• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim hiç rahat değil . . :(

Hasbam :110:
Neyse olmamis sukur diyelim, kurtulmussun
Allah gönlüne gore versin :KK68:

amin.

insanlara haber veriyoruz, "nişan iptal oldu" diyoruz, ama sanki demişiz ki "pofuduk hapisten çıktı". millet "hayırlısı olsun" diyeceğine "geçmiş olsun", "allah kurtarmış", "sadaka ver", "fakir fukara sevindir" falan diyor.

gelinlik siparişi verilirken falan geldi mi? ayakkabını falan git nişanlınla al işte, gelinlik sıkıntısız hallolduysa onlarda sıkıntı olmaz gibi geldi bana.

Gelinlik icin konuşmaya gittiğimizde vardi.
Ama sekline falan bakmadi, gostermedim yani ben biraz acik istiyorum da :oops:
Ama parasini sorun etti. Magazada bisi demedi sonra burdan gidince yok o paraya gelinlik olur mu daha ucuza da var, oglum hangibirini odesin vs vs. Dengesiz annemi bos yere uzdu :KK67:
Ben annem olsun istiyorum ayakkabı vs bakarken ama annem olunca mecbur o da olacak ya :mad:

Gelinlik icin konuşmaya gittiğimizde vardi.
Ama sekline falan bakmadi, gostermedim yani ben biraz acik istiyorum da :oops:
Ama parasini sorun etti. Magazada bisi demedi sonra burdan gidince yok o paraya gelinlik olur mu daha ucuza da var, oglum hangibirini odesin vs vs. Dengesiz annemi bos yere uzdu :KK67:
Ben annem olsun istiyorum ayakkabı vs bakarken ama annem olunca mecbur o da olacak ya :mad:

kaç paraydı ki?

bi de anneni de götürme bence baş başa gidin. gelemez o zaman. veya annenle önceden git bak fikir edin, sonra nişanlınla git ilk defa bakıyormuş gibi yap, al.

beni de böyle çakal ettiler işte.

kaç paraydı ki?

bi de anneni de götürme bence baş başa gidin. gelemez o zaman. veya annenle önceden git bak fikir edin, sonra nişanlınla git ilk defa bakıyormuş gibi yap, al.

beni de böyle çakal ettiler işte.

3400 dedi adam. Ben pazarlik ede ede 2900 e kadar düştü. Kendi ses bile etmedi. Pazarlık ben yaptım, bana düşmezken..

Iste burda düzgün ayakkabici yok ki. Istanbul'da da annemle tek basima cikamam musait olmaz.

Su cakalligi ben de öğrenicem

Bu arada cevreniz, eski sozlunuzu size yakistirmamis ki oyle demisler. Benim gibi kurtuldugunuzu dusunmusler :)

3400 dedi adam. Ben pazarlik ede ede 2900 e kadar düştü. Kendi ses bile etmedi. Pazarlık ben yaptım, bana düşmezken..

Iste burda düzgün ayakkabici yok ki. Istanbul'da da annemle tek basima cikamam musait olmaz.

Bu arada cevreniz, eski sozlunuzu size yakistirmamis ki oyle demisler. Benim gibi kurtuldugunuzu dusunmusler :)

2900e gelinlik almış daha allahtan belasını mı istiyor yoksa hiç mi piyasadan haberi yok?

ayakkabıyı bilemiyorum o zaman. bi şey diyemem.

yakıştıramadıklarından değil de, ben sözden beri sürekli mutsuzmuşum. ondan.

2900e gelinlik almış daha allahtan belasını mı istiyor yoksa hiç mi piyasadan haberi yok?

ayakkabıyı bilemiyorum o zaman. bi şey diyemem.

yakıştıramadıklarından değil de, ben sözden beri sürekli mutsuzmuşum. ondan.

Iste. Cahillik ayri dert.
Neyse hakkimizda hayirlisi olsun :)
Allah her seyin en hayirlisi versin :KK51:
Iyi sabahlar der ve giderim cunku sarjim bitmek uzere :KK53:
Yoksa konu bayagi sarmisti beni
:KK54:

iyi sabahlar. güzel dilekler herkes için.

benim de gitmem lazım aslında da kaldım aynen sarınca.

kuzenim geliyor. nişan için geliyordu aslında da nişan iptal olunca bana değişiklik olsun diye gelmek istedi.

o bohça alışverişi. benim dediğim başka. ev eşyası, gelinlik, takı falan.

Ev eşyası için annemle biz gidiyoruz haftaya, onun annesi de geliyo. Biz nişamlımla hallederdik ama o, kendi başlarına iş yapıyolar demesinler diye onları da getirtiyor işte.

Ev eşyası için annemle biz gidiyoruz haftaya, onun annesi de geliyo. Biz nişamlımla hallederdik ama o, kendi başlarına iş yapıyolar demesinler diye onları da getirtiyor işte.

fırsatı iyi değerlendir de gözlemle. sadece fikri sorulduğunda mı konuşacak yoksa kendi seçmeye mi çalışacak bi bak.

Ben 1,800' e diktiricem. Nişanlım telde 'annem, bizim burda gelinlikler bin tl dedi' dedi. . Ben cazgırlık yapınca da sustu.

Ben 1,800' e diktiricem. Nişanlım telde 'annem, bizim burda gelinlikler bin tl dedi' dedi. . Ben cazgırlık yapınca da sustu.

anası senin gelinliğinin bütün detaylarını bilmeli çünkü.

benimki bana diktireceğim mağazayı söylemişti. şükret bak.

fırsatı iyi değerlendir de gözlemle. sadece fikri sorulduğunda mı konuşacak yoksa kendi seçmeye mi çalışacak bi bak.

Bana ikinci söylediğin ihtimal daha kuvvettli geliyor da, hatta eminim diyebilirim. Yine de bakalım.

anası senin gelinliğinin bütün detaylarını bilmeli çünkü.

benimki bana diktireceğim mağazayı söylemişti. şükret bak.

Valla ben de telefonunu açmıyorum. Bu ara sınavlarım da var zaten. Sonra yine arıyor anca o zaman açıyorum.

Güle güle iyi sabahlar :KK36:

Bana ikinci söylediğin ihtimal daha kuvvettli geliyor da, hatta eminim diyebilirim. Yine de bakalım.

o zaman benimkinden daha iyi değil. keşke karıştırmasaymışsınız. zaten ikiniz ödüyorsunuz.

Valla ben de telefonunu açmıyorum. Bu ara sınavlarım da var zaten. Sonra yine arıyor anca o zaman açıyorum.

sakinleş falan o zaman konuş, daha mantıklı bence de. hazırlıksız yakalanma, o kötü.

İyi kurtulmuşsun.

herkes öyle diyor.

o zaman benimkinden daha iyi değil. keşke karıştırmasaymışsınız. zaten ikiniz ödüyorsunuz.

Merakından çatlardı. Duramazdı ki.

sakinleş falan o zaman konuş, daha mantıklı bence de. hazırlıksız yakalanma, o kötü.

Yok açmıyorum içimden de gelmiyor artık maalesef. Ama konuştuğumda da sakinim. Asla da saygısızlık etmedim.

Back