• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

i phone seks uygulamaları

Siz üzmek istemezdim ama kocanız saflığınızdan faydalanıp yalan söylemiş. Iphone'da seks içerikli uygulamalar var evet ama bunlar çiftler için eğlenceli pozisyonlar hakkında bilgi barındıran eğlence uygulamaları. Mümkün mü hiç konuşma yapması, öyle bir uygulama yok eşiniz kendi isteyerek birileriyle bu tarz konuşmalara girmiş.

Siz üzmek istemezdim ama kocanız saflığınızdan faydalanıp yalan söylemiş. Iphone'da seks içerikli uygulamalar var evet ama bunlar çiftler için eğlenceli pozisyonlar hakkında bilgi barındıran eğlence uygulamaları. Mümkün mü hiç konuşma yapması, öyle bir uygulama yok eşiniz kendi isteyerek birileriyle bu tarz konuşmalara girmiş.
aaaaaaaaa ben bunuda bilmiyordum

bence şu kadınlarla chat yapılan sayfalardan birini gördünüz.kocanız ordaki bir kadınla yazışıyordur diye düşünüyorum

Esiniz sizi iyi keklemis... "Askim vallah benim bi sucum yok, hep bu akilli telefonlar iste, kendi kendine seks uygulamasinda kari kizla konusuyor" eskiden arkadasin üstüne atilirdi, artik suclu IPhone... Ayfonlara Bozuklukkkkk...:KK14:

I phone uygulaması değil..

Koca uydurması dıyollaa ona..

Kimin çamaşırını bulmuş,kk fırlaması?

geçen gün bu apla (!) yatak odamda kadın çamaşırı buldum diye konu açmıştı, şimdi de bu versiyonunu deniyor zaar :KK53:

kocasının telefonunda application gören masum üye :KK53:
Aynı rumuzlamı açtı konuyu konu sahibinin tek açtığı konu bu ben başka konu göremiyorum.:KK45:

Aynı rumuzlamı açtı konuyu konu sahibinin tek açtığı konu bu ben başka konu göremiyorum.:KK45:

tahmin etmek zor olmadı, yani düşünsene kocasının telefonunda app gören apla, bebeğini bir kenara bırakıp adı ve soyadıyla aldığı üyeliğiyle buraya konu açacak hem de bu başlıkla.. sonra bu uygulamayı merak eden üyeler app store'dan aramaya başlayacaklar bu da eğlenecek zavallı.. :27:

Esiniz sizi iyi keklemis... "Askim vallah benim bi sucum yok, hep bu akilli telefonlar iste, kendi kendine seks uygulamasinda kari kizla konusuyor" eskiden arkadasin üstüne atilirdi, artik suclu IPhone... Ayfonlara Bozuklukkkkk...:KK14:

Bu arada bu abla da bizi keklemeye çalışıyor şuan:KK53::KK53::KK70:

Kızlar bazı chat uygulamaları telefona iniyor diğer uygulamalar gibi masa üstün de gözüküyor kısayol olarak.
Bence bunun gibi bir şey
Tecrubeyle sabittir B****oo diye bir site vardı mesela masa üstün de ;)

Back