• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

i phone seks uygulamaları

sevişme derken konuşmaları yazayım
kocam:banyo yaptınmı
ottoman:kendimi zor attım banyoya
kocam:azdınmı
ottoman:başkasıyla yaptınmı
Kocam:malmısın senden başka kimle yapacam
ottoman:boşaldınmı
kocam:hem de nasıl fışkırttım

Allahin cezasi pislik ve altta yazacagim yoruma bakma istersen çünkü seni şok etmek istemem..

ne kadını be aldattığı tipitipin nicki OTTOMAN anlayacağınız mealle osman osman:KK53::KK53:

Ottoman nickini alan bir kadin olamaz. Esiniz size karsi nasil cinsel yönden.

Parkbyull ve hannesli galiba haklisiniz. Konusmalara baksaniza
Bi kadin neden kendini banyoya zorla atar ki? Oldugu yerde bosalmamak için mi?
konu sahibi galiba esiniz daha da fenasi sizi bir erkekle aldatiyor olabilir. Cinsi olarak nasil?

Allahin cezasi pislik ve altta yazacagim yoruma bakma istersen çünkü seni şok etmek istemem..

Parkbyull ve hannesli galiba haklisiniz. Konusmalara baksaniza
Bi kadin neden kendini banyoya zorla atar ki? Oldugu yerde bosalmamak için mi?
konu sahibi galiba esiniz daha da fenasi sizi bir erkekle aldatiyor olabilir. Cinsi olarak nasil?

Ki ottoman osmanli manasına gelen bir sözcükmus. Bir kadin sanal seks için ottoman nicki almaz...

Direkt söylemek istemedim ama bende kendi cinsiyle konuştuğunu dusunuyorum

Ki ottoman osmanli manasına gelen bir sözcükmus. Bir kadin sanal seks için ottoman nicki almaz...

Direkt söylemek istemedim ama bende kendi cinsiyle konuştuğunu dusunuyorum

Evet Ottoman Osmanli demek. Hem de böyle bir şey için almaz. Acaba hic umurlarinda olmadan birbirlerini kadin mi sanıyorlar? Birbirlerinden haberleri yok mu ki acaba? :KK67:

off off offf beterin beteri var diye boşuna demiyorlar bari kadınlarla konuşsaydı ottoman diye kadın olmaz :(

Evet Ottoman Osmanli demek. Hem de böyle bir şey için almaz. Acaba hic umurlarinda olmadan birbirlerini kadin mi sanıyorlar? Birbirlerinden haberleri yok mu ki acaba? :KK67:

Bilemiyorum ama yani hangi erkek kadin numarası yaparak kendi hemcinsini tatmin etmeye ugrasir ki.

Kadin sanmasi da zor çünkü daha acik seçik konuşmalar vardır oralarindan buralarindan bahsediyorlardr diye düşünüyorum yani anlasilmamasi pek mümkün değil gibi.

Bilemiyorum ama yani hangi erkek kadin numarası yaparak kendi hemcinsini tatmin etmeye ugrasir ki.

Kadin sanmasi da zor çünkü daha acik seçik konuşmalar vardır oralarindan buralarindan bahsediyorlardr diye düşünüyorum yani anlasilmamasi pek mümkün değil gibi.

Dogru diyorsun cok itici gerçekten. Off artik hayat arkadaşına da mi insan guvenemeyecek?
Konu sahibi lutfen bunu iyice öğren ama eğer sonuclarina katlanabileceksen öğren. Yoksa kendini kahretmekten başka bir işe yaramayacak..

Eşinin kendisini aldatma ihtimalinden çok , bu saatten sonra asıl sorun konuştuğu kişi erkekmi kadınmı

ALLAH ım cok korkuyorum evlenmekten. hepsi böyle mi ALLAHIMMM. RABBİM SEN KORU konu sahibine sanırlar ver

ALLAH ım cok korkuyorum evlenmekten. hepsi böyle mi ALLAHIMMM. RABBİM SEN KORU konu sahibine sanırlar ver

Hepsi böyle degil ama bu zamanda şeytan emekli olmuş. Öyle bir devirdeyiz. Rabbim eslerimizle evlatlarimizla imtihan etmesin. Ve eslerimizi ve cocuklarimizi bize göz aydinligi kilsin ve bizleri cehennem azabindan korusun.
Konu sahibinin de Allah yardimcisi olsun inşallah. ..

Esin seni sanal da olsa aldatmis hem de kendi cinsiyle. Hangi kadin bosalmak icin banyoya kendini zor atar. Igrenc konusmalar zaten bir de erkekle bunlari konusmasi daha da iğrenç

Kaç senedir iphone kullanıcısıyım, hemen hemen her app ini biliyorum... merak edip cinsellik app lerini de aratmışlığm var hatta. Seks uygulaması hem de chat gbi nasıl birşeymiş ki? eminmisiniz belki anlamıyorum demişsiniz yanlış görmüş olabilirmisiniz? hemen yargılamayın bence ya.

bu gune kadar godugum en igrenç konu bu valla
konu sahibesi eger fakeyse sana senenin en guzel senaryosu odulu verilsin
gerçeksede Allah yardimcin olsun ne deyim

Ahh telefon özürlüsüyüm
daha kendi telefonumun özelliklerini dahi tam bilmiyorum.
insanın hiçmi içinden gelmez,yok anacığım bakasım gelmiyor.

İnternet tehlikeliydi şimdide telefonlar çıktı.
eşimin telefonunuda hiç açıp bakmam,böyle yazılar okuyunca içim gıcıklanıyor :)

Back