- 15 Nisan 2014
- 109
- 80
-
- Konu Sahibi bugunun tarihi
abartma gözünü seviyim ya beğenmediysen çöpe at de, normal arkadaşınmış zaten okul bıtınce görmezsin bile, hem nasıl saatti merak ettim :)
aynen oyle soyledim zaten, cope at dedim. zaten aticam dedi, degersizligimi yuzume vuran bu saatimi saklicam dedi.
keske fotgrafini cekseydim. ama dusunemedim ki bu sekilde olacagini.
içinin parçalanması ne alaka??? bırak değeriyle kalsın. böyle adamlar için kendinizi yıpratmasınıza be kardeşim? sana senin değerli olduğunu hissettiremiyorsa totosuna basıcan tekmeyierkek arkadaşıma(normal arkadaş) yurt dışından saat aldım ama bana dediği şey şu pazardan mı aldın bunu? bana bunu mu layık gördün, değerimi anladım bu saatle, hem bu saat türkiyede de vartürkiyeden almışsın bunu, bana yalan söylüyorsun diyip durdu. canım çok sıkkın şuan içim parçalanıyor hiç bu kadar rencide olmamıştım.
Heyy Allahım al saati geçir kafasına yani haspam ne bekliyomuş ?erkek arkadaşıma(normal arkadaş) yurt dışından saat aldım ama bana dediği şey şu pazardan mı aldın bunu? bana bunu mu layık gördün, değerimi anladım bu saatle, hem bu saat türkiyede de vartürkiyeden almışsın bunu, bana yalan söylüyorsun diyip durdu. canım çok sıkkın şuan içim parçalanıyor hiç bu kadar rencide olmamıştım.
Delinin zoruna bak hastamidir nedir ..
Ben olsam alirdim , ve dogru sen buna bile laik degilsin derdim ..