• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KVDEMDEN MİDEM BULANIYOR..

Bu konudan bağımsız olarak, çocuğunu istismar eden insanlar maalesef var. Keşke olmasalardı. Cinsel istismar da duygusal istismar da var.
Bizim toplumumuzda evlat ileride geleceğe garanti gözüyle bakilan bir şey maalesef bazı insanlar sınır tanımıyor bazıları da kocaman olmuş evladını artık evlenmiş yuvası olmuş birey Olduğunu kabullenemeyip hala bas ucunda tutmaya çalışıyor sonra da mutsuz evlilikler arada kalan eşler vs vs aslında herkes evladı da olsa sınırını bilse hayat bayram olurdu yani tutupta benim evladım 50 yaşında da olsa boynundan öperim kime ne demek yerine daha mantikli düşünse al o zaman oğlunu bide yıka pakla giydir yedir olabilir mi saçma düşüncelerden kurtulmak lazım önce

Bir anne evladını boynundan öperken o hislerle öpmüyor.

Kadinin ne hisle öptüğünün bir önemi yok ki. Boyun da dudak gibi erojen bölgelerden biridir sefkatle de öpse öyledir yani cinsellik dusunmesine gerek yok. Karsisindaki cocuk degil adam, annesi diye sacma sapan yerlerinden öpmek zorunda degil goruntusu bile hoş degil.

Hesapta gelinle aşık atmaya calisiyor biz de cok yakiniz diye ama biraz yerini bilmeli insan anneyse anne gibi davranma bazi özel sınırlar vardir anne cocuk arasinda.

Arkadaşlar evlat yetiştirirken bu dünyadaki tek misyonumuz temiz,ahlaklı,merhametli,vatanını seven durust evlatlar yetiştirmek bir birey olarak onları topluma kazandırmak maalesef bu kabul etmemiz gereken bir gerçek evet çok seviyoruz canımızdan çok ama belli bir yaşa gelince artık o da bir birey olunca ki ergenlikten itibaren bazı mahremiyet sınırları çizilmeli sonrasında maalesef bunu kabul edip ona göre yaşamak 30 yaşında da olsa bekarda olsa boynundan ordan burdan opemezsiniz elinden öpün aldından öpün yanaklarından sıkıca sarılın kokusunu çekin ama bu kadar eşi ve bir hayatı varsa insanları darlamayin çekirdek ailesi ile yaşamayı öğrensin alan tanıyın sınırları aşmayın 10 günde bir hafta bir gelip gör görmedin diye milleti boğmayin evlat yetiştirdiniz ve topluma kazandırdınız bu mecburen sizden kopacak bunu kabul edin

Kadinin ne hisle öptüğünün bir önemi yok ki. Boyun da dudak gibi erojen bölgelerden biridir sefkatle de öpse öyledir yani cinsellik dusunmesine gerek yok. Karsisindaki cocuk degil adam, annesi diye sacma sapan yerlerinden öpmek zorunda degil goruntusu bile hoş degil.

Hesapta gelinle aşık atmaya calisiyor biz de cok yakiniz diye ama biraz yerini bilmeli insan anneyse anne gibi davranma bazi özel sınırlar vardir anne cocuk arasinda.
Zaten kayınvalidenin takıntı derecesinde bağlı ve sorunlu biri olduğunu belirttim bu konuda buradaki herkes hemfikir ama cevap verdiğim yorumu kırptığınız için önü arkası görünmüyor, eşlerin öpüşmesiyle annenin oğlunu öpmesinin aynı anlama gelmediğini ve şehvet uyandıran hislerle yapılmadığını belirtmek için söylenmiştir. Bunun söylenme sebebi de konu sahibinin ikisini aynı kefeye koymasından gelir.
Ben zaten konuyla ilgili fikirlerimi belirttim, öneride de bulundum. Benim için bu konu kapanmıştır

Sizin düşünceniz, bir anne oğluna ya da bir baba kızına hiçbir şekilde şehvet uyandıramaz.
Kayınvalide 45 yaşındaymış oğlu da 30 yaşında, kayınvalidenin diğer huylarını bilemem ama 45-30=15 yani kadın çocuk gelin olmuş, çocuk yaşta da anne olmuş, oğluyla büyümüş küçük anne karşımızdaki, muhtemelen bağlılığı da ondan.

Kızım yeni evli bize de düşkün biri, sevgisini sarılarak öperek gösterir ki 30 yaşında koca hatun, çocuğum doğduğunda nefes almasında sorun vardı bir hastaneden diğerine sevk edilirken eşim kucağındaki kızını hayatta tutabilmek için öldü öldü dirildi, 30 yıl gözü gbi baktı kızı kıymetlisidir, damadın yanında öper sarılır, kızım sevdiğim 2 adam yanımda der bir birine sarılır öper bir birine :)

Erkek evlat duygusunu, erkek evlat evlendirmek gelin-kayınvalide ilişkisini bilmiyorum, belki eşlerine garip geliyordur ya da abartılı buluyorlardır ama kız evlatların eşleri babaları tarafından çok sevildiğini görüp tanık olmalı ki olur da incitmeye kalkarlarsa 100 kere düşünsünler, babasının kızının yanında ve destek olduğunu bilsinler, babasıyla biz öptükten sonra isterse karısını kırklasın ama damadımı da annesi koklayarak öper, o da evladını evlendirdi sonuçta, o da bir ana.

Kayınvalide 45 yaşındaymış oğlu da 30 yaşında, kayınvalidenin diğer huylarını bilemem ama 45-30=15 yani kadın çocuk gelin olmuş, çocuk yaşta da anne olmuş, oğluyla büyümüş küçük anne karşımızdaki, muhtemelen bağlılığı da ondan.

Kızım yeni evli bize de düşkün biri, sevgisini sarılarak öperek gösterir ki 30 yaşında koca hatun, çocuğum doğduğunda nefes almasında sorun vardı bir hastaneden diğerine sevk edilirken eşim kucağındaki kızını hayatta tutabilmek için öldü öldü dirildi, 30 yıl gözü gbi baktı kızı kıymetlisidir, damadın yanında öper sarılır, kızım sevdiğim 2 adam yanımda der bir birine sarılır öper bir birine :)

Erkek evlat duygusunu, erkek evlat evlendirmek gelin-kayınvalide ilişkisini bilmiyorum, belki eşlerine garip geliyordur ya da abartılı buluyorlardır ama kız evlatların eşleri babaları tarafından çok sevildiğini görüp tanık olmalı ki olur da incitmeye kalkarlarsa 100 kere düşünsünler, babasının kızının yanında ve destek olduğunu bilsinler, babasıyla biz öptükten sonra isterse karısını kırklasın ama damadımı da annesi koklayarak öper, o da evladını evlendirdi sonuçta, o da bir ana.
Babam geldi aklıma, yoğun bakımdayken dışarıdan mikrop kapar diye dokunmak ve öpmek yasaktı. Ondan sonra da çok kısa süre içinde vefat etti zaten. Son kez sarılıp öpemedim babamı. O kadar içim yanar ki düşündükçe 😔

Koklayarak öpebilir tabi ki boynunuzdan mı ? Veya eşinizin yanında mı karşısındaki evladı da olsa 30 yaşında bir birey hoş değil tabi ki sarilsin kokusunu içine çeksin yanaklarına 2 öpücük kondursun ama daha ilerisi bence olmamalı mahremiyet sınırları korunmali sehvet duyuyor demiyorum ama gereksiz bence
Sanki sevgi göstermek sadece sacma sapan yerlere agzini burnunu sokarak oluyor.
Saçindan öper koklarsin yanagindan öper koklarsin elini öpersin alnini öpersin kimse öpme koklama demiyor ki.

Malesef var böyle sapık insanlar, adı üstünde sapık işte.
Evet tamamen konudan bağımsız. Buradaki kadının bağlanmayla ilgili sorunları olabilir sapık olduğunu düşünemedim. Evlat 40 yaşına da gelse 2 yaş hali gözümüzün önüne geliyor ama kendini bilen insan 2 yaşındaki evladına da yetişkin gibi davranır

Babam geldi aklıma, yoğun bakımdayken dışarıdan mikrop kapar diye dokunmak ve öpmek yasaktı. Ondan sonra da çok kısa süre içinde vefat etti zaten. Son kez sarılıp öpemedim babamı. O kadar içim yanar ki düşündükçe 😔
Başınız sağ olsun Allah sabır versin Borellus:( rahmetli babam da güzel enselim deyip ensemden öperdi :))
Evlenen çocuğunu damadından gelininden kıskanmak bağımlı olmak apayrı bir konu ama bizim toplumumuzun anneleri elbette müstesnalar vardır, çocuklarını çok seven anneler.
Biz anneler öperek dokunarak gösteririz sevgimizi.

Evet tamamen konudan bağımsız. Buradaki kadının bağlanmayla ilgili sorunları olabilir sapık olduğunu düşünemedim. Evlat 40 yaşına da gelse 2 yaş hali gözümüzün önüne geliyor ama kendini bilen insan 2 yaşındaki evladına da yetişkin gibi davranır
Ben de sonuna kadar bunu savunuyorum zaten, anne babalar çocuklarının ayrı birer birey olduklarını kabullenip onların tüm seçimlerine ve hayatlatına saygı duyup müdahale etmemeli. Bu şehvet mehvet sapıkça düşünceler.

Arkadaşlarım selamlar,

Başlıktanda anlayacağınız üzere kvdemden midem bulanıyor. Sebebi ise eşime ve diğer oğluna hastalıklı bağlanması öyle ki küçük kaynımı sende evlenip abin gibi uzağa gitme ayda bir gün beraber yatalım diye tehdit ediyor. Uzağa gitme dediğide 7 km uzaktayız.Küçük kaynım ise gerçekten küçük ortaokula gidiyor. Haliyle bu cümlelere sürekli maruz kaldığından gözleri doluyor ve psikolojisi bozulup içine kapanıyor. Eskiden bunu düşünüp dert edinip kendi psikolojimi bozardım o çocuk nolucak ilerde diye Şimdi ne halleri varsa görsünler diyorum. Herkes kendinden sorumlu kimsenin hayatını düşünemem. Fakat kvdemin duygu sömürüleri bitmek bilmiyor 10 günde bir gittiğimiz halde hergün eşime ergen gibi mesajlar atıyor. Bize mi geleceksiniz yoksa kalbim sızlıyor sesli ağlamak istiyorum. Yani daha anlatamadığım o kadar çok şey var ki eşimde bu cıvıklığa alışmış sürekli geçiştiriyor ama laf söylemiyor. Pazar günleri rahatsız edilmekten nefret ediyorum bir pazarımız var onuda kvdem ve psikolojilerni bozduğu çocuklarıyla geçirmek istemiyorum. Bu kadında gerçekten dürtüsel sıkıntılar var gibime geliyor. Oğluyla konuşurken yüz mesafesinin dibine giriyor 20 cm ya var ya yok hoşgeldin sarılmasında eşimi boynu denk gelirse boynundan öpüyor 30 yaşında adam boynundan öpülür mü iğrenç geliyor bana ben mi yanlış düşünüyorum? Böyle olunca eşimi duş almadan yanına gitmiyorum sanki kokuları üstüne siniyor.
herşeyi gectim haklı haksız bir yorum yapmıyorum da doğurup büyüttüğü oğlunu ister boynundan oper isten kafasından yada keyfi nereden isterse sarılır öper. sana mı soracak doğurduğunu öperken. kaynanalara laf ediyoruz da hakkaten gelinler de nerde duracağını haddini bilmiyor. anladık koca sizin ama kendinizi damdan da atsanız o adam o kadının oğlu ve keyfi nasıl isterse öyle sever.

😂 hanımefendi kişisel sınırlar kişisel alanlar diye bir şey var siz doğurdunuz diye sizin malınızda değil kimsenin değil ayrıca bi düşünün oğlunuzda olsa boyun sevişirken öpülen yada karı kocanın öpmesi gereken en önemli haz noktalarından biri. Bunu niye bi ana oğul ilişkisinde zedeliyorsunuz ki yanağından öpün, alnından öpün ellerinden öpün, normal sarılın kimse yanaşmayın birbirinize demiyor ki bende demem.
bu nasıl sapkın bu nasıl sapık bir düşünce tarzı. tüğlerim ürperdi. aklınız bir tek şeye çalışıyor galiba. evlerden ırak gelinsiniz. nasip etme yarabbim.

Çocukken bol bol öpün koklayın evlendikten sonra koca kıllı götlü göbekli adamı boynundan öpmek biraz garip 🤣
Koca, kıllı, götlü, göbekli bir adam olan kocam dar giyince; kayınvalidem göğüslerini tutup yöresel ağızla habunlar nedu, ele avuca geliyor, az zayıfla dediğinde gülmekten ölmüştüm; sapıklık olarak nitelememiştim. Ensesini boşta görünce bazen şap diye öpüyor; bana sevimli ve komik geliyor. Benim kaynanam teması çok seviyor, çocuklarını öpüp koklayarak mıncırarak seviyor. Seksen yaşınıza da gitseniz benim yavrularımsınız diyor. Büyüklerin yanındayken kendi çocuğunu sevmenin bile ayıp karşılandığı zamanları yobazlık diye eleştirir hatta. Size garip gelebilir, yanlış da bulabilirsiniz; ama kaynananızın bu davranışının temelinde sapık emelleri olduğunu sanmıyorum; fakat bağlanmayla ilgili problemleri olduğu kesin.

Yaa ben de babamı koklayarak öperim boynundan
Ödüm kopuyor o kokusunu bir gün alamazsam diye

Aşırı bağımlılık tabi ki kötü ama evlatlarımızı ya da anne babamızı da nasıl öpeceğimize biz karar verelim yaa o kadar da değil

Koca, kıllı, götlü, göbekli bir adam olan kocam dar giyince; kayınvalidem göğüslerini tutup yöresel ağızla habunlar nedu, ele avuca geliyor, az zayıfla dediğinde gülmekten ölmüştüm; sapıklık olarak nitelememiştim. Ensesini boşta görünce bazen şap diye öpüyor; bana sevimli ve komik geliyor. Benim kaynanam teması çok seviyor, çocuklarını öpüp koklayarak mıncırarak seviyor. Seksen yaşınıza da gitseniz benim yavrularımsınız diyor. Büyüklerin yanındayken kendi çocuğunu sevmenin bile ayıp karşılandığı zamanları yobazlık diye eleştirir hatta. Size garip gelebilir, yanlış da bulabilirsiniz; ama kaynananızın bu davranışının temelinde sapık emelleri olduğunu sanmıyorum; fakat bağlanmayla ilgili problemleri olduğu kesin.
Benim kv ve oğlu da birbirine çok düşkün sarilip öpüşür ama hiç garip karşılamadim Çocuğu sonuçta. Annem bize hiç öyle davranmadigi için sanırım bende çocuklarıma sarılarak öperek gösteririm sevgimi. Oglumda babasına çekmiş zaar fazla dokunsal. Kızımda soğuk kolay kolay opturmez ama ben zorla operim🤣

Oğullarıyla kafayı bozmuş bi kv daha.Yazık küçüge üzüldüm ben şimdiden baskı altında.Yalnız boyundan öpme öyle iğrenç birşey değil.Oğlum doğduğundan beri boynundan öperim.Şuan 21 yaşında hala aynı kokusunu alırım sanki ordan öperken.Bu anne evlat arasında olabilir hiçte öyle yıkanması gereken iğrenc birsey degil.Zaten boyumda boynuna anca yetisiyo eğilmesin diye öperim oda beni kafamdan öper.Iyi bari gelinler yüzünden oğlumuzu da öpmeyelim 😒😒

Ben konu sahibini haklı buluyorum yaaa öptüğü 3 yaşında bebek veya yeni doğan değil ki eşinin yanında 30 yaşında boynundan öpmek hoş değil özlemle sarılabilir yanağından öpebilir ama daha ilerisi bence de hoş değil ne gerek var 30 yaşında evladin da öpülecek yerleri sınırlıdır yani birini çok boynundan öpmek istiyorsa bence kv kocasının boynundan öpsün oğlunun boynunu da gelinine bıraksın bence :)):)))
Bende öyle düşünüyorum

Back