- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
- 123
ay çok tatlısın. nasıl da sinirlisin. bende az senin gibi cimriyim ve tutumluyum. üstelik 5 sene bende bekledim 6, sene evlendik. kimse yardım etmeden kendimiz yaptık her şeyi. zor oluyor gerçekten desteksiz. aileler bilinçli değil hiç geleceğini düşünmüyorlar. o ödediği ev de ona kalacak diyorlar :) farklı bir bakış açısı var eski topraklarda.
teşekkür ederim canım o kadar sinirliyim ki bu konuda sevgilimede niye beni istemiyorsunuz siz demiyorum tabi ama gözünün içine bakıyorum evlenme teklif etsin diye 27 yaşına girdim bizimle beraber çıkmaya başlayanlar ikinci çocuguna hamile ya da tatil tatil geziyor gençliğin keyfini çıkarıyor
hiç heyecanım kalmadı genç kızlık hayallerim soldu gitti inan üzülüyorum genç evli çiftleri kucağında bebekleri gördükçe içim acıyor gözlerim doluyor bir gelinlik görünce ama karşındaki kaynana da deli gibi çocugun pararını harcıyor. bunun yanı sıra ailem baskı yapıyor bu çocuk niye istemeye gelmiyor bırak ayrıl diyorlar. İstemeye gelen ailelere yaptıgım kahveler de cabası . millet kocası kolunda geziyor ben 27 yaşında ailemden zor bela izin alıp secdiğimde bir gün geçirmeye çalışıyorum . çok yorucu sorumluluk sahibi işim var .çok güçlü bir bayanım ama insan kırılıyor işte