• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim hiç rahat değil . . :(

Valla siz bu davranışlarla süper anlaşırsınız herkesle :) Ne güzel. Ben de denicem. Bakalım noluyo. Benim tek sorunum sizin dediğiniz gibi de yapmayıp susmam ve içimde biriktirip nişanlımla tartışmam. Bundan sonra yapmayı düşünmüyorum. Olan bana oluyo hep.

süper falan anlaşamadım söz bozuyorum şu an. pazar nişanım vardı normalde, salı sözüm bozuldu :KK70:

demek istediğim, zor insan gerçekten zor. kadının endişeleri olabilir evet, ama tarz çok önemli. kadın gayet safça ve iyi niyetle çalışırken eve yetişemeyebileceğin endişesini seninle paylaşmış, açık açık söylemiş. benimki "ben senin zamanla her şeyin en iyisini öğreneceğine inanıyorum" derdi mesela, açık açık psikolojik baskı ve taciz bunun adı.

En büyük hatam ona yansıtmak oldu ve bundan sonra asla düşünmüyorum bunu yapmayı. Ve evet aşırı şekilde düşkün oğluna. kayınvalide nişanlımla telde annemin yanında konuşmuş. Annem şaşırmış kalmış. Bana dedi 'kızım bu ne böyle, 5 yaşında çocukla mı konuşuyor, sakın ola aynı şehirde yaşamayın' dedi. Çünkü büyük ablamın kv.desi de enişteme bayılırdı. Evlendiler, ablamın emdiği sütü burnundan getirmişti kv.si. Annem de bundan korkuyor açıkçası.

"oğluşum, paşam, annecim, yavrucum, bitanem" modu mu?

süper falan anlaşamadım söz bozuyorum şu an. pazar nişanım vardı normalde, salı sözüm bozuldu :KK70:

demek istediğim, zor insan gerçekten zor. kadının endişeleri olabilir evet, ama tarz çok önemli. kadın gayet safça ve iyi niyetle çalışırken eve yetişemeyebileceğin endişesini seninle paylaşmış, açık açık söylemiş. benimki "ben senin zamanla her şeyin en iyisini öğreneceğine inanıyorum" derdi mesela, açık açık psikolojik baskı ve taciz bunun adı.

Yukarda da yazdığım gibi. Beni çok seviyor aslında. Kötü niyet değil de, aynı şeyi defalarca söylüyor. Telefonunu dahi açmak istemiyorum artık. Biliyorum çünkü, ezberledi. Evlenince de böyle olur mu endişesindeyim. Annem hep 'olmaz, ayrı şehirlerdesiniz' diyor. Ama şimdiden kendini daha biz bile evimiz diye oturabileceğimz bir yer yokken davet ettirme peşinde.

En büyük hatam ona yansıtmak oldu ve bundan sonra asla düşünmüyorum bunu yapmayı. Ve evet aşırı şekilde düşkün oğluna. kayınvalide nişanlımla telde annemin yanında konuşmuş. Annem şaşırmış kalmış. Bana dedi 'kızım bu ne böyle, 5 yaşında çocukla mı konuşuyor, sakın ola aynı şehirde yaşamayın' dedi. Çünkü büyük ablamın kv.desi de enişteme bayılırdı. Evlendiler, ablamın emdiği sütü burnundan getirmişti kv.si. Annem de bundan korkuyor açıkçası.

Ahaha benimki de cok düşkün oglusuna.
Ama maalesef biz ayni sehirde ayni semtte birazcik yürüme mesafesinde oturacagiz.
Ne.diyeyim Allah sabir versin bizlere :KK47:

"gelin bizi evinde istemeyecek" korkusu olabiliyor bazen. o yüzdendir diye umuyorum.

eski konularına takıldım ama kötü yorum yapıp aklını bulandırmak da istemiyorum.

Ahaha benimki de cok düşkün oglusuna.
Ama maalesef biz ayni sehirde ayni semtte birazcik yürüme mesafesinde oturacagiz.
Ne.diyeyim Allah sabir versin bizlere :KK47:

Ya ben istiyorum ki, yeni evlenicem, ya biraz bi şeye girişmeye çalışma, bizi bize bırak. İkimizi düşünebileceğim hayallerim olsun. Ama o tam içine giriyor. Düğünden sonra yeni evli çiftin evine mi gidilir? Davet mi beklenir. Ya hani biraz bekle, bi sabırlı ol. Zaen gelirsin. Ben çok bekledim bugünler için. Birilerinin sürekli buna dahil olma çabaları benim moralimi bozuyor.

"gelin bizi evinde istemeyecek" korkusu olabiliyor bazen. o yüzdendir diye umuyorum.

eski konularına takıldım ama kötü yorum yapıp aklını bulandırmak da istemiyorum.

Yoo. Yaz. Açıkçası her türlü fikir için yazdım buraya. Yoksa yanımda bikaç insan var zaten.

Yoo. Yaz. Açıkçası her türlü fikir için yazdım buraya. Yoksa yanımda bikaç insan var zaten.

eski konularını atlayarak okuyorum. nişan alışverişinde ve nişan döneminde neler oldu onunla ilgili bi şey yazmadın mı yoksa ben mi kaçırdım? ona göre yazıcam. söz yüzüğü konusunu gördüm de.

Anliyorum..
Ama onlar bizim gibi dusunmuyor maalesef hatta dusunceden yoksun oluyorlar.

Benimki de ayni dertte. Hemen bize gelip gitme derdinde. Ama bi rahat birakin zaten zamanla gelinip gidilir. Yok ogullarini eve hapsedip bir daha gostermicez gibi davranıyorlar.

eski konularını atlayarak okuyorum. nişan alışverişinde ve nişan döneminde neler oldu onunla ilgili bi şey yazmadın mı yoksa ben mi kaçırdım? ona göre yazıcam. söz yüzüğü konusunu gördüm de.

Evet. Söz yüzüğüm istediğim olmamıştı para yok diye ve nişanlım 1-2 ay sonra kendine 2,300 liraya cep telefonu almıştı, ben de delirmiştim.

Anliyorum..
Ama onlar bizim gibi dusunmuyor maalesef hatta dusunceden yoksun oluyorlar.

Benimki de ayni dertte. Hemen bize gelip gitme derdinde. Ama bi rahat birakin zaten zamanla gelinip gidilir. Yok ogullarini eve hapsedip bir daha gostermicez gibi davranıyorlar.

Oh beee. İşte derdimi anlatan en güzel cümleyi buldum sayende :KK50: Evet aynen şu 'OĞULLARINI EVE KAPATIP EBEDİYETE GÖTÜRCEĞİZ' davranışı.

Evet. Söz yüzüğüm istediğim olmamıştı para yok diye ve nişanlım 1-2 ay sonra kendine 2,300 liraya cep telefonu almıştı, ben de delirmiştim.

onu okudum. nişan alışverişinde ve genel olarak bu düğün dernek işlerinde onun ailesiyle ve/veya maddiyatla ilgili sıkıntılar oldu mu?

onu okudum. nişan alışverişinde ve genel olarak bu düğün dernek işlerinde onun ailesiyle ve/veya maddiyatla ilgili sıkıntılar oldu mu?

Biz hiçbir şey beklemedik. Ailem de hiçbir şey istemediler. Bana şu ana kadar alınan tek şey söz yüzüğüm. Nişanı bu yaz yapacaktık ama düğün kararı aldık. Bugünden sonra göreceğim artık. Alışverişe falan çıktığımda hepsi belli olacak.

Hem ogullarini eve hapsediyoruz
Hem de onları eve sokmuyoruz
Tamam mi kizlar :KK71::KK73:

Biz hiçbir şey beklemedik. Ailem de hiçbir şey istemediler. Bana şu ana kadar alınan tek şey söz yüzüğüm. Nişanı bu yaz yapacaktık ama düğün kararı aldık. Bugünden sonra göreceğim artık. Alışverişe falan çıktığımda hepsi belli olacak.

kendi yediğini içtiğini de ödediğini varsayıyorum? hesabı bölüşüyor musunuz yani?

onları da eve sokmayacağız onu atlamayalım :rolleyes:

Hem ogullarini eve hapsediyoruz
Hem de onları eve sokmuyoruz
Tamam mi kizlar :KK71::KK73:

Kızlar benimle bu saatte dertleştiğiniz için teşekkürler. Bunsan sonrası nasıl olur bi fikriniz var mı? Hep böyle ensemde elini mi hissedicem? Yoksa bu ilk zamanlar diye mi böyle yapıyo. Annesini çok çok severdim, tek laf söylemezdim onun için nişanlıma. Şu anda da sevmiyo değilim. Ama nişanlım bana o şekilde alıştığı için şimdi böyle olmama çok üzülüyo ve tartışıyoruz. 2-3 kez bu yüzden tartıştık. Off

Back
X