- 5 Haziran 2010
- 639
- 665
- 208
- Konu Sahibi haticezengin
Aboooww yoksam kadin bile degilmiymis ottoman? Tabiki otto-MAN bu daha rezil bir şey yaaaa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevişme derken konuşmaları yazayım
kocam:banyo yaptınmı
ottoman:kendimi zor attım banyoya
kocam:azdınmı
ottoman:başkasıyla yaptınmı
Kocam:malmısın senden başka kimle yapacam
ottoman:boşaldınmı
kocam:hem de nasıl fışkırttım
ne kadını be aldattığı tipitipin nicki OTTOMAN anlayacağınız mealle osman osman
Ottoman nickini alan bir kadin olamaz. Esiniz size karsi nasil cinsel yönden.
Allahin cezasi pislik ve altta yazacagim yoruma bakma istersen çünkü seni şok etmek istemem..
Parkbyull ve hannesli galiba haklisiniz. Konusmalara baksaniza
Bi kadin neden kendini banyoya zorla atar ki? Oldugu yerde bosalmamak için mi?
konu sahibi galiba esiniz daha da fenasi sizi bir erkekle aldatiyor olabilir. Cinsi olarak nasil?
Ki ottoman osmanli manasına gelen bir sözcükmus. Bir kadin sanal seks için ottoman nicki almaz...
Direkt söylemek istemedim ama bende kendi cinsiyle konuştuğunu dusunuyorum
Evet Ottoman Osmanli demek. Hem de böyle bir şey için almaz. Acaba hic umurlarinda olmadan birbirlerini kadin mi sanıyorlar? Birbirlerinden haberleri yok mu ki acaba?
Bilemiyorum ama yani hangi erkek kadin numarası yaparak kendi hemcinsini tatmin etmeye ugrasir ki.
Kadin sanmasi da zor çünkü daha acik seçik konuşmalar vardır oralarindan buralarindan bahsediyorlardr diye düşünüyorum yani anlasilmamasi pek mümkün değil gibi.
ALLAH ım cok korkuyorum evlenmekten. hepsi böyle mi ALLAHIMMM. RABBİM SEN KORU konu sahibine sanırlar ver