ahhhhh canıımmm ahhhh kıyamam sana, çok üzüldüm okurken içim parçalandı..
Allahım en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin bebişinizi kucağınıza almayı.. canı gönülden duacınım..
olacak güzelim olacak canım sen ne olur içini ferah tut.. biliyorum şu an zor, hemen toparlanmanı bekleyemez kimse ama dağıtma sakın kendini, en kısa zamanda toparlanmaya çalış nitekim insan psikolojisinin hamile kalmakta en önemli faktör olduğunu doktorlar bile söylüyorlar ki ben de inanıyorum.. inanıyorum ki olacak merak etme sen.. bak sana kendi ailemden bir örnek vereyim.. halam zamanında bir sürü doktora gitmiş, hamile kalamıyormuş bir türlü, ve en son bir doktor boşuna uğraşma doktor doktor da gezmekten vazgeç senin bir çocuğun asla olmayacak, hiçbi tedaviyi deneyip kendini boşa yorma demiş.
ve halam bu olaydan bikaç ay sonra tedavisiz bişeysiz hamile kalmış ama doktoru 7,5 aylık olana kadar cinsiyetini söylememiş düşük veya ölü doğum riski var diye.. şimdi şükürler olsun aslan gibi boylu boslu yakışıklı sağlıklı bir oğlu var.. ümidini asla kaybetme..
arkadaşa katılıyorum.. özellikle bol bol incir yemeni tavsiye ediyorum kesinlikle çok etkili yumurtalıkların düzgün ve verimli çalışmasında..
zaten naçizane tavsiyem bi 6 ay kadar tedaviye ara ver psikolijini tamamen toparla. sonrasında hala ihtiyaç duyulursa tekrar başlarsın tedavi sürecine..