- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi haticezengin
ben inanmıyorum ama o uygulama diyor ottoman diye bir kişiyle resmen sevişmiş işte adam telde ottoman yazmış benimki yazmış işte
Sevişme ne yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben inanmıyorum ama o uygulama diyor ottoman diye bir kişiyle resmen sevişmiş işte adam telde ottoman yazmış benimki yazmış işte
bi tane yeşil ekran ve onda isimleriyle yazışma vardı o sırada geri dönüp bakmak aklıma gelmedi şok oldum bebek ağladı hemen ona baktım o işe gitti sonra aklım başıma geldi önce itiraf sonra kabul yalvarma falan işte şerefsizlik diz boyu
Bu şekil bir konusma ekrani miydi?
Eki Görüntüle 1309134
Eğer boyleyse bu watssapp. Ve seks için bir uygulama değil. Rehberinde kayitli olan kisilerle mesajlastigin bir program.
Ayrica evet eşin seni sanalda aldatiyor.
Kendisi indirmis bilmem ne yalanlarina sakin inanma. Allah bildiği gibi yapsin.
hemen aile buyuklerini toplayin ve bu durumu konuşun. Lutfen sakin olun. Ayrica teknolojiden anlayan bir yakininiz da gelsin.
5 aylik evladindan da utanmiyorsa diyecek bir şey yok. Allah hidayet versin..
Bu iphone nun watssapımı ,kızıma sorayım bakalım oda bunu kullanıyor belki bilir bu uygulamayı.
Teknoloji özürlüsüyümama merak ettim bende
Evet ama acaba konu sahibi bundan mi bahsediyor bilemiyorum, adam resmen kadini nasil kandirmis, yazik günah ya.
valla telefonda sevişme diyince hayal gücüm hiç gıpraşmıyo ablacığım,acep telefonun ahizesini öpüp kablolarını okşayarak mı yaşanıyor diyorum ...cık hala lambalarım yanmıyor yeminleSevişme ne yahu
Bende bilemedim şimdi,normal watssap olsa yazışmayı siler yani .
hemde ottomanla yapmış bilge düşünebiliyon mu kızEvet ama acaba konu sahibi bundan mi bahsediyor bilemiyorum, adam resmen kadini nasil kandirmis, yazik günah ya.
valla telefonda sevişme diyince hayal gücüm hiç gıpraşmıyo ablacığım,acep telefonun ahizesini öpüp kablolarını okşayarak mı yaşanıyor diyorum ...cık hala lambalarım yanmıyor yeminle
Demekki konu sahibi hic anlamiyor diye gerek duymamis. Ama tabi bu olmayadabilir.. Farklı bir program olabilir ama zaten değişen hicbir şey yok. Adam o programi indirmis ve yedigi naneleri yemiş.
Koni sahibi arkadas, biraz daha bir seyler anlatsaniz. Kocaniz kaç yaşında? Ne zaman gordunuz? Gordugunuz andaki tepkisi ne oldu? Siz hic mi anlamiyorsunjmuz telefondan?
hemde ottomanla yapmış bilge düşünebiliyon mu kız
şu konu sebebiyle Google play storeye ya da apple storeye yüklenen hatun kardişlerim arattıklarını o programdan silinmediğinden sizde kimvurduya gitmeyin
kızım ottoman nickini genelde tarihçi entel dantel tipler nick olarak kullanırlar hele ki isimleri osman ise yani abi bi olga aradıysa heyhat...Kiz guldurme beni.
Ama gerçekten çok önemli bir konu hele de Ottoman'la yapmissa vah ki ne vah.
Peh bari adam gibi bi nick koysalarmis, Osmanliyi seks fantazilerine ortak ediyorlar resmen..
kızım ottoman nickini genelde tarihçi entel dantel tipler nick olarak kullanırlar hele ki isimleri osman ise yani abi bi olga aradıysa heyhat...
doktor bu neeee
ya konu gerçekse cidden durum berbat konu sahibine de dedim hani işin ucundaki osman daha berbat
Ya ama gulmeyelim ciddiyim. Konu sahibi eminim ki çok kötü durumdadir. Allah sabir versin..
ya konu gerçekse cidden durum berbat konu sahibine de dedim hani işin ucundaki osman daha berbat
ama konu gözümde gerçekliğini nedense kaybediyor konu sahibi doğru düzgün kimseyi muhattap almamış..
bir de evden kovmuş adamı daha rahat sevişsin telefonda diye sanki..
bi telefonu elinden alıp kovalayaydı iyiydi