Kızlar bitirmeye karar verdim, olmuyor yüzüne bile bakamıyorum , sohbeti bile kötü geliyor, zorluyorum kendimi olsun diye. 1 hafta izin almış gelmiş (güya beni görmek için gelmiş) dün benim işim vardı bulusamadik, bugün buluştuk akşam üzeri . Ben kalktım saçımı yaptım makyaj yaptım hazırlandım (özendim kendime, sırf o gelecek diye ama daha çok òzendim ). Saat 6 gibi buluştuk yine avm'de buluştuk , msj atmış ben geldim diye neyse bende 10 dk sonra orda oldum, bunu bi gördüm şok oldum ben
bir karış sakal, bi kot giymiş, üstüne kırış kırış bi tşört giymiş elinde bi mağaza poşeti ( eşofman almış kendine) . Ben ne kadar kendime özenmişsem o, o kadar paspal (yaklaşık 2 aydır görüşüyoruz insan bi çiçek alır bi ufakta olsa bi hediye alır odun gibi çıkmış gelmiş) neyse bi yere gittik oturduk, "yaaa eşofmanımı unutmuşum eşofman aldım kendime" dedi.. Ama öyle sinirim bozuldu, moralim bozuldu ki anlatamam hatta garson geldi ne istersiniz diye sordu bende saçmaladım resmen " meyvesuyu istiyorum limonlu" dedim (limonata demek istedim ama böyle çıktı ağzımdan
) garson limonlu mu?
dedi aaaa pardon ya limonata demek istedim dedim
. Neyse sohbet ediyoruz yüzüne bakamıyorum sağa sola bakmaya başladım , 1 saat oturduk kalkalim mı dedim ve kalktık, ısrarla sinemaya gidelim hafta içinde dedi bakalım izin alabilirsem dedim . Kızlar niye böyle oluyor Allah aşkına
niye?