İçimi dökmek istedim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
boşanmak istiyosaniz eşinizin yanaşması gerekmez boşanmaya. cinsel birliktelik olmamasi boşanma sebebi.
diğer konu için de hoca yerine müftüye gitseniz daha net olurdu kafaniz

Sızın bağ büyü konularınızdan artık uyuyamıyorum paranoyak olacagız sitecek. Mune yeter ama yaaa

ya kusura bakmayın dayanamadım guldum cunku
hoca hoca gezmeyı bırakın allasen hoca sihirli küresinden hangı mezara yapıldıgını bıle gormus olabılır ama bazı gercekler var
imama gıtseydınız sıze dıyecegı ıcınızı ferah tutun ımanınızı kuvvetlendırın bol dua edın yuce yaradan sızı korur dıger mesele ıcınde doktora gıdın olurdu benım tanıdıgım imamlar boyle bu tarz sızın cevrenızde neler var bılemıyorum tabı büyücü büyücü gezdıgınıze gore duzgun kısıler olmadıgı kesın

4 yıldır vajınusmussanız doktora gıtmıs olmalısınız doktor ne dedı belkı sız vajınısmus degılsınız esınızde cınsel durtu bozukluklar var neye gore vajınısmusunuz esınızde doktora gıttımı asıl sorun ne

Büyü bilmem ne diye sakın para yedirmeyin kimseye. O arapça yazilar ne merak ettim camideki imama falan sorsanız ne yazıyor diye.

Bir de bu vajinusmus öyle 4 sene süren birşey mi ki? Sanki yeterince çaba harcamamissin ki bundan kurtulmak için.

Yeşil merdek otunu vajivaji otuyla karıştırır, üç gün üç gece havanda döverse hanım kızımızın sorunu da ortadan kalkar.
Otu iciyor muyuz, jel kivamina getirip suruyor muyuz hocam? Bunlar onemli

Ay ben hic de gidemem su siralar valla Kucucuk masum espriler nolacak sanki
Konuyu ıkı kere actım yanlıslıkla bırının ıcerıgını sıldım dıye ban yedım bu 5yılda 50.banım

Önceki konunuza da okudum. Eşiniz tedavi olmanızıda istemiyormuş, 3 yıldır ayrı yatıyormuşsunuz, aranızda hiçbir paylaşım da yokmuş. Neden boşanmıyorsunuz. Üzgünüm ama aldatilmaniz inanılmaz birşey değil şu durumda zaten.

Ben size üzüldüm, çaresizlikten başvuruyorsunuz böyle şeylere.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…