Biliyorsunuz da madem neden Jameya’ya bildiğiniz bir konuyu soruyorsunuz? Ne yalanlar atacak bakalım diye mi?
Kadının çocuğu Türk vatandaşı, bu da ona bu ülke vatandaşı olma şartlarından birini sağlıyor.
Bu arada Jameya’yı tanımam, sitede uzun yıllardır üyeliği var çoğu konusunun içeriğini dahi bilmem sizin kadar didiklemedim, belki cidden bazı şeyler hayali lakin ben asıl sizin takıntılı hallerinizi anlamıyorum.
Farz edelim yaşadıklarını farklı anlatıyor dikkat çekme çabasına giriyor, Jameya gibi binlercesi üye oldu siteye, üyeler üstlerine gitti gitti gitti, ki onların konularında da inanmıyorsanız yazmayın dedim bir süre sonra ilgi bitince konu açmayı dahi bıraktılar, şu an bir kısmı hala sitede ama konu bile açmıyor ilgi alanlarına uygun konulara yorum yazıyor.
Sizin buradaki çabanız neden? Başa çıkamayacağını anlayıp üyelik iptali yapar diye mi düşünüyorsunuz? Hadi iptal etti gitti diyelim, hiç tanımadığınız birini gönderince elinize ne geçecek?
Direkt sizin için demiyorum lakin üyelik iptal ettirene kadar zorlayıp gidince de aylarca arkalarından konuşuluyor, maksat birilerine eğlence olsun başka bir şey değil.