içimi boşaltmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aşko bak anlamadığın bir şey var veya anlamıyormuş gibi yapıyorsun. tekrar ediyorum. kocanın rızası falan değil kanunlar! kocan istesede sen tc vatandaşlığına geçene kadar kızının ve eşinin soyadına geçemiyorsun istersen 10 yıl evli ol tc olana kadar resmi hiç bir yerde kullanamazsın eşinin soyadını.Vatandaş olursun eşinin soyadına geçersin.

yo değilim. aşırı gerçek biriyim.
sen de öyle misin?
beyefendiden mi bilgi alayım? sen mi doğruyu söylersin?
bilgi alıp ne yapacaksın kime neyi kanıtlayacaksın? bence daha fazla çirkinleşme inanmıyorsan inanma oturup sana burda birşeyler konusunda ikna etmek zorunda değilim.

Tamam da adam çocukla çok görüşmek istemiyor sen de rahatsız edilmek istemiyorsun eski eş tarafından annen alır sen de ucuz bir paket alır ödersin böylece onunla görüşmezsin o da saldırmaz win win durumu.
Yani yüzünü görmek istemediğim adam için bunu yapardım sesini duymaktan tiksindiğim adam için.

ben kendi üzerime hat alamadım dedim. kendi üzerime alamadığım hatı da babasından istedim ayyyy darladınız beni siz ne yiyip ne içiyorsunuz ya?
Tamam ben de farklı bişey söylemedim ki ama arkadaşa babası değil mi onu da mı ben alacaktım alsın babası dediniz bence siz ne yiyip içiyorsunuz söylediklerinizi unutmayın olmuyor

yok anlamadım şuan yazdığından birşeu peki ben nası yaşıyorum bu ülkede?

bilgi alıp ne yapacaksın kime neyi kanıtlayacaksın? bence daha fazla çirkinleşme inanmıyorsan inanma oturup sana burda birşeyler konusunda ikna etmek zorunda değilim.

sen şu anda eski iş yeri sahibi zan altında bırakıyorsun. ne için? hastalıklı şekilde burada hikaye üretmek için.
söz konusu bey ile çalışırken sigorta yapıldı mı? yapılmadı mı?

Tamam ben de farklı bişey söylemedim ki ama arkadaşa babası değil mi onu da mı ben alacaktım alsın babası dediniz bence siz ne yiyip içiyorsunuz söylediklerinizi unutmayın olmuyor
neyi sorguluyorsunuz ya benim annem niye hat alsın babasıyla görüşmesi için? babası gçörüşmek istiyor sorumlulğunu da alup bir zahmet bir hat alsın neyi zorluyorsunuz tam olarak?

sen şu anda eski iş yeri sahibi zan altında bırakıyorsun. ne için? hastalıklı şekilde burada hikaye üretmek için.
söz konusu bey ile çalışırken sigorta yapıldı mı? yapılmadı mı?
burada hasta olan gerçekten ben değilim ama.

neyi sorguluyorsunuz ya benim annem niye hat alsın babasıyla görüşmesi için? babası gçörüşmek istiyor sorumlulğunu da alup bir zahmet bir hat alsın neyi zorluyorsunuz tam olarak?

1 hat için eski eşe minnet etmez çoğu kadın demek istiyoruz da anlamıyorsun.

adam çocuğuyla görüşsün diye ben ödeme yapıcam öyle mı? valla kılımı kıbırdatmam bu saatten sonra kendi görüşmek istiyorsa kendi alsın ve ödesin bir zahmet. ay yok artık cidden mantığa bile ters şu sylediğin banane görüşecek olan kendisi ben niye onun görüşmesinin bedelini ödüyorum?

Anneniz alsın demedim ki kendi üstünüze hat alabiliyorsunuz neden almadınız dedim ayrıca eski eşinizle muhatap olmak istemeyen size taktığını düşünen sizsiniz ben böyle bir durumda olsam muhatap olmamak için bırak annemi komşunun üstüne bile hat alırım

buyrun benim öyle olduğumu iddia ediniz bu kadar yürekliyseniz ama burada neler döndüğünü insanlar anlıyor.
yooo siz bana hasta diyorsunuz ve bende size hasta olan gerçekten ben değilim diyorum sadece neyi iddia ettim? sizin sorularınıza daha fazla cevap vermeyeceğimi belirtmek istiyorum çünkü ben saygılı bir insanım. aynı şeyi de karşıdan da beklerim gösterilmezse de muhattap olmam.

Buraya yorum yazıp kadını suçlayanlar siz her şeyi hak ediyorsunuz siz aldatılmayı da dayağı da kendine yediren omurgasız insanlarsınız. KADIN yaşadıklarını hala aşamamış hala kendi içinde konuyu kapatamamış demekki gerçekten ağır şeyler yaşadı .. böyle herifler size denk gelse keşke.. siz her şeyi hak ediyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…