Içim çok acıyor..........

allah razıolsun canım inşalalh umutoluyorsunuz bana çok sağol

inşalalh alırsınız kucağınıza hamilelerin duası kabulolurmuş banada dua edermisin adım cansu

Bi gun sende bebegini kucagina alicaksin insallah...
dualarim seninle ...

En azindan benim gibi eli ayagi gozu parmagi herseyi olusmus bi bebek vermediler kucagina inan bu cok daha kotu ...

Allahim kalbinin, gönlünun muradini versin insallah.. Bende aynisini yasadim bilirim cok aci.. Simdi seker mi seker bebisim kizim öykü m var.. Allahim sana da nasip etsin.. cok icten diliyorum ve hissediyorum ki senin de bebisin olacak...Amin..

Rabbim tez zamanda yuzunu guldursun insallah. Tum bebek yolu gozleyenler tez zamanda kavusur bebeklerine. Dualarim bebek diye ici yanan herkese...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana ihtimalin binde bir diyor doktor, tedavi bile önermiyor ama senin kadar umutsuz değilim
Biliyorum Rabbim ol derse olur
Sen neden bu kadar bırakıyorsun kendini, umut edemiyorum ne demek yapma böyle
Zamanı değilmiş demek ki
Bir kiracım vardı ; karı-koca yaşları benden büyük 17 yıl olmamış çocukları, bilmiyordum başta. Bir gün rastlaştık, kardeşimin doğumu yakındı o zaman, hal hatır sorduk sonra kadın sordu nereye gidiyorsun diye; kardeşimin doğumu yakın hazırlıklarına yardıma gidiyorum dedim, ah hamile mi dedi, gözleri doldu, benim olmuyor 17 yıldır dedi. Yerin dibine girdim, ah dedim salak Attraente ne halt yedin sen ! Öyle içim sızladı ki, gözlerinden belliydi nasıl istediği, boğazımda bir yumruk gittim o yolu kendime kıza kıza, Allah'ım dedim nasıl tesellisi olur ki 17 yıl! Bir ay sonra o kadının hamilelik haberini aldım, 42 yaşında, dünya tatlısı bir kızı oldu =)) Yani umudunu asla kaybetme, toparlamaya çalış kendini, dua et

Canım çok geçmiş olsun nasibi yokmuş dünyada
Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder size ve tüm evlat isteyenlere...

temmuz aşılamasının bi sürü negatifi içinde pozitifiydin sen hamileyim diye o kadar coşkulu yazzdınki o heycanını ben bile hissetmiştim şimdi bunu görünce çok şaşırdım
seni teselli edebilecek bi söz bulamıyorum senden bi farkım yokki Allah yardımcımız olsun

Benim bi tanıdığımın 15 yıl sonra oldu Ama hiç pes etmedi Şimdi prenses gibi bi kızı var Sen Allah'tan işte Rabbim hayırlı evlat versin

Nasil yani sozde? Hata mi yapti doktorlar?

Bu hayal kirikligini 3 kere yasadim ilkinden sonra digerlerini esime bile soylemedim, kendim sevinip 1 hafta sonrasina kendim uzuldum onu uzmemek icin. 2 sene bekledik ve cok sukur simdi yavrumuzu bekliyoruz. dusukten sonra hamile kalinca bile insan rahatlayamiyor hep olumsuz bisey olucakmis gibi. Allahim cok bekletmesin tez zamanda saglikli bir evlat nasip etsin insallah

Nasil yani sozde? Hata mi yapti doktorlar?

hayır canım son adet tarihim baz alındığında 2 aylı oluyordu,ama geç döllenme ve yumurtlamadan 5,5 haftalıkmış geç olmuş gebelik yani...o yüzden taih bazında 8 haftalık ama boyut ve usg bazında 5,5 haftalıktı bebeğim..

bir kere olmuş sevin yine olur, vücudunun zamanı geldiğinde durmaz merak etme.. moralini yüksek tutarsan çok çabuk olacağını düşünüyorum ben, kendini sıkan kafayı hamileliğe takan insanların olmuyor ne zaman amaan boşverdim ne zaman olursa olur dedikleri zaman hamile kalıyorlar

bi arkadaş demişti burdan bana ..Rabbim ol derse beşinci kattan düş gene olur..ama oldurmayacaksa japonla rahme tuttursan bebeği yine düşer yine düşer..Rabbimin bir bildiği vardır..seninde zamanın değilmiş..inşallah düşen yavrun ahirette şefaatçin olur..

Doktor hatasindan gitti zannettim bir an cok ofke doldum kusura bakmayin destim gecmis olsun umarim tekrar olur..

doktor hatasını bilmemde doktor bizi çok oynattı cahilliğimizin kurbanı olduk onu biliyorum malesef...

Bosuna umitlendirdi sanirim yazik ya doktorlara da guven olmuyor demek ki ama bilirim beni de yillarca cilt hastasiyim diye oyaladilar ordan oraya suruklediler halbu ki biseyim yokmus aptal oluyor bazilari kusum olse gunlerce aglayan insanim evladimi dusunemiyorum bile cok zor olmali simdi daha iyi misiniz

çok şükür o günden sonra psikolojim bozuldu biraz kendimi iki aydır hasta hissediyorum boğaz ağrıları idrar yolunda iltihaplar bilmiyorum geçmedi gitti o kürtajla sağlığımda gitmiş gibi hissediyorum ama toparlıyacağım daha da benim dez avantajım ağlayamamak oldu ağlayamayınca psikolojimden çıktı zaten kaygılı ruh hali ile yaşayan bir insanım normalde az panikli..tuz biber oldu..ama derdi veren Allah dermanı da verir daha da toplarız..

çok geçmiş olsun, okurken kalbim sıkıştı nefes alamadım..

bu yüzden annelerimizin hakkını ödeyemeyiz işte..

ahhhhh canıımmm ahhhh kıyamam sana, çok üzüldüm okurken içim parçalandı.. Allahım en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin bebişinizi kucağınıza almayı.. canı gönülden duacınım..

allah razıolsun inşalalh olur tek dileğimiz bu ama artık ümitlerim soldu sarardı umut edemiyorum

olacak güzelim olacak canım sen ne olur içini ferah tut.. biliyorum şu an zor, hemen toparlanmanı bekleyemez kimse ama dağıtma sakın kendini, en kısa zamanda toparlanmaya çalış nitekim insan psikolojisinin hamile kalmakta en önemli faktör olduğunu doktorlar bile söylüyorlar ki ben de inanıyorum.. inanıyorum ki olacak merak etme sen.. bak sana kendi ailemden bir örnek vereyim.. halam zamanında bir sürü doktora gitmiş, hamile kalamıyormuş bir türlü, ve en son bir doktor boşuna uğraşma doktor doktor da gezmekten vazgeç senin bir çocuğun asla olmayacak, hiçbi tedaviyi deneyip kendini boşa yorma demiş. ve halam bu olaydan bikaç ay sonra tedavisiz bişeysiz hamile kalmış ama doktoru 7,5 aylık olana kadar cinsiyetini söylememiş düşük veya ölü doğum riski var diye.. şimdi şükürler olsun aslan gibi boylu boslu yakışıklı sağlıklı bir oğlu var.. ümidini asla kaybetme..

arkadaşa katılıyorum.. özellikle bol bol incir yemeni tavsiye ediyorum kesinlikle çok etkili yumurtalıkların düzgün ve verimli çalışmasında..

zaten naçizane tavsiyem bi 6 ay kadar tedaviye ara ver psikolijini tamamen toparla. sonrasında hala ihtiyaç duyulursa tekrar başlarsın tedavi sürecine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…