içimi boşaltmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet de ne alaka anlamadım ben evlendim 6 sene izmirde yaşayıp geri dndüm işte
Hah ben de bunu soruyorum bu nasıl oluyor diye 11 yıldır ve halen o falanca şirketinde çalışıyorsan

Linkedin hesabını biliyorum, iki gözümün nuru

yo değilim. aşırı gerçek biriyim.
sen de öyle misin?
beyefendiden mi bilgi alayım? sen mi doğruyu söylersin?

mesela nasıl oluyor da Çekmeköy'de çalışırken İzmir'de ikamet etmekte olan yüceler yücesi işadamı zevciniz ile evlilik gitti?
Şenol bey'in mağazası mı?

Evet yanak yanağa verilen poz sayesinde bilgi edinmenizin yasadışı bir yanı yok ama kişinin çalıştığı yerin sahibinin ismini ve konumunu vererek beyefendiden mi bilgi alayım yoksa sen mi doğruyu söylersin diye sıkıştırarak konuşturmaya çalışmak tehdide giriyor.
Siz bu sitenin üyesi misiniz? Çapraz sorgu memurları mısınız?

Sizlere defalarca dedim ki inanmıyorsanız yazmayın, troll olduğundan şüphelendiğiniz üyeleri şikayet edin yönetim incelesin ikisini de yapmadınız.

Gerçi unutmuşum eskiden siz de dev bir trolldünüz değil mi? Bakın ben Jameya’ya benzemem, kanıtlı konuşurum kendiniz yazmışsınız. Belki hala eğlenmek için trollüyorsunuzdur kim bilir?

eskiden dev bir troll olduğum için kokusunu alıyorum.

Bu konuyu yönetime rapor edeceğim, verdiğim cezaların da incelenmesini isteyeceğim, bilin istedim.

Bir önceki topikten haklı çıktım mı? Çıktım, kadın üyeliğini iptal etti, hadi sizin iddialarınızı doğru varsayalım o yüzden de gitti diyelim, sizin takıntılı hallerinizi ne yapacağız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…