• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi dökmek istiyorum

Babası yok mu? Bol şeyler giymeni öneririm, görüşmeden sevgili moduna sakın girme, sonra çok zor olur beğenmezsen, belki çocuğu beğenip annesini beğenmezsin, nasip.

84lü bir kadının yaşından neden utandığını merak ettim. yaştan utanmak ne? ortama girmek için küçüklüğünden utanıp yaşını büyük söyleyen ergenleri biliriz de bu ne?

ayrıca bir bacak almak kaç dakika sürüyor? bir bıyık kaç dakika?
hem çalışıp hem evi çekip çıkaran hanımlar var, vakit bulamamak bahane değil.

beni böyle görsün beğensin diyorsanız ayrı, ama bundan bize bahsedecek kadar rahatsız oluyorsanız bahaneleri bırakın.

ağda yapamıyorsanız jiletle düzenli alır gene alırsınız. banyo yapmam bacağıma ağda yapmamdan daha uzun sürüyor şahsen.

Hadi ikinizicinde birebirinize inşallah hayırlı olursunuz canım
Hayırlısı olsun inşallah, az önce konuşurken söyledi ... ...... nerden tanıyorsun dedi bende dershaneye giderken öğretmenimdi dedim onunda lise de öğretmeniymiş de ortak tanıdıklarda çıkıyor :KK51:

Keşke canimli konusmasaydin tam tanımadan. Bi insani en iyi kavgada tanirsin hiç tartışma yaşamadınız mi.? İlk geldiklerinde boydan sifon elbiseler var cicekli fln tam gelinlik kız elbisesi. Bayramdan önce bi gününü kuaförde geçir sac bakimi agda vs..

Sen daha dogmadan nasıl sana kimlik çıkartmışlar diye soracak zekaya sahip değilse, bence hiç görüşmeyin
Bazen olabilir boyle seyler mesela bnde 87 liyim 89 yaziyor kimligimde. Ama yas konusu anne babalar arasinda konusuluyor insan tedirgin oluyor . Konu sahibi yanlış yapmış. Ortaya cikmadan soylese bari.

Bazen olabilir boyle seyler mesela bnde 87 liyim 89 yaziyor kimligimde. Ama yas konusu anne babalar arasinda konusuluyor insan tedirgin oluyor . Konu sahibi yanlış yapmış. Ortaya cikmadan soylese bari.
87li 89 yazilir. Ama 89lu 87 yazılmaz. Yani cocuk dogmadan kimlik cikaramazsiniz. Konu sahibi bunun yalanini söylemiş. 85liyim ama kimlige 84 yazılmış demiş

84lü bir kadının yaşından neden utandığını merak ettim. yaştan utanmak ne? ortama girmek için küçüklüğünden utanıp yaşını büyük söyleyen ergenleri biliriz de bu ne?

ayrıca bir bacak almak kaç dakika sürüyor? bir bıyık kaç dakika?
hem çalışıp hem evi çekip çıkaran hanımlar var, vakit bulamamak bahane değil.

beni böyle görsün beğensin diyorsanız ayrı, ama bundan bize bahsedecek kadar rahatsız oluyorsanız bahaneleri bırakın.

ağda yapamıyorsanız jiletle düzenli alır gene alırsınız. banyo yapmam bacağıma ağda yapmamdan daha uzun sürüyor şahsen.
Diş fircalamaktan aciz, dişleri altin rengine dönmüş, ağzı leş kokan kadinlari gordu bu gozler :KK53: hani oyle agiz diş sorunu filan da degil, bildigin kendi pasakliligi, umursamazligindan kaynakli.. Makyaj, süs püs yapı meselesi, herkes sevmeyebilir elbette ama kıl tüy meseleleri, temizlik, bakım herkese farz bence.. Her seyden de öncelikli..

Diş fircalamaktan aciz, dişleri altin rengine dönmüş, ağzı leş kokan kadinlari gordu bu gozler :KK53: hani oyle agiz diş sorunu filan da degil, bildigin kendi pasakliligi, umursamazligindan kaynakli.. Makyaj, süs püs yapı meselesi, herkes sevmeyebilir elbette ama kıl tüy meseleleri, temizlik, bakım herkese farz bence.. Her seyden de öncelikli..
lavantacım:)
neler var ya gözüne kalem çekmiş ağzı bayıltıyo. bakım çok önemli. he kokar hastalıktan olur eyvallah. allah şifa versin. ama pislikten olduğunu biliyorum çok kötü bi durum ya

makyajıyla iki gün gezen var tiksiniyorum mesela demek ki yüzünü yıkamadın gece. yoksa o makyaj çıkar. suya dayanıklı olsa öyle leş gibi akmaz.

kılı almaya vakit yok ama evlilik hayatındaki angaryalara vakit var.

konu sahibi hakkında hayırlısı olsun, sakin ol yeter ki.
görüşünce neler hissettiğinin detaylarını da yaz, merak ederiz biz :KK54:

lavantacım:)
neler var ya gözüne kalem çekmiş ağzı bayıltıyo. bakım çok önemli. he kokar hastalıktan olur eyvallah. allah şifa versin. ama pislikten olduğunu biliyorum çok kötü bi durum ya

makyajıyla iki gün gezen var tiksiniyorum mesela demek ki yüzünü yıkamadın gece. yoksa o makyaj çıkar. suya dayanıklı olsa öyle leş gibi akmaz.

kılı almaya vakit yok ama evlilik hayatındaki angaryalara vakit var.
Konu sahibi icin demiyorum kesinlikle, genel yorum benimkisi : )) sırf kendini iyi hissetmek icin dikkat etmeli insan temizligine, bakimina.. Oteki turlu vallahi enerjin bile dusuk oluyor gundelik aktivitelerde, her sey paspal oluyor :KK53:
Velhasıl ı kelam, kıllara tuylere paspalliga ve saglik sorunları dışındaki kotu kokulara son :halay:

Konu sahibi icin demiyorum kesinlikle, genel yorum benimkisi : )) sırf kendini iyi hissetmek icin dikkat etmeli insan temizligine, bakimina.. Oteki turlu vallahi enerjin bile dusuk oluyor gundelik aktivitelerde, her sey paspal oluyor :KK53:
Velhasıl ı kelam, kıllara tuylere paspalliga ve saglik sorunları dışındaki kotu kokulara son :halay:
benim de genel yorum

ben bıyıklarımı almadan çok buluştum sözlümle. ama vaktim olmadığından değil, sürekli dört dörtlük olmak zorunda olmadığımdan. hastalıpı var çocuk oluncası var. öyle de görsün. işine gelirse.

vakit yok dememek lazım;)

benim de genel yorum

ben bıyıklarımı almadan çok buluştum sözlümle. ama vaktim olmadığından değil, sürekli dört dörtlük olmak zorunda olmadığımdan. hastalıpı var çocuk oluncası var. öyle de görsün. işine gelirse.

vakit yok dememek lazım:KK66:
Insanlik hali durumlar elbette olur canimm, kaş da cikar biyik da bacak da.. Ama keyfen salmak bırakmak nedir.. Valla sinir olurum :KK53:

Minnos yalaninizi duzeltin laf arasi kesin degil tarihiim falanbdeyin. Size gelincede oastaya borege girmeyin aman deyim.Arkadasim heveslendi neler yapti geldiler kaynana kotu cikinca verdillerini komsulara dağıtmıştı.Normal ama şık giyinin .Abiye tarzi dekolteli tullu seyler giymeyin.Az makyaj yapin ilk gorus cok önemlidir.Dip boyanizi yaptirin.Cocukla samimi olmayin simdiden.Nazlanin.

Back