• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

i phone seks uygulamaları

Erkeklerin bu uygulamalarda heyecan araması beni benden alıyor yahu. Karşımdaki erkek mi, gaymi, yaşlı mı ne olduğu belli değil yahu. Bunu düsünmek bile insanı seksten soğutur.

arkadaşalar ya insan başına gelmeyince bilmez tam olarak ne okuduğumu yazayım ya kız bebeğim var onun babasının bi sapık olduğunu bilmek çok kötü napıcam hiç bilmiyom

hiç bişi bilmiyom sadece gerçekten bir uygulamamı yoksa daha da kötüsü mü hamilelik doğum derken diyor işimi nasıl halletcektim diyor

hiç bişi bilmiyom sadece gerçekten bir uygulamamı yoksa daha da kötüsü mü hamilelik doğum derken diyor işimi nasıl halletcektim diyor
Böyle bir uygulama yok canım eşin seni keklemiş resmen,ya chat programı indirmiştir yada whatsapp dediğimiz her akıllı telefonda olan bir mesajlaşma sisteminden mesajlaşmıştır,telefon rehberinde kayıtlı olan kişilerle mesajlaşırsın whatsppta.

sevişme derken konuşmaları yazayım
kocam:banyo yaptınmı
ottoman:kendimi zor attım banyoya
kocam:azdınmı
ottoman:başkasıyla yaptınmı
Kocam:malmısın senden başka kimle yapacam
ottoman:boşaldınmı
kocam:hem de nasıl fışkırttım

watsapta yazan kişinin ismi çıkmıyo ekranda bunda ottoman diye biriyle yazışmış
Ottoman mı yazıştığı kişiyi öyle kayıt etmiştir,telefon rehberine bak sen eğer bakabilirsen eğer ottoman diye birisi varsa whatsapp ta mesajlaşmıştır.

Uygulamayi diyelim ki ogrendin, napacaksin o uygulamayi sonra? Engelleyecekmisin? Sen engellersin onun telefonundan, 10 dk sonra o tekrar yukler.

Bircok chat uygulamasi var artik Iphone ve Android e uygun. Badoo, Whoshere, Tango, vs vs..daha yenileri vardir benim bilmedigim, bunlar biraz eski tanindik olanlar.

Back