- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
ayrıca oturma odam yok, ordan klişelikten kurtulum sanırım....:roflol:ama salon koltuklarım kahverengi ve fazla kullanmadığım yatak örtüm bordo, ama bunlar için özel çaba sarfetmedim
keşke ifadelerinizde ıvır, zıvır, boş şeyler bunlar gibi kelimeler kullanmasaydınız, ben sadece paylaşmak istedim...
bir de bu düşüncelerimi okuyun.....(yazdıklarımı bir daha ekledim ki siz de değerlendirme fırsatı bulun diye, belki öncekini görmezsiniz çünkü sizin msjınız bana bu kelimeleri eklettirdi, tekrardan şükretmeme vesile oldu, teşekkür ederim)....
tabi ki arkadaşlar, milyarlık koltuk koyarsın ama ağzının tadı olmayınca boş gelir...biz de eşimle herşeyimizi kendimiz yapmaya çalışıyoruz, her köşesinde alın teri var evimizin....ve kimsenin lafıyla evimi küçümsemedim.....asla millet yiyecek ekmek bulamazken ben iki perdenin halının lafını etmem.....ama insanların içinde bir uhde kalır, ona söz geçiremezsin, benim ki de öyle bir şey......örneğin, ben düğün, kına gecesi de istemeden nikahla evlenirim diyenlerdendim....bazı terslikler nedeniyle memleketimde kına gecesi yapamadık, eşimin memleketinde kına gecesi, düğün oldu, burda anne evinde kına gecesi yapamamak sonra bir içime oturdu ki anlatamam...en yakın arkadaşım bile gelemedi ne düğünüme ne kına geceme....ama düğün dernek yapacak parası olamayan insanlar da var, bunu da aklımdan çıkarmam..ben her zaman şükretmesini bilirim....ona bakarsanız nikahımda oda nikahı şeklinde oldu, şahitlerden başkası yoktu, hemen ayak üstü, iş kıyafetlerimle gittim....nikah şekerim olmadı diye de çok üzülmüştüm ama şeker ne bilmeyen çocuklara da öğretmenlik yaptım, herşeyin farkındayım...şükürler olsun Rabbime......ama yeni gelin evi içimde bir uhde kaldı 2 yıl sonra bir yeni gelin evi yapmaya hazırlanıyorum, bunu da paylaşmak istedim.....
ayrıca oturma odam yok, ordan klişelikten kurtulum sanırım....:roflol:ama salon koltuklarım kahverengi ve fazla kullanmadığım yatak örtüm bordo, ama bunlar için özel çaba sarfetmedim
insanların aklına yeni gelin evi deyince bunlar gelir oyüzden klişe diorum.
çok şükür yuvam huzurlu ve ikimiz de sağlıklıyız.....Allah herkesin gönlüne göre versin.....
beni yanlış anladın sanırım yda ben anlatamadım ıvır cıvırdan kastım eşyaydı. yani eelbet insanların içinde bişiler kalır ama önemli olan konda bi emeğinin olması. biz nişanlımla iki tane tekli eski koltuğu yepyeni bi koltuk yaptık bana deseler onu at sana en güzelini vercez atamam kıyamam onun değeri bambaşka.tekrar diyorum farklı anlaşıldıysam kusura bakma sadece eşyanın pek bi önemi yok aslında öenmli olan siizin mutluluğunz
zamanla herşeyin olur be gülüm. Biz karı-koca çalışarak evimizi kurduk. Her aldığımız eşyayı saatlerce seyrederdik. Kullanmaya kıyamazdık. Onun zevki bir başka oluyor inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?