içimi boşaltmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görüşüp görüşmemesi umurunuzda değilse neden çocuğa hatlı tablet alıp eski eşinize kızına hat al dediniz ki engelleyip geçseydiniz

tamam işte ha komşu ha eski eşim kendi üstüme almadım sonuçta aynı şeyi söylüyoruz

ben gayet saygı çerçevesinde kanıtlarımı da sunarak sorular yöneltiyorum ama hiçbir şekilde sorularıma yanıt bulamadım

amin inşallah.

Jameyaaaa koş yeni avukat bulduk sana

Dikkat et sana denk gelmesin :)

hiçbir suça karışmadım. sokakta da kimse çevirmedi çevirilmiyor yani.
Nasıl ya ben yirmilik kızken gündüz vakti kavacıktaki gratis mağazasından çıkarken polisler kimlik kontrolü yapmıştı. Sen nasıl 14 yaşında beri hiç çevrilmedin.

Almadım değil alamadım dediniz yalan söylediniz onu anlatmaya çalışıyorum
biri birşey söylerken neden illa onun gibi yorum yapmak zorundasınız ya? açık açık herşeyimi burada söylemek zorunda mıym? evet kendime hat alamadım bir belgem eksikti bunu söylemedim diye neden yalancı oluyorum 2 kişi öyle diyor diye?

Yeni üye olmuş hemen bir üyeyi savunmaya geçmiş tanımadan etmeden siteyi çözmeden
Jameya bu kim ablan mı arkadaşın mı

yok anlamadım şuan yazdığından birşeu peki ben nası yaşıyorum bu ülkede?
Cidden nasıl yaşıyorsun benim kafam basmıyor senin işlere. Sahi 11 yıldır çekmeköyde nasıl bulundun kesintisiz sen İzmir’de evliydim demiyor musun valla aklım almıyor

Nasıl ya ben yirmilik kızken gündüz vakti kavacıktaki gratis mağazasından çıkarken polisler kimlik kontrolü yapmıştı. Sen nasıl 14 yaşında beri hiç çevrilmedin.
bende ayrı bi şanslıyım demek ki işte :) benim başıma gelmedi.

Gerçekten şaka gibisiniz peki kızıyla görüşüp görüşmemesi umrunuzda değilse neden hat al dediniz ki

Cidden nasıl yaşıyorsun benim kafam basmıyor senin işlere. Sahi 11 yıldır çekmeköyde nasıl bulundun kesintisiz sen İzmir’de evliydim demiyor musun valla aklım almıyor
bazı şeyleri anlamak zorunda değilsin iyi geceler dilerim herkese.

Yeni üye olmuş hemen bir üyeyi savunmaya geçmiş tanımadan etmeden siteyi çözmeden
Jameya bu kim ablan mı arkadaşın mı
Takı dükkanının sahibi olan asıl sahibi olan ablası mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…