daha fazla cevaplamiycam anlamıyorsun içinde bulunduğum süreci benden daha iyi biliyorsun ok. ok ben yalancıyım çrahatla artıkBen ne kadar daha yalan söyleyeceksin onu merak ediyorum ve hangi soruya be uyduracaksın onu merak ediyorum
EVET!Sen 14 yaşından beri kaçak mı yaşıyordun ??
hah o evlilik üzerinden aldığın aile ikametin kocanın soyadına mıydı?sigrid benim ikamet iznim yoktu evlendiğimde aldım evlilik yolu ile aldım.
hiçbir suça karışmadım. sokakta da kimse çevirmedi çevirilmiyor yani.senin evlenene kadar oturma iznin yoksa sen nasıl oldu da onca yıl sınırdışı edilmedin? bunu anlat bize
yok canım babamın soyadınaydı ve gülecek ne var?hah o evlilik üzerinden aldığın aile ikametin kocanın soyadına mıydı?
hiçbir suça karışmadım. sokakta da kimse çevirmedi çevirilmiyor yani.
E hangi cesaretle tc vatandaşlığına başvuracaktın ki canım. Red alırdın. Geçmiş vizesiz kaçak yaşadığın sistemden görülüyor
son çalıştığım sene çalışma iznine başvurdum ve linkedini açtım ama kullanmadım ne yazıyor onu bile bilmiyorum. evliyken o işe ara verdim boşandıktan sonra devam ettim.Linkedin'de çalışıyor olarak yazdığın yerde de 2012 yılından beri sigortasız mı çalışıyordun yani?
bak bilmiyorsun birşey rica ediyorum buu konu hakkında konuşma. veriliyor vatandaşlık.E hangi cesaretle tc vatandaşlığına başvuracaktın ki canım. Red alırdın. Geçmiş vizesiz kaçak yaşadığın sistemden görülüyor
Tamam ben doğru diyorum o zaman kızlık soyadına veriliyor o aile ikametin. Sende teyit ettin şimdi güzel.yok canım babamın soyadınaydı ve gülecek ne var?
son çalıştığım sene çalışma iznine başvurdum ve linkedini açtım ama kullanmadım ne yazıyor onu bile bilmiyorum. evliyken o işe ara verdim boşandıktan sonra devam ettim.
kız dur arada kaynadın alsın eski eş babası ya niye annem alsın? kendi alsın kendi ödesin kendi kızıyla görüşecek ben babasıyla görüşsün diye birde hat mı ödiyim? onun sorumluluğu sonuçta çocuğuyla o görüşecek niye ben alayım anlamadımBenim soruma cevap yok ama merakım neden illa eski eşten hat istedin annen alsaydı üvey baban alsaydı
Neden illa eski eş
Allah Allahbak bilmiyorsun birşey rica ediyorum buu konu hakkında konuşma. veriliyor vatandaşlık.
kendisi ile teyitleştim oturma izni alamadım ben istinai oturma iznine başvuru yaptm bunu yapana kadar 2 kez red yedim, bu sebeple ilerim çabul olsun diye soyadımı değiştirmedim. eğer değiştirmek istemezsen eşinin rızayı varsa evlilikteki soyadını kullanabiliyorsun. bunu kullanmamın sebebi sürecim çok uzayacak diye, baya da uzadı zaten.Tamam ben doğru diyorum o zaman kızlık soyadına veriliyor o aile ikametin. Sende teyit ettin şimdi güzel.
Eski eşin benim soyadımı kullanma diye neyi kastetti o vakit? Hiç bir resmi kurum özel bankalar dahil ikametindeki soyisime veriyor kartları hesabı. Sen nasıl eski eşinin soyadını kullanmaya devam ettin? Neden öyle dedin daha doğrusu
Şenol bey kim kibunu Şenol bey ile görüşebilirim. bence bu konuda bilgi vermek konusunda sıkıntı çıkarmayacaktır. zira adamı itham altında bırakıyorsun şu anda.
Eeee ama vatandaş olmadığım için üzerime hat bile alamıyorum o yüzden babasından istedim dedinizkız dur arada kaynadın alsın eski eş babası ya niye annem alsın? kendi alsın kendi ödesin kendi kızıyla görüşecek ben babasıyla görüşsün diye birde hat mı ödiyim? onun sorumluluğu sonuçta çocuğuyla o görüşecek niye ben alayım anlamadım
sigrid şaka mısın sen?bunu Şenol bey ile görüşebilirim. bence bu konuda bilgi vermek konusunda sıkıntı çıkarmayacaktır. zira adamı itham altında bırakıyorsun şu anda.
Şenol bey kim ki
ben kendi üzerime hat alamadım dedim. kendi üzerime alamadığım hatı da babasından istedim ayyyy darladınız beni siz ne yiyip ne içiyorsunuz ya?Eeee ama vatandaş olmadığım için üzerime hat bile alamıyorum o yüzden babasından istedim dediniz