• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

i phone seks uygulamaları

eşimin telefonunda biriyle seks yazışmalarını okudum çok kötüyüm arkadaşlar yaşayan oldumu bu durumu teknolojiden pek anlamıyorum bu yüzden bir de şokun etkisiyle tam ne olduğunu anlayamadım bu bir uygulamaymış i phone da bilen var mı acil yardım lütfen
Ben de iphone kullanıyorum ama hiç böyle bi uygulama görmedim. Ama vardır mutlaka falımıza bile bakan uygulama varken o niye olmasın.

Kızlar şimdi baktım app store'dan gerçekten var böyle uygulamalar. Birinde yazıyor ki eşleştirme, yakınınızdaki kişilerle tanışın, flört, sesli bilmem ne.:KK57:

ıphonede app store de aratıldıgı zaman cıkıyor sex sohbet, sex chat uygulamalrı falan ındırılınce oluyor demekkı sımdı baktım varmı dıye varmıs oyle uygulamalar

image.jpg

Şu tarz bişey mi? Yalnız seks sohbet arattırdığıma hala inanamıyorum. :KK53:

ben inanmıyorum ama o uygulama diyor ottoman diye bir kişiyle resmen sevişmiş işte adam telde ottoman yazmış benimki yazmış işte

bi tane yeşil ekran ve onda isimleriyle yazışma vardı o sırada geri dönüp bakmak aklıma gelmedi şok oldum bebek ağladı hemen ona baktım o işe gitti sonra aklım başıma geldi önce itiraf sonra kabul yalvarma falan işte şerefsizlik diz boyu

Hanımlar,
konuyu kaynatmayın, hemen sahte üye sahte konu dedikodularına başlamayın, kanunlar bile suçu sabit olana kadar herkesi masum kabul eder, unutmayın kusursuz cinayet yoktur:KK59:

Şimdi hemcinsinize yardım zamanı, sıvayın kolları:KK66:
the perfect murder diye film vardı ama viggo peter mortensen ve gweneth paltrow un kusursuz cinayeti hala aklımda mune onu napcez ;)

ya ne anlıyorsa bundan bu erkekler ne iğrenç yaa yemın ederım gül gibi karın varken sanala ne diye yönelirsin ne anlarsın Allah akıl fikir versin :KK43::KK43::KK43::KK43:

Back