- 1 Kasım 2021
- 341
- 153
- Konu Sahibi Butterfly9
Saçın resmini eklemiş çok uzundu kız saçı gibiBelki bir erkek arkadaşı geldi eve? Neden illa kadın saçı olduğu kanısındasın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saçın resmini eklemiş çok uzundu kız saçı gibiBelki bir erkek arkadaşı geldi eve? Neden illa kadın saçı olduğu kanısındasın?
İyi de bütün erkeklerin saçı asker traşı değil ki. Her boyda saçı olan milyon tane adam varSaçın resmini eklemiş çok uzundu kız saçı gibi
Zaten eşinin öyle bir erkek arkadaşı olsa konu sahibi belirtirdi bence uzun saçlı erkek arkadaşı da var derdiİyi de bütün erkeklerin saçı asker traşı değil ki. Her boyda saçı olan milyon tane adam var
Kuaförde kestim fakat saçlar bana çok kısa geliyor ekledigim defterin üzerinde zaten ve o defter de küçük boy defter, yani bilmiyorum kafam çok karışık dayanamayıp ona sordum dün , aşırı bir tepkisi olmadi böyle birşey yapabileceğimi nasl düşünürsün ben eve kız atacağım he daha neler felan dedi. Pencereler hep açıktı sen yokken dedi ve saçı görebileceğim odaların ve mutfagin hepsini saydı o, ben söylemeden doğruydu aynen o odalarda ve mutfakta görmüştümEklenen saclara baktim.
O saclar kesilmis sac, konu sahibi eski sacimla ayni renk ve ben evde saclarimi kestim demisti. Gereksiz bir aksiyon arayisi var.
Kendim kestim gibi anlatmistiniz su an kuaför detayini ogrendim ben ama yine de farketmez, onlar aleni sekilde kesilmiş sac. Ben adama hak verdim.Kuaförde kestim fakat saçlar bana çok kısa geliyor ekledigim defterin üzerinde zaten ve o defter de küçük boy defter, yani bilmiyorum kafam çok karışık dayanamayıp ona sordum dün , aşırı bir tepkisi olmadi böyle birşey yapabileceğimi nasl düşünürsün ben eve kız atacağım he daha neler felan dedi. Pencereler hep açıktı sen yokken dedi ve saçı görebileceğim odaların ve mutfagin hepsini saydı o, ben söylemeden doğruydu aynen o odalarda ve mutfakta görmüştüm
Android kullanıyor ise, dosyalarım bölümününe girip "sent" diye aratın. Whatsapptan gönderilen fotoğraflar orda silinmiyor, ses kayitlari video vs orada hep kalır. Bir bakın isterseniz.
Ama sadece eşinizin whatsappta attığı fotoğraflar ve videolar mevcut olur.
Hiç bunu yazmak istemedim, umarım kötü birşey bulmazsınız.
Ama saçlar benim ise neden bugüne kadar fark etmedim diye düşünüyorum haklı olarak çünkü aylar geçti ve bu tarz şeylere dikkat ederimKendim kestim gibi anlatmistiniz su an kuaför detayini ogrendim ben ama yine de farketmez, onlar aleni sekilde kesilmiş sac. Ben adama hak verdim.
Bu konuda kendini düzelmişti en son artık almıyordu aldığı vakit akşam alır uyurduE ama bu adamdan siz yıllardır şüpheleniyorsunuz ki. Bu da başka mesajınız
Thread 'Eşimi çözemiyorum, fikirlerinizi bekliyorum'
Eşimi çözemiyorum, fikirlerinizi bekliyorum
Hanımefendi sizin tek sorununuz aldatma mı sizce? Darp raporu alacak hale getiren adamla neyin evliliğine devam ediyorsunuz bir de aldatılma şüphesi çıkıyor ortayaAçıkçası bu şüphe ile ilgili geçmişte yaşayıp anlatmadigim şeyler de var, örneğin deprem vakti evde yoktum binada kimse yoktu neredeyse eve döndüğümde dolapta ne benim ne oglumun tek bir fotoğrafı yoktu hepsini kaldırmıştı, ikimizin isimlerinin yazdığı süs esyasi vardı onu kaldırmıştı. Sordum sebebini dediki sana sinirliydim ondan. Yani gerçekten deprem gecesi feci kavga etmiştik ama o gece ikimizde karakolluk olmuştuk darp raporu almıştım ve o gece uzaklaştırma almıştı, yani depremden günlerce sonra eve gelip de hala ilk gunki sinirle olup fotoğrafları kaldırmak adeti değildir siniri genelde ilk an olur onun. Birde razan bayramnda onun bip hesabı bende açık oraya aniden bir kalp emojisi geldi. Bende sordum dediki alışveriş yapmıştık kayıtlı kalmia, ben bunuda abartmadim şeye bağladım bir kaç gün önce ben eşimin telefonundan yanlışlıkla bir adama eşimin müşterisi Ayfer diye mesaj atmıştım, klavyeyi denerken, sonra yanlışlıkla oldu ablama yazarken size yazdım demiştim. Acaba o adamın eşi mi diye düşündüm hani eşinden şüphelenip yazdı felan diye
Aslında yanlışlıkla olmuştu o, ama yinede kabul etmedim. Telefonu atacakken bana gelmişti hafif yaralandım diye şikayet ettim şikayetçi de oldum o da pişman oldu zaten bir daha hiçbir sekikde karsilasmadimDarp olayı da var demişsin sadece işin aldatması mı kaldı böyle bir evliliği yürütmek için?
Boşanmaya hazır değildim maddi yönden ve darp raporu aldığım gece de kasten yaralamamisti telefonu atacaktı gözlerimle gördüm yanlışlkla benim tarafa geldi hafif yaralandım ama yinede için şikayetçi oldum, ve zaten çok pişman oldu o günden beri böyle birşeyle hiç karşılaşmadım yapamaz daHanımefendi sizin tek sorununuz aldatma mı sizce? Darp raporu alacak hale getiren adamla neyin evliliğine devam ediyorsunuz bir de aldatılma şüphesi çıkıyor ortaya
Çünkü saçları gördükten sonra arkadaşlarını kast ederek ona defalarca eve birisi geldi mi diye sordum ama hayır hiç kimse gelmedi diyordu hepBelki bir erkek arkadaşı geldi eve? Neden illa kadın saçı olduğu kanısındasın?
Boşanmaya hazır değildim maddi yönden ve darp raporu aldığım gece de kasten yaralamamisti telefonu atacaktı gözlerimle gördüm yanlışlkla benim tarafa geldi hafif yaralandım ama yinede için şikayetçi oldum, ve zaten çok pişman oldu o günden beri böyle birşeyle hiç karşılaşmadım yapamaz da
Hayır sinir aninda bir daha böyle şeyler yapmasın diye önlem aldim diyelim, çünkü sinir aninda gözü birşey görmedi ve benim yakinima firlatti, buna cüret eden ilerde banada firlatabilir diye korktum, ki kendisi de hiç itiraz etmedi hatasının farkındaydıKocana iftira mı attın yani?
Biseylerin altina sıkışmıştır, disaridan ucup gelmiştir. Yani esinize guvenmiyorsaniz, asil tehlikeli olanin bu oldugunu fark edin.Ama saçlar benim ise neden bugüne kadar fark etmedim diye düşünüyorum haklı olarak çünkü aylar geçti ve bu tarz şeylere dikkat ederim
Evet güven konusunda geçmişten kalan travmalarim var eşime pek yansitmiyordum ama saçlar felan işin içine girince dayanamadım. Psikologa gittim bir dönem ama çok bir değişiklik olmadiBiseylerin altina sıkışmıştır, disaridan ucup gelmiştir. Yani esinize guvenmiyorsaniz, asil tehlikeli olanin bu oldugunu fark edin.
Bu basliga ilk mesajimda da yazdim, ben taragimda sari sac buldum (esmerim) yine de esimden suphelenmedim. Siz ortalikta bulmus şüphelenmissiniz.
Guven cok onemli, genelde boyle guvensiz birimisinizdir?
Kuaförde kestim fakat saçlar bana çok kısa geliyor ekledigim defterin üzerinde zaten ve o defter de küçük boy defter, yani bilmiyorum kafam çok karışık dayanamayıp ona sordum dün , aşırı bir tepkisi olmadi böyle birşey yapabileceğimi nasl düşünürsün ben eve kız atacağım he daha neler felan dedi. Pencereler hep açıktı sen yokken dedi ve saçı görebileceğim odaların ve mutfagin hepsini saydı o, ben söylemeden doğruydu aynen o odalarda ve mutfakta görmüştüm
Kaçmak çare mi kafada bu kadar soru işareti varken, ya aldatmamissa diye geçmişe bakacaksam sürekli ne anlamı kalacak
Yani esiniz gerçekten ya çok manipülatif ya da gercekten dogru soyluyor. Siz daha iyi tanirisiniz net bir kanıt yok gibi ama camlar bana nedense mantikli pek gelmiyor ya hala sacma geliyor ama su da bi gercek insan bazen kendi sacini bile tamiyamadigi oluyor aralarda daha koyu renk yada daha kalin tel oluyor vs belki de sizin saciniz o saclar bunu sordugunuz icin artik esiniz boyle bisey yapiyosa da evde yapmiycaktir goze batmamak icinB
basta şey dedi çok ağır birşey çok ağır, bunun altında kalma sakin vs bunu söyledin altında kalmaman lazım. Sonrasinda biraz geçince her evlilikte olabilecek şeyler ama bana güven beni seviyor musun vs diye sordu, bende ne oldu şimdi niye kizmiyorsun diyince o da çünkü düşündüm içine atıp soylemesen daha kötü olurdu diye düşündüm dedi, onda şöyle birşey var ailesi taraindayhic sevgi görmemiş hemde hiç , bu yüzden sevgime ve ilgine çok ihtiyaç duyuyor özellikle sevgime, bunu kendisi de söylemiştir defalarca