• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim hiç rahat değil . . :(

Gerçekten mantıklı. Bana kalsa olabilir ama bunu nişanlıma söyleyemem. Çünkü bu ara annesinin beni daralttığını ona ifade etmemden dolayı kavga ediyoruz. Şimdi üzerine bunu da söylesem işler iyice sarpa sarar.

O 30 bin çekme olayı mantıklı ama yaş :KK43:

o zaman 30bin çekmeyin. 5 yıl ödemeli 50bin falan çekin. bu konuyu hiç açmadan "30 yetmez belki" falan deyin.

o şekilde değil. kendileri yeni kredi çekip onu ödeyecek, babaya 30bin verecek, baba ayda 2bin ödeyecek.

Evet ben de bu sekilde dusunuyorum :KK51:
Hatlar karisti heralde:KK48:
Alinti yaptigim üyenin mesajini yanlış anlamış olabilirim.o_O

Biraz zaman geçsin konusun bu durumu. Ya da evlenince konusun.
Kafamiz rahat olsun 30 bini verip kurtulalim deyin. Ikna olabilir bence.

O zaman belki. Ama yukarda yazdığım gibi, bu ara annesi konusu yüzünden tartışıyoruz. Bunu da söyleyip iyice aramı kötü yapmak istemiyorum onunla. Çünkü gayet normal bir istek bile olsa bu ara ters teper diye düşünüyorum. Ailesine karşı bilnediğimi düşünüyor çünkü.

O zaman belki. Ama yukarda yazdığım gibi, bu ara annesi konusu yüzünden tartışıyoruz. Bunu da söyleyip iyice aramı kötü yapmak istemiyorum onunla. Çünkü gayet normal bir istek bile olsa bu ara ters teper diye düşünüyorum. Ailesine karşı bilnediğimi düşünüyor çünkü
.

Haklisiniz, biraz bekleyin araniz duzelsin :)
Normale dönünce de hemen söylemeyin bence düğünden sonrasi en guzel ortam olur

O zaman belki. Ama yukarda yazdığım gibi, bu ara annesi konusu yüzünden tartışıyoruz. Bunu da söyleyip iyice aramı kötü yapmak istemiyorum onunla. Çünkü gayet normal bir istek bile olsa bu ara ters teper diye düşünüyorum. Ailesine karşı bilnediğimi düşünüyor çünkü.

ya aslında benim de kafam karıştı. evin borcunu onlar ödeyecek ama nihayetinde kazık çakmayacaklarına göre ev sizin. bu boyutu da var. sizin adınıza ev alıp kredi ödüyor insanlar. çok karışık bilemedim :KK43:

o zaman 30bin çekmeyin. 5 yıl ödemeli 50bin falan çekin. bu konuyu hiç açmadan "30 yetmez belki" falan deyin.

Peki bu kredi işini ben düşünücem. Öneri için teşekkürler.

Peki bu kayın validenin sürekli elinin ensemde olacağı hissini napıcam? O da beni çok daraltıyor. .

Haklisiniz, biraz bekleyin araniz duzelsin :)
Normale dönünce de hemen söylemeyin bence düğünden sonrasi en guzel ortam olur

'Bi evlensem tamam, şimdi uzakta olmanın stresi de var, her şey güzel olacak' diyorum kendi kendime. ama annesi bir telefon ediyor, her şey sisleniyor beynimde. Her şeye dahil olma çabası, düğünümü, parasını bizim ödeyeceğimiz eşyalarımızı bizden çok düşünmesi, oğlunun tatillerde beni bırakıp yanına gidemeyecek olmasına dert yanması ve 'evlenince düğünden sonra çağır' demesi. . Bilmiyorum ben mi abartıyorum.

'Bi evlensem tamam, şimdi uzakta olmanın stresi de var, her şey güzel olaca' diyorum kendi kendime. ama annesi bir telefon ediyor, her şey sisleniyor beynimde. Her şeye dahil olma çabası, düğünüme, parasını bizim ödeyeceğimiz eşyalarımızı bizden çok düşünmesi, oğlunun tatillerde beni bırakıp yanına gidemeyecek olmasına dert yanması ve 'evlenince düğünden sonra çağır' demesi. . Bilmiyorum ben mi abartıyorum.

Neye karışıyor mesela?

Yani esya konusunda
Sunu alin,
Gelinlik açık olmasin,
Vs gibi seyler mi?

orda yazdığın şeyler bana çok abartı gelmedi de o yüzden sordum.

sanırım nişanlının yaşı var biraz, önceki konularına bakıyorum şu an, kadının elinde kalan son çocuğu son meşgalesi, onu da kaybediyor gibi hissediyor onun paniğinde. terbiye sınırlarını aşmadan güzel güzel cevap verebilirsiniz bence.

veya benim eski kayınvalidem gelmiş geçmiş en kötü kayınvalidelerden olduğundan bana çok anormal gelmedi, bilemeyeceğim.

Yani esya konusunda
Sunu alin,
Gelinlik açık olmasin,
Vs gibi seyler mi?

Ayyyynen öyle. .
Eşya pahalı olmasın, zaten memur, ordan oraya eşyalar mahvolur. (Ben zaten pahalı şeyler meraklısı değilim, sadece evim ilk göz ağrım olacağı için biraz gözüme hitap etsin yeter. Ben tamam dedikçe o her telefonda bunu söyledi.)
Eşya bitti, bu sefer de benim onu evime davet etmem ve oğlunun tatillerde onlara gidemeyeceği, benim oğlunu doyuracak yemekler yapıp yapamayağım, hem çalışıp hem evimin düzenini sağlıyamacağım, oğlundan iş bekleyip de huzursuzluk-kavga çıkaracağımın derdine düştü.

En son telefonunda da kızı hamileydi, tebrik ettim '15 tatilde sizden de bekliyorum böyle bir haber' dedi.

Yani kademeli olarak kafasını bizle bozmuş olduğu şeyler değişiyor.

orda yazdığın şeyler bana çok abartı gelmedi de o yüzden sordum.

sanırım nişanlının yaşı var biraz, önceki konularına bakıyorum şu an, kadının elinde kalan son çocuğu son meşgalesi, onu da kaybediyor gibi hissediyor onun paniğinde. terbiye sınırlarını aşmadan güzel güzel cevap verebilirsiniz bence.

veya benim eski kayınvalidem gelmiş geçmiş en kötü kayınvalidelerden olduğundan bana çok anormal gelmedi, bilemeyeceğim.

Alta da devamını yazdım. Aslında kötü niyetli ve kötü bi kadın değil. Beni de çok seviyo ama ben daralıyorum. Çok rahat büyüdüm yani. Ailem etliye sütlüye karışmayan insanlar. Bu süreçte de öyleler. Bilmiyorum belki ben rahatıma ve kimsenin bana karışmamasına alıştığım için böyle.

Ayyyynen öyle. .
Eşya pahalı olmasın, zaten memur, ordan oraya eşyalar mahvolur. (Ben zaten pahalı şeyler meraklısı değilim, sadece evim ilk göz ağrım olacağı için biraz gözüme hitap etsin yeter. Ben tamam dedikçe o her telefonda bunu söyledi.)
Eşya bitti, bu sefer de benim onu evime davet etmem ve oğlunun tatillerde onlara gidemeyeceği, benim oğlunu doyuracak yemekler yapıp yapamayağım, hem çalışıp hem evimin düzenini sağlıyacağım, oğlundan iş bekleyip de huzursuzluk-kavga çıkaracağımın derdine düştü.

En son telefonunda da kızı hamileydi, tebrik ettim '15 tatilde sizden de bekliyorum böyle bir haber' dedi.

"ama geçen sefer konuştuk ya bunu annecim/teyzecim, hatırlamıyor musun?", "ama ben çalışıyorum canım, yalnız kalırsın kıyamam", "ay tatilde size gelsin tabi, hem beni de özlesin biraz", "valla daha önce hiç evlenmedim bilemeyeceğim ama kotarırım inşallah, herkes bi yolunu buluyor biz de buluruz, hem kim açlıktan ölmüş ki" falan gibi tatlı-sert girebilirsiniz bence.

Ayyyynen öyle. .
Eşya bitti, bu sefer de benim onu evime davet etmem ve oğlunun tatillerde onlara gidemeyeceği, benim oğlunu doyuracak yemekler yapıp yapamayağım, hem çalışıp hem evimin düzenini sağlıyacağım, oğlundan iş bekleyip de huzursuzluk-kavga çıkaracağımın derdine düştü.

Oğlu evleniyor canım kolay degil. Yeni bir kadinla ayni evde yasayacak, her ozelini onunla paylasacak, kendi disinda ilk defa bir kadini cok seviyor oglu vs vs bunalim büyük yani :KK53:
Hele bir de cok düşkünse ooo bu bence küçük şeyler.:KK14:
Sen gerekli cevapları ver.

Anne ben doyururum merak etme sen de. O beni görünce acligini unutur de mesela :D

Esya konusuna gelince, durumumuza gore uygun olanlari aliyorum, sonuçta bunun cefasini biz cekecegiz pahali alip sırtımıza bir yükte ben bindirmem anne rahat ol de.

Yani saygisizlik etmeden cevaplarini ver.
Bunu da nisanlina asla yansitma.

"ama geçen sefer konuştuk ya bunu annecim/teyzecim, hatırlamıyor musun?", "ama ben çalışıyorum canım, yalnız kalırsın kıyamam", "ay tatilde size gelsin tabi, hem beni de özlesin biraz", "valla daha önce hiç evlenmedim bilemeyeceğim ama kotarırım inşallah, herkes bi yolunu buluyor biz de buluruz, hem kim açlıktan ölmüş ki" falan gibi tatlı-sert girebilirsiniz bence.

Valla siz bu davranışlarla süper anlaşırsınız herkesle :) Ne güzel. Ben de denicem. Bakalım noluyo. Benim tek sorunum sizin dediğiniz gibi de yapmayıp susmam ve içimde biriktirip nişanlımla tartışmam. Bundan sonra yapmayı düşünmüyorum. Olan bana oluyo hep.

Oğlu evleniyor canım kolay degil. Yeni bir kadinla ayni evde yasayacak, her ozelini onunla paylasacak, kendi disinda ilk defa bir kadini cok seviyor oglu vs vs bunalim büyük yani :KK53:
Hele bir de cok düşkünse ooo bu bence küçük şeyler.:KK14:
Sen gerekli cevapları ver.

Anne ben doyururum merak etme sen de. O beni görünce acligini unutur de mesela :KK70:

Esya konusuna gelince, durumumuza gore uygun olanlari aliyorum, sonuçta bunun cefasini biz cekecegiz pahali alip sırtımıza bir yükte ben bindirmem anne rahat ol de.

Yani saygisizlik etmeden cevaplarini ver.
Bunu da nisanlina asla yansitma.

En büyük hatam ona yansıtmak oldu ve bundan sonra asla düşünmüyorum bunu yapmayı. Ve evet aşırı şekilde düşkün oğluna. kayınvalide nişanlımla telde annemin yanında konuşmuş. Annem şaşırmış kalmış. Bana dedi 'kızım bu ne böyle, 5 yaşında çocukla mı konuşuyor, sakın ola aynı şehirde yaşamayın' dedi. Çünkü büyük ablamın kv.desi de enişteme bayılırdı. Evlendiler, ablamın emdiği sütü burnundan getirmişti kv.si. Annem de bundan korkuyor açıkçası.

Back
X