OKADAR CANIM YANIYOR Kİ NEYAPACAĞIMI BİLMEZ BİR HALDEYİMM NE YEMEK YEMEK NE SU İÇMEK NE UYUMAK NE NEFES ALMAK BUKADAR ZOR GELMEMİŞTİ BANA
21 TEMMUZ SAAT 16:30 HAYATIMIN ENGÜZEL ANIYDI AMA 4 TEMMUZ SAAT 15:00 HAYATIMIN EN KÖTÜ ANINI YAŞADIM
3 YIL SONRA AŞILAMA YOLUYLA EVLADIM YEŞERMİŞTİ İÇİMDE MÜJDEYİ ALDIĞIMZ AN DÜNYALAR BİZİM OLMUŞTU EŞİMLE BEN YERDEMİYDİK GÖKTEMİYDİK BELLİ DEĞİLDİ TARİFSİZDİ MUTLULUĞUMZ TIPKI ACIMIZ GİBİ
BİR HEYECANLA DOKTORA GİTTİK TEKRAR TEST YAPILDI HERŞEY ÇOK GÜZEL GİDİYORDU BEBEĞİM 3 BUÇUK HAFTALIKTI DOKTORUM ARAYA BAYRAM GİRİDĞİNDEN 12 GÜN SONRA GELİN KESEYE BAKALIM DEDİ HEYECANLA 4 TEMMUZDA HASTAHANEYE GİTTİK ÇOK KALABALIKTI HASTAHANE BİZDE SABIRSIZLANIYORUZ YA HEMEN BAŞKA ÖZEL BİR KLİNİĞE GİTTİK KESEYİ GÖRELİM BİRAN ÖNCE DİYE ULTRASONA GİRDİM KESE YOK BEBEK YOK DEDİ DOKTOR NASIL OLUR DEDİM ALTTAN BAKTI TEKRAR HAYIR YOK GELİŞİMİ DURMUŞ KESE OLUŞAMAMIŞ DEDİ DÜNYAM BAŞIMA YIKILDI HIÇKIIRKLARA BOĞULDUM İNANMADIM DOKTORA
TEKRAR KENDİ DOKTORUMA GELDİM ACİL ALDILAR BENİ KAN TESTİ İSTEDİ O DA BAKTI HAYIR KESEN OLUŞAMADAN GEBELİĞİN SONLANMIŞ DEDİ AYAKLARIM FELÇ OLDU SANKİ AĞLAAKTAN GÖZLERİM BİRŞEY GÖRMÜYORDU EVET BEBEĞİM GELİŞEMEMİŞTİ BENİ BIRAKMIŞTI KAYBOLMUŞTU OYSA NEKADAR SEVİNİP HAYALLER KURMUŞTUK ZATEN ZORLA TEDAVİYLE OLMUŞTU BİRDAHA BEN ARTIK NASL TEDAVİ OLACAĞIM OGÜCÜ KENDİMDE GÖRMÜYORUM İÇİM ACIYOR EŞİME GÜÇLÜ GÖRNMEK İÇİN DÜNDEN BUYANA DİRAYETLİ DURMAYA ÇALIŞIYORUM AMA İÇİM ÇOK ACIYOR KAVRULUYORUM SANKİ
ALLAH EVLAT ACISI YAŞAYANLARA PEYGAMBER SABRI VERİSN BEN 4 5 HAFTALIK BEBEĞİME BUKADAR YANARKEN ONLARI DÜŞÜNEMİYORUM BİLEEE
[video=youtube;3REQA0ksP7k]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=3REQA0ksP7k[/video]
Allah yardımcınız olsun sabırlar versin size. Fakat ben hiçbir şey için ümidin kesilmeyecegını gordum gecen sene. 36 yasında menapoza giren bir tanıdıgım 5 sene sonra tatil yapmak için kaplıcalara gidiyor ve aradan ıkı ay gectıkten sonra hamile kalıyor. Tabi herkes şok oldu.
Allahtan ümit kesilmez dua edin. Bunda da bır hayır vardır. Tekrar hamile kalabilirsiniz bir yavrunuz olabilir..
Allah yardimcin olsun bol sabir versin ..
Ne denir bilemiyorum Ft dan bakarken gördüm.
Allah kimseye dermansız dert vermezmiş. Olur elbet.
Allah yardımcınız olsun.
seni en iyi ben anlarım 28 mayıs günü kalbi durdu diyip sözde 8 gelişmediğinden 5,5 haftada kalmış bebeğimi aldılar..ve bana bebeğimin 3 gün kalbini dinlettiler..ben hala toparlanma aşamasındayım..Rabbim sana sabır versin kardeşim..
Çok üzüldüm.Tanrım sabır versin ve yardımcınız olsun...
Allah sabır versin gönlünce dilediğine kavuşursun inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
saanada sabır versin allahım yaşatmasın birdaha çok acı
hayırlıolsun diyenlere artık yok bbebeğim demek çok acı kasığımı okşayıp dualar ettim ama artık yok bomboşum
kalbi durmadanmı aldılar allahım yardımcın olsun
birtanem benim Allah yardımcın olsun, Allah acınızı yeni bir müjdeyle hafifletsin inşallah. inan gözlerim dolu dolu okudum, kalbim acıdı. tez zamanda yüzünüz tekrar gülsün dilerim...
Allah sabır versin canım, ümidi kaybetme, inşallah gönlünce sağlıklı bir bebeğe kavuşursun tez zamanda
Allah muhafaza canım kalbi durmuştu tabiki...rabbim tez zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...soğan kürü yap o bitsin incir kürü yap keçiboynuzu kürünüde enişte beye yap..hiç ihtimal vermeyen bir çok kişi böyle hamile kaldı..lütfen bu dediklerimi araştır..