içimi boşaltmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çünkü verebileceğiniz cevabınız yok. göç idaresinden alıntıladığım yazıyı da yanıtlayamadınız.
sayfalara cevap verdim zaten. avrupa birliği vatandaşıyım ve 5 senede kazanıyorum vatandaşlığı. orada yazanla yaşadığım aynı şey değil yani :) benden benim yaşadığım sürecçten benden daha iyi bilgi sahibi olamazsınız işin içindeyim. ve türkiyede şuan binlerce yabancı var hiç göç idaresine gittinizmı? oranın nasıl işlediğini bile bilmeden burda gö idaresi sayfasında gördüğünüz yazıyı yapıtırıyorsunuz o iş öyle değil diyorum asla anlamıyorsunuz.

ben sizin söylediğiniz hiçbirşeyi dikkate almamaya karar verdim her avukat bu işleri bilmez ki! boşanma avukatına filan mı sordunuz :KK70:

Benim anlamadığım 14 yaşından beri Türkiyede yaşayıp üzerine bir hat bile alamıyor musun da eski eşten istiyorsun
Yani ona gelene kadar annen var ablan varmış üvey baban var ki sana yüklü miktarda mal aldı neden illa eski eşten istedin.
Sana çemkireceğini biliyordun kaos istemişsin

Aslında herkes bunu yazıyor soruyor icra hemen sonuçlanıyor diye, demek ki vermedi

çünkü icra takibi başlatılır ve bu, bir dava değildir.
borcun oluştuğu şehrin icra dairesinden başlatılır ve birkaç gün içerisinde sonuçlanır. çünkü bu gibi icra takiplerinde borç kapatılmadıysa 3 aya varan tedbir tutuklamaları mevcut.

jameya annen bir türkle mi evli? evlilik yoluyla mı vatandaşlığa başvurdu? cevabın evet ise kendisi geç başvurmuştur.
eğer illah 5 sene sonunda başvurdu diyorsan evlilik yoluyla değil de genel uzun süreli ikamet üzerinden başvurmuştur o da 5 yıl sonunda hak veriyor
annem türk vatandaşı ile evli ve danışmanla bavurduk murat erşahin kendisini arayıp sorabilirsinizkaç senede evlilikyolu ile kazanıldığını. ondan düzgün bilgiyi alırsınız.göç idaresindeki yazılana bakmayın işler öyle yürümüyor.

Aslında herkes bunu yazıyor soruyor icra hemen sonuçlanıyor diye, demek ki vermedi
Cok sayfa var neler konuşulmuş bilmiyorum ama benim hakimler ve avukat hızlı çıktı 🙂
Nafaka icrasinin 5 ayda bile sonuçlanmayacagi da tuhaf geldi bana çünkü nafaka kararları derhal uygulanır demişti avukat.
Bir de yani o ay ödeme emri veriliyor nasıl atsın 5 ay mantıksız.Arkadasi yapamamış bence

çünkü icra takibi başlatılır ve bu, bir dava değildir.
borcun oluştuğu şehrin icra dairesinden başlatılır ve birkaç gün içerisinde sonuçlanır. çünkü bu gibi icra takiplerinde borç kapatılmadıysa 3 aya varan tedbir tutuklamaları mevcut.

Ben pek bilmiyorum bu işleri ama herkes hemen sonuçlanıyor yazmış ama nedense Jameya'nın ailesine hukuki süreçler farklı işliyor hep :KK70:

Benim anlamadığım 14 yaşından beri Türkiyede yaşayıp üzerine bir hat bile alamıyor musun da eski eşten istiyorsun
Yani ona gelene kadar annen var ablan varmış üvey baban var ki sana yüklü miktarda mal aldı neden illa eski eşten istedin.
Sana çemkireceğini biliyordun kaos istemişsin
Hanımefendi çok teşekkürler pasaport veya çalışma izni ile üzerinize hat alınabiliyormuş geçmiş sayfalarda bir arkadaş söylemişti
Evet buna cevap ne olacak çok merak ediyorum

Evet burası Türkiye hanımefendi hemen hemen her konunuzda ülkeye bir laf ediyorsunuz ama ısrarla vatandaşı olmaya çalışıyorsunuz şaşkınım
bide buna taktınız şimdi. TÜRKİYEDE YAŞIYORUM ÇÜNKÜ BURADA TÜRK EVLADIM VAR! VE EVET BÖYLE BİR HAKKIM VAR VE ALICAM TÜRK VATANDAŞLIĞINI.

sayfalara cevap verdim zaten. avrupa birliği vatandaşıyım ve 5 senede kazanıyorum vatandaşlığı. orada yazanla yaşadığım aynı şey değil yani :) benden benim yaşadığım sürecçten benden daha iyi bilgi sahibi olamazsınız işin içindeyim. ve türkiyede şuan binlerce yabancı var hiç göç idaresine gittinizmı? oranın nasıl işlediğini bile bilmeden burda gö idaresi sayfasında gördüğünüz yazıyı yapıtırıyorsunuz o iş öyle değil diyorum asla anlamıyorsunuz.

siz istersen bütün vücut olarak işin içine girin. göç idaresinde yazan şey çok net. bunlar uygulanacak.

Yetkili makam kararı ile Türk vatandaşlığının kazanılması aşağıdaki yollarla mümkündür:
a) Türk vatandaşlığının genel olarak kazanılması,
b) Türk vatandaşlığının istisnai olarak kazanılması,
c) Türk vatandaşlığının yeniden kazanılması,
ç) Türk vatandaşlığının evlenme yoluyla kazanılması.

yani sizin iddia ettinizin aksine illa ki evlilik yoluyla TC vatandaşı olmak zorunda değilsiniz. Türkiye'de 5 yıllık bir ikametinizin sonucunda vatandaşlığa başvurabiliyorsunuz.
o halde neden olmadınız? sorum çok basit.

annem türk vatandaşı ile evli ve danışmanla bavurduk murat erşahin kendisini arayıp sorabilirsinizkaç senede evlilikyolu ile kazanıldığını. ondan düzgün bilgiyi alırsınız.göç idaresindeki yazılana bakmayın işler öyle yürümüyor.
Yazılar değil! neden burada göç idaresinde çalışan veya eşleri yabancılar şubesinde çalışıyor olabileceğini düşünmezsin?

Yazılar değil! neden burada göç idaresinde çalışan veya eşleri yabancılar şubesinde çalışıyor olabileceğini düşünmezsin?

benim takır takır çalışarak 5 senede Türk vatandaşı olan Kübalı arkadaşıma helal olsun o halde ya.

benim takır takır çalışarak 5 senede Türk vatandaşı olan Kübalı arkadaşıma helal olsun o halde ya.
benim çalışma iznim olmadı ben kendime yeni 2 sene önce yaptım diyorum hala iddia ediyorsunuz ve benim sürecim 5 senede bitiyor :KK70:

Ya hadi senin dediğin olsun değil 5 yıl sonunda 10 yıl olsun av vatandaşlarına. Daha geçemeden boşanmışsın sen nasıl tc olmadan eşinin soyadına geçmiştin onu soruyorum? Tc vatandaşı biriyle evli olsan dahi aile ikametin kızlık soyadına veriliyor . Oysa sen boşandıktan sonra da banka kartlarım oturma iznim eşimin soyadınaydı ondan gizli kullanmaya devam ettim 2 yıla yakın yazmışsın. Adam da bundan rahatsız olmuş soyadımı kullanma demiş. Nasıl oluyor da sen eşinin soyadını aldın? Türk kadını değilsen otomatik geçemiyorsun kanunen!

siz istersen bütün vücut olarak işin içine girin. göç idaresinde yazan şey çok net. bunlar uygulanacak.

Yetkili makam kararı ile Türk vatandaşlığının kazanılması aşağıdaki yollarla mümkündür:
a) Türk vatandaşlığının genel olarak kazanılması,
b) Türk vatandaşlığının istisnai olarak kazanılması,
c) Türk vatandaşlığının yeniden kazanılması,
ç) Türk vatandaşlığının evlenme yoluyla kazanılması.

yani sizin iddia ettinizin aksine illa ki evlilik yoluyla TC vatandaşı olmak zorunda değilsiniz. Türkiye'de 5 yıllık bir ikametinizin sonucunda vatandaşlığa başvurabiliyorsunuz.
o halde neden olmadınız? sorum çok basit.
sigrid benim ikamet iznim yoktu evlendiğimde aldım evlilik yolu ile aldım.
evliilik sürecimde de 1 yıl sonra oturma iznimi aldım maddi sebeplerden ötürü son sene birkaç ay kalmıştı yenileyip başvuru yapıcaktım ama boşanma olayı oldu.

benim çalışma iznim olmadı ben kendime yeni 2 sene önce yaptım diyorum hala iddia ediyorsunuz ve benim sürecim 5 senede bitiyor :KK70:

Çalışma izni yok vatandaşlık yok sen nasıl Türkiye'de kalabildin? 2020 de boşandıysan 22 de iş kurduysan o iki sene nasıl sorun çıkmadı ki

sigrid benim ikamet iznim yoktu evlendiğimde aldım evlilik yolu ile aldım.
evliilik sürecimde de 1 yıl sonra oturma iznimi aldım maddi sebeplerden ötürü son sene birkaç ay kalmıştı yenileyip başvuru yapıcaktım ama boşanma olayı oldu.

senin evlenene kadar oturma iznin yoksa sen nasıl oldu da onca yıl sınırdışı edilmedin? bunu anlat bize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X