- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.406
- 798
- Konu Sahibi haticezengin
acaba bizdeki ipone baskami diye dusundum bir an
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaaaaaaa ben bunuda bilmiyordumSiz üzmek istemezdim ama kocanız saflığınızdan faydalanıp yalan söylemiş. Iphone'da seks içerikli uygulamalar var evet ama bunlar çiftler için eğlenceli pozisyonlar hakkında bilgi barındıran eğlence uygulamaları. Mümkün mü hiç konuşma yapması, öyle bir uygulama yok eşiniz kendi isteyerek birileriyle bu tarz konuşmalara girmiş.
Ne camasirimis bu yahuuuu Kesin i Phone uygulamasindan gelmistirsen geçen gün evinde çamaşır bulan üye değil misin? yeminle bumerang gibisin, kazen canına okumasa bari..
İpohonedan seks mi yapiliyomus
Ben farketmeden teknoloji ne kadar ilerlemis.
Aynı rumuzlamı açtı konuyu konu sahibinin tek açtığı konu bu ben başka konu göremiyorum.geçen gün bu apla (!) yatak odamda kadın çamaşırı buldum diye konu açmıştı, şimdi de bu versiyonunu deniyor zaar
kocasının telefonunda application gören masum üye
geçen gün bu apla (!) yatak odamda kadın çamaşırı buldum diye konu açmıştı, şimdi de bu versiyonunu deniyor zaar
kocasının telefonunda application gören masum üye
Aynı rumuzlamı açtı konuyu konu sahibinin tek açtığı konu bu ben başka konu göremiyorum.
Esiniz sizi iyi keklemis... "Askim vallah benim bi sucum yok, hep bu akilli telefonlar iste, kendi kendine seks uygulamasinda kari kizla konusuyor" eskiden arkadasin üstüne atilirdi, artik suclu IPhone... Ayfonlara Bozuklukkkkk...