Içim çok acıyor..........

Bi gun sende bebegini kucagina alicaksin insallah...
dualarim seninle ...

En azindan benim gibi eli ayagi gozu parmagi herseyi olusmus bi bebek vermediler kucagina inan bu cok daha kotu ...

evet canım ssenin durumun dahada acı allah sabır versin inşallah tekrar olur sağlıklı uzun ömürlü nediyelim vakti gelmemeiş demkki

sağol canım desteğin için 6 ay bekleyememm sanırım ama 2 ay garanti beklerim hayırlısı olsun nediyelim çok huzursuzum hayattan zevk almıyorum içim çok sıkılıyor

geçmişolsun canım amin sağol

3 kezmi erken düşük yaşadınız peki tedaviylemioldu yoksa kendiliğindenmi bir sebebi varmıymış
allah evladınızı bağaışlasın

inşallah yine olur elimde değil canım moralim çok bozuk boşvermiyorum keşke bir yolu olsada takmasam

sağol canım inşallah en kısa zamanda rabbim kendiliğinden veriri

Rabbim tez zamanda yuzunu guldursun insallah. Tum bebek yolu gozleyenler tez zamanda kavusur bebeklerine. Dualarim bebek diye ici yanan herkese...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol canımm allah razıolsun

allah evladını bağışlasın canım çok sağol dualrın için

neden bukadar umutsuz konuşuyorlarki doktoralar sana yani sorun nedir? çok üzüldüm alalh yardımcınız olsun evet allah ol derse olur

kiracın adına çok sevindim inşallah bizde evlatlarımıza kavuşuruz biranönce çok sağol desteğin için allah gönlüne göre versin

Geçmiş olsun Rabbim bir daha böyle acilar yasatmasin.. İnşallah biran evvel dogal yollarla gebe kalir saglicakla alirsin yavrunu kucagina.. Bende yeni kaybettim bebeğimi 6 haftalij kürtaj oldum bu ikinci kaybimdi bundan öncede 8 haftalik kürtaj pes peşe iki aci yasadim.. İnşallah hepimiz için son olur...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol canım evet çoşkumun mutluluğumun yerini koca bir hüzün aldı malesef allah hepimizn yardımcısı olsun

Benim bi tanıdığımın 15 yıl sonra oldu Ama hiç pes etmedi Şimdi prenses gibi bi kızı var Sen Allah'tan işte Rabbim hayırlı evlat versin

sağol canım inşallah rabbim takrar veriir sağlıklı hayırlı evlat

geçmişolsun canım sağol inşalalh allahım birdaha böylebir acı yaşatmasın

bende 7 mayısta 24 haftalık bebeğimi kaybettim, doğdunğunda yaşıyordu 8 saat dayanabildi.şimdi yeniden hamilelik istiorum ama çok korkuyorum, hep şükür ediyorum beterin beteri var , ALLAH beterinden sakınsın bizi

Allah yardimcin olsun...

başınız sagolsun
Allah sabır versin
umarım en kısa zamanda sag salim bir bebeginiz olur
bu güzl duyguyu doyasıya yaşarsınız

Canım inan okudum ve çok çok üzüldüm ama naparsın ki hepimizin bu dünyada bir sınavı var dertler çeşit çeşit herkes bir şekilde sıkıntı yaşıyor hayatta ALLAH beterinden saklasın sen yine sabret dua et sakın isyan etme sakın kendinden vazgeçip bırakma kendini unutma ki psikolojini sağlam tutmaya çalışmalısın ben inanıyorum ki ALLAH her zaman kuluna hayırlısını verir ve inanıyorum ki bir gün gelecek sende kendi meleğini kucağına alacaksın rabbim hayırlısıyla seni evladına kavuşturacak inşallah sakın pes etme sakın vazgeçme canım sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…