• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KVDEMDEN MİDEM BULANIYOR..

Açıkçası sürekli gitmek istememenizi anlayabiliyorum , bu sıklığı azaltabilirsiniz. Nasıl mutlu ve iyi hissedecekseniz öyle yapın. Zoraki yapıp arkadan bu kadar gıcık olacağınıza direkt gitmeyin hayırsız olun daha iyi.

Ve bence annesi boynundan öpmesinde ne var çocuğu onun , öper koklar sever. Sizin ilişkinize karışır size laf söyler kötü davranırsa ya da size yönelik habire beklentiye girerse tamam gıcık olun ama oğlunu öptü yakın durdu diye gıcık olmak da ne biliyim , kıskanmışsınız ama o annesi. İkinizin yeri farklı.

Yaa ben de babamı koklayarak öperim boynundan
Ödüm kopuyor o kokusunu bir gün alamazsam diye

Aşırı bağımlılık tabi ki kötü ama evlatlarımızı ya da anne babamızı da nasıl öpeceğimize biz karar verelim yaa o kadar da değil
Allahım sağlık afiyet versin babanıza 🙏
Bence bu tip konularda herkesin doğru anlayışı farklı, anne babanın kazık kadar çocuğunu öpmesini normal bulmamız garipsenmemeli veya temastan öpülmekten hoşlanmayanları garipseyemeyiz, herkesin ebeveyn-çocuk ilişkisi farklıdır ama mesela sitede çokça denk geldiğim bir sorun, kadınlar eşleri sadece sarılma, yanaktan öpme olmayınca bile sevilmediklerini değer görmediklerini düşünüyor çünkü genel olarak böyle eylemler sevgi göstergesidir bizim toplumda, evlenince ailem öpmesin eşim öpsün düşüncesine giriliyor, dediğinize de katılıyorum sarah, öpmemden kızım rahatsız oluyorsa ağzı var dili var istemiyorum desin, damadımın karar vereceği bir şey değil bu, keza kızım da kayınvalidesinin oğlunu sarılıp öpmesine karışamaz.

Son düzenleme:
Düşünsene bakıp büyütüyorsun neler ne hayaller. Elalemin çocuğu gelip diyorki 20 santim mesafeden annen konuşamaz, özleyemez, gitme, öpme aman boynuna geldi haşa.
Duygu sömürüsü hariç sizin bu duygularınızda itici.
O zaman evlenmesin bütün gun evladıyla ağzı ağıza burun buruna yaşasın ☺️☺️

Arkadaşlarım selamlar,

Başlıktanda anlayacağınız üzere kvdemden midem bulanıyor. Sebebi ise eşime ve diğer oğluna hastalıklı bağlanması öyle ki küçük kaynımı sende evlenip abin gibi uzağa gitme ayda bir gün beraber yatalım diye tehdit ediyor. Uzağa gitme dediğide 7 km uzaktayız.Küçük kaynım ise gerçekten küçük ortaokula gidiyor. Haliyle bu cümlelere sürekli maruz kaldığından gözleri doluyor ve psikolojisi bozulup içine kapanıyor. Eskiden bunu düşünüp dert edinip kendi psikolojimi bozardım o çocuk nolucak ilerde diye Şimdi ne halleri varsa görsünler diyorum. Herkes kendinden sorumlu kimsenin hayatını düşünemem. Fakat kvdemin duygu sömürüleri bitmek bilmiyor 10 günde bir gittiğimiz halde hergün eşime ergen gibi mesajlar atıyor. Bize mi geleceksiniz yoksa kalbim sızlıyor sesli ağlamak istiyorum. Yani daha anlatamadığım o kadar çok şey var ki eşimde bu cıvıklığa alışmış sürekli geçiştiriyor ama laf söylemiyor. Pazar günleri rahatsız edilmekten nefret ediyorum bir pazarımız var onuda kvdem ve psikolojilerni bozduğu çocuklarıyla geçirmek istemiyorum. Bu kadında gerçekten dürtüsel sıkıntılar var gibime geliyor. Oğluyla konuşurken yüz mesafesinin dibine giriyor 20 cm ya var ya yok hoşgeldin sarılmasında eşimi boynu denk gelirse boynundan öpüyor 30 yaşında adam boynundan öpülür mü iğrenç geliyor bana ben mi yanlış düşünüyorum? Böyle olunca eşimi duş almadan yanına gitmiyorum sanki kokuları üstüne siniyor.

Yok daha da abartin. Vurun kellesini:D isin garip tarafi karsi tarafi normal olmamakla suclarken isin ucunu kendin kacirmak. Önemli olan sınır cizebilmen. Bunu ne siz nede esiniz yapabilmis

İyi bari hala eşiniz size eş gibi geliyor benim için çok itici bu küçük oğlan gibi küçük oğluna beraber yatalım nedir yahu hergun yaşlaniyorum bu sitede 😂Eşi ilgi göstermiyor mu hayır yanlış anlamayın hani insan çocuklar büyüdü takayım eşimi koluma gezeyim çocuksuz gibi falan ne güzel olur .İşte diyorum ya herkes erkek çocuğu büyütmeyi beceremiyor.Oyle iyi kayınvalidelerin oğulları kara borsa onlara denk gelmek mutluluğun yüzde 50 si.Anne çok önemli.Erkek dediğin sınırını bilirse erkekgibi geliyor insanın gözüne böyle bu ne ya vıcık vıcık boyundan opmeler yanağından öp elini öptür benimde kızım var çok seviyorum ama yarın kocasının yanında boynunu opmem deli gibi o ne ya

Gitme sen, gidip de sinirlerini bozma. Eşin gitsin 2 saat otursun gelsin benim eşimde ana kuzusu seninki gibi ama ben görüşlerimle anlaşamıyorum benim görümcemde senin kv gibi elimin boynundan öpüyor hatta emiyor bile.. eşimi sert bir şekilde uyardım ve bir daha onların olduğu ortama girmedim. Sende öyle yap. Kimse senden önemli değil
Gorumcenin boynu emmesi mi? Ay sizinki çok fenaymis 🤢

ben de rahatsız oluyorum fakat artık saldım sonuçta annesi diyorum ve eşime de dedim bana yansımasın sizin bağınız biraz da umursamaz ve rahat biri olduğum için aşabiliyorum sanırım bir de benim eşim tek çocuk vallahi baygınlık geliyor işin en ilginç tarafı benim ailem evlatlarına aşırı özverili olduğu halde böyle yapışmıyorlar ama eşimin ailesi hep bir bekleyişte 💪 neyse beklesinler diyorum geçiyorum 😅 çok önemseyip kendi psikolojini bozma bence bazı kadınlar özellikle erkek evlatı sahipleri daha bir cins olabiliyor ben de anası diyorum geçiyorum tabiii geçerken ufak çaplı bir baygınlık geliyor ama olsun artık 😅

Bir tane oğlum var boynundan öperim evlense de öperim gelinden izin alacak değilim. Annem de beni de oğluşlarını da boynundan öper. Keşke kayınvalidem de öpse oğlunu da arada sırada beni ilgi diye bunaltmasa. Yani buradaki en haksız durum bu bence evlatlar annelerine anneler evlatlerini öpebilmeli yaşları kaç olursa olsun. Ama kötü kaynana olmamak için ne yaparım biliyor musunuz gelinime karışmam kötü davranmam hayatına müdahil olmam benim kayınvalidem oğlunu öpmüyor ama bunları bana çok yaşattı. Bırakın ana oğul kendi aralarında çözsünler size yansıtılan bir şey yoksa karışmayın

Ben mıç mıç şeyleri sevmem. İlk başlarda eşimi de annesi mıncırırarak bebek gibi severdi. Bana da bakardı “ne tepki vereceğim”. Tepkisiz kaldım hep. İçinden garipsedim. Sonra bıraktı.

Sonra oğlum oldu. Ben onu aşırıya kaçmadan öper koklarım. Kv olunca benim gibi içinden gıcık olabilir. Oğlu olunca anlar nasılsa🤣 şaka bir ya kv gibi yapmam🙃

öpme vs karışmayın. Siz belli ettikçe de abartacaktır.

Öpmeye odaklanınca diğer sorunlarınızı unuttum iyi mi🤣

Ayy kız şaka gibisiniz beni sapık adledenlerle dolmuş konu. Ben kimse kimseyi öpmesin demiyorum naparlarsa yapsınlar beni rahatsız eden şey kalan sinen ter ve ağır hacı misi kokusu ne abarttınız. Valla insan kafasını rahatlatmak için buraya yazıyor gelen yorumlara bak ben sapık çıktım🤣 benim annem babamda bana sarılıp öper normal biçimlerde kv gibi yalayıp yutmuyor çok şükür bana bunun iğrenç gelmesi size iğrenç gelmemesi kadar normal. Kimsenin benden izin aldığıda yok benim izin beklediğimde yok. Koca oğluyla yapış yapış ayrılamayanda oğlunu evlendirmesin allahta böylelerini oğlundan ayırmasın kv yapmasın kimsenin kızınında başı yanmasın.

Düşünsene bakıp büyütüyorsun neler ne hayaller. Elalemin çocuğu gelip diyorki 20 santim mesafeden annen konuşamaz, özleyemez, gitme, öpme aman boynuna geldi haşa.
Duygu sömürüsü hariç sizin bu duygularınızda itici.
Valla çocuğu kendi hayalleriniz için yaparsanız günün birinde sizinde apışıp kalmanız çok normal zira çocuğu dünyaya getirmeye siz karar verdiniz çocuk seçmedi dolayısıyla sizin hayallerinizi gerçekleştirmek zorunda değil. Gitme öpmede demiyorum istediği kadar gidebilir 🤣

Back