- 17 Eylül 2014
- 329
- 218
- 48
- 38
- Konu Sahibi haticezengin
Bu sanal sexten ne anlıyor bu sr...ler
Hayır yani e mailin zarfına mı so....lar
sinirlerim zıpladı yine
Tam orgazm olurken batarya bi tarafınızda patlasın e mi
Yorumunuza cok güldm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sanal sexten ne anlıyor bu sr...ler
Hayır yani e mailin zarfına mı so....lar
sinirlerim zıpladı yine
Tam orgazm olurken batarya bi tarafınızda patlasın e mi
sevişme derken konuşmaları yazayım
kocam:banyo yaptınmı
ottoman:kendimi zor attım banyoya
kocam:azdınmı
ottoman:başkasıyla yaptınmı
Kocam:malmısın senden başka kimle yapacam
ottoman:boşaldınmı
kocam:hem de nasıl fışkırttım
bahaneye bak erkek musvettesihiç bişi bilmiyom sadece gerçekten bir uygulamamı yoksa daha da kötüsü mü hamilelik doğum derken diyor işimi nasıl halletcektim diyor
hiç bişi bilmiyom sadece gerçekten bir uygulamamı yoksa daha da kötüsü mü hamilelik doğum derken diyor işimi nasıl halletcektim diyor
bendedün esımın telefonundan arattım gordu oney dedı hıc dedım sex uyhulamaları varmı ona bakıyom dedım oda baktı gordu hayırdır dedı bı konu acılmış varmı yokmu merak ettım dedım valla kocamında haberı yokmus adamda sasırdı ınsallah bende gumbrtıye gıtmem neyse hergun karıştıram barı telofonunuşu konu sebebiyle Google play storeye ya da apple storeye yüklenen hatun kardişlerim arattıklarını o programdan silinmediğinden sizde kimvurduya gitmeyin
bunasıl bıseydır ya ıgrenc kocan senı baska bı kadınla aldatmıs sanalda olsa onu hayal etmıs konusmus ıgrenc... bosan gıtsın vur kapıyı cık allah yardımcın olsun bıde gebelıgı bahne etmıs bıde ne ılgısı var gebelıgı tehlıkelı olan 9 ay karısına el surmeyen bekleyen ınsanlar var ... bekarken ne halt edıyormus adii olurmu ya evde karısı varken şeyı kopsun hemı hemde kokunden.....sevişme derken konuşmaları yazayım
ne kadını be aldattığı tipitipin nicki OTTOMAN anlayacağınız mealle osman osmanbunasıl bıseydır ya ıgrenc kocan senı baska bı kadınla aldatmıs sanalda olsa onu hayal etmıs konusmus ıgrenc... bosan gıtsın vur kapıyı cık allah yardımcın olsun bıde gebelıgı bahne etmıs bıde ne ılgısı var gebelıgı tehlıkelı olan 9 ay karısına el surmeyen bekleyen ınsanlar var ... bekarken ne halt edıyormus adii olurmu ya evde karısı varken şeyı kopsun hemı hemde kokunden.....
Çok yaşa emi
Onlara az bile... İçimden neler geçti de yazamadımYorumunuza cok güldm
nasıl kötüyüm anlatamam küçücük bebeğim var yazık bu şerefsize evlat verdim bide.(