Içim çok acıyor..........

Allah sabır versin bende 8 temmuzda kürtaj oldum 8 haftalktı. bende de kese ve eşi vardı bebek yoktu :KK50:
zor bir dönem ama toparlanmalıısnız rabbimn bir bildiği vardır elbet..

Allah sabır versin canım vardır bir hayır bunda da.Bizim bir tanıdığımız 6,5 aylık bebeğini içinde öldüğü için doğum yaparak aldırmak zorunda kaldı.O da tedaviyle hamile kalmış.Beterin beteri var üzülme her şey Allah'tan sonuçta...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Canım inan okudum ve çok çok üzüldüm ama naparsın ki hepimizin bu dünyada bir sınavı var dertler çeşit çeşit herkes bir şekilde sıkıntı yaşıyor hayatta ALLAH beterinden saklasın sen yine sabret dua et sakın isyan etme sakın kendinden vazgeçip bırakma kendini unutma ki psikolojini sağlam tutmaya çalışmalısın ben inanıyorum ki ALLAH her zaman kuluna hayırlısını verir ve inanıyorum ki bir gün gelecek sende kendi meleğini kucağına alacaksın rabbim hayırlısıyla seni evladına kavuşturacak inşallah sakın pes etme sakın vazgeçme canım sakın.

çok sağol canım allah razıolsun canım isyan ettim acı anında ama allah affetsin pişman oldum sonra çok haklısın söylediklerinde ama elimde değil umutsuzluk kolum kanadım kırıldı sanki inşallah zamanla geçer

Allah sabır versin canım vardır bir hayır bunda da.Bizim bir tanıdığımız 6,5 aylık bebeğini içinde öldüğü için doğum yaparak aldırmak zorunda kaldı.O da tedaviyle hamile kalmış.Beterin beteri var üzülme her şey Allah'tan sonuçta...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağol canım amin allah beterinden saklasın evet beterin beteri var allah sabır versin tüm acı çekenlere

Allah sabır versin bende 8 temmuzda kürtaj oldum 8 haftalktı. bende de kese ve eşi vardı bebek yoktu :KK50:
zor bir dönem ama toparlanmalıısnız rabbimn bir bildiği vardır elbet..

sağol sanada sabır versin rabbim geçmişolsun canım

bende 7 mayısta 24 haftalık bebeğimi kaybettim, doğdunğunda yaşıyordu 8 saat dayanabildi.şimdi yeniden hamilelik istiorum ama çok korkuyorum, hep şükür ediyorum beterin beteri var , ALLAH beterinden sakınsın bizi

çok geçmişolsun canım amin beterinden sakınsın rabbim

dün kanamam başladı bugün parça parça kan pıhtıları düşüyor içimm çok tuaf oldu hissizleştim sanki sadece durgunum ve göğsümün üzerinde tonlarca bir ağırlık var

allah razıolsun inşalalh olur tek dileğimiz bu ama artık ümitlerim soldu sarardı umut edemiyorum

merhaba hemserim sevincini beraber yasamistik acinada ortak olmak istedim ama inanki ne yazacagimi bilemedim allah sana bol sabir ve saglikli sihattli bi bebek nasip etsin bi an onceee

merhaba hemserim sevincini beraber yasamistik acinada ortak olmak istedim ama inanki ne yazacagimi bilemedim allah sana bol sabir ve saglikli sihattli bi bebek nasip etsin bi an onceee

sağol canım inşalalhhh aminn

Gerçekten çoook üzüldüm:KK5: Hamile olduğunu görünce çok sevinmiştim, uğraştığını biliyorum çünkü:18: Allahım inşallah tez zamanda acını unutturur sana ve kalbine ferahlık verir, inşallah en hayırlı zamanda yeniden bebeğin olur, aminnn. Allah yardımcın olsun.

X