini isitir birak isitsinler sen niye sikiyosun kendini yahu

37 yaşında bekar ve mutlu biri olarak, bazı akranlarımın "evlenememe bunalımını" anlayamıyorum ya. Bize de soran oluyor bir ortamda "hala evlenmedi mi bu kız? Niye evlenmiyor? Niye evlenmiyorsun? Niye niye niye" diye soran olmuyor mu sanki, hiç lafı uzatmam ve uzattırmam, "düşünmüyorum, halimden memnunum" derim, çok şıkıştırırlarsa "evlilerin halini de görüyoruz" derim. Hiç de öyle abuk sabuk üsteleme ve irdelemelere maruz kalmadım, iğnelemelerse hiç umrumda bile olmaz zaten. Üzerinize gelenler sizden açık buldukları için geliyorlar. Her şeyin hayırlısı ya niye bu kadar takıyorsunuz.

Kızlar bitirmeye karar verdim, olmuyor yüzüne bile bakamıyorum , sohbeti bile kötü geliyor, zorluyorum kendimi olsun diye. 1 hafta izin almış gelmiş (güya beni görmek için gelmiş) dün benim işim vardı bulusamadik, bugün buluştuk akşam üzeri . Ben kalktım saçımı yaptım makyaj yaptım hazırlandım (özendim kendime, sırf o gelecek diye ama daha çok òzendim ). Saat 6 gibi buluştuk yine avm'de buluştuk , msj atmış ben geldim diye neyse bende 10 dk sonra orda oldum, bunu bi gördüm şok oldum ben:KK57: bir karış sakal, bi kot giymiş, üstüne kırış kırış bi tşört giymiş elinde bi mağaza poşeti ( eşofman almış kendine) . Ben ne kadar kendime özenmişsem o, o kadar paspal (yaklaşık 2 aydır görüşüyoruz insan bi çiçek alır bi ufakta olsa bi hediye alır odun gibi çıkmış gelmiş) neyse bi yere gittik oturduk, "yaaa eşofmanımı unutmuşum eşofman aldım kendime" dedi.:ukala:. Ama öyle sinirim bozuldu, moralim bozuldu ki anlatamam hatta garson geldi ne istersiniz diye sordu bende saçmaladım resmen " meyvesuyu istiyorum limonlu" dedim (limonata demek istedim ama böyle çıktı ağzımdan :KK48: ) garson limonlu mu? :KK57:dedi aaaa pardon ya limonata demek istedim dedim :KK48:. Neyse sohbet ediyoruz yüzüne bakamıyorum sağa sola bakmaya başladım , 1 saat oturduk kalkalim mı dedim ve kalktık, ısrarla sinemaya gidelim hafta içinde dedi bakalım izin alabilirsem dedim . Kızlar niye böyle oluyor Allah aşkına :cry: niye?

:KK67::KK67::KK67::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

ve bitti ısrar etmedi sadece niye diye sordu hakkımızda hayırlısı dedi ve bitirdik

aha şimdi okudum bunu. uzatsaydın evlenmeye kalksaydın ben burda kahrımdan ölecektim eda
atıma atlayıp seni kaçırmaya geliyodum az kaldıydı

Back