Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım inan okudum ve çok çok üzüldüm ama naparsın ki hepimizin bu dünyada bir sınavı var dertler çeşit çeşit herkes bir şekilde sıkıntı yaşıyor hayatta ALLAH beterinden saklasın sen yine sabret dua et sakın isyan etme sakın kendinden vazgeçip bırakma kendini unutma ki psikolojini sağlam tutmaya çalışmalısın ben inanıyorum ki ALLAH her zaman kuluna hayırlısını verir ve inanıyorum ki bir gün gelecek sende kendi meleğini kucağına alacaksın rabbim hayırlısıyla seni evladına kavuşturacak inşallah sakın pes etme sakın vazgeçme canım sakın.
Allah sabır versin canım vardır bir hayır bunda da.Bizim bir tanıdığımız 6,5 aylık bebeğini içinde öldüğü için doğum yaparak aldırmak zorunda kaldı.O da tedaviyle hamile kalmış.Beterin beteri var üzülme her şey Allah'tan sonuçta...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah sabır versin bende 8 temmuzda kürtaj oldum 8 haftalktı. bende de kese ve eşi vardı bebek yoktu
zor bir dönem ama toparlanmalıısnız rabbimn bir bildiği vardır elbet..
bende 7 mayısta 24 haftalık bebeğimi kaybettim, doğdunğunda yaşıyordu 8 saat dayanabildi.şimdi yeniden hamilelik istiorum ama çok korkuyorum, hep şükür ediyorum beterin beteri var , ALLAH beterinden sakınsın bizi
allah razıolsun inşalalh olur tek dileğimiz bu ama artık ümitlerim soldu sarardı umut edemiyorum
merhaba hemserim sevincini beraber yasamistik acinada ortak olmak istedim ama inanki ne yazacagimi bilemedim allah sana bol sabir ve saglikli sihattli bi bebek nasip etsin bi an onceee