hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

teralemcim ben yenıyim bana donersen sana benım doktorumu önerıcem cnm beklıorum msjını

canım sen yaptırdınmı bu yöntem hakkında ne biliyosun banada yardımcı olurmusun ya üstelik benim şansım dahada az doğuda böyle dr bulmak çok zor ne olur tardım edin

Ya kızlar ara sıra buraya uğrayıp okuyorum, yazdıklarınız içimi çok acıttı. Geçmişi tabi ki geri döndüremiyoruz. Malesef her fatura kadına kesiliyor. Ben de düşünüyorumda başıma gelse sizin yaptığınızı yapardım. Bu kadar karamsar olmayın. Biz Türk toplumu erkeği tepemize çıkarıyoruz ve her şartta onları haklı durumuna düşürüyoruz. En iyi erkek bile bunu başınıza kalkar eminim keşke öyle olmasa. Kesinlikle mücadelenizin arkasında durun, kimseye kendinizi ezdirmeyin Allah kimseyi şaşırtmasın herşey insanlar için. Keşke elimden gelse her türlü yardım edebilmeyi çok isterdim herşey dilediğiniz gibi olsun. olumunekankayizsmile

canım sen yaptırdınmı bu yöntem hakkında ne biliyosun banada yardımcı olurmusun ya üstelik benim şansım dahada az doğuda böyle dr bulmak çok zor ne olur tardım edin

canım hymeneoplasti dusunenler dıye bı konu war oraya gel elımden geldıgınce yardımcıolmaya calısıcams sana

Ay19 hepimiz adına sana tesekkur ve dualarımı yolluyorum.Allah yardımcımız olucak insallah........

ya ne olur kızlar çok zor durumdayım siz yardmcı olmazsanız asla başaramam bana yardım edecek yokmu allah için

ya ne olur kızlar çok zor durumdayım siz yardmcı olmazsanız asla başaramam bana yardım edecek yokmu allah için

kadercim biraz sakin ol lütfen tam olarak ne istiyosun.doktorundan eğer emin değilsen netten araştır.başka bi kadın dogum uzmanına git.içine sinmıyosa yapma bi kez olacak.

ay 19 sana ozelden msj attım ama burdada bi kere daha belirtmek istiyorum cunku burada yazılanları okuyup bir umut ısıgı arayan bircok arkadasım var aynı bizler gibi evet konuyu acalı 3 ay oldu ondan oncesindede bi cok arastırmam oldu burda bi kere daha gerek benim gerek se diger arkadaslarımın tavsiyede bulundugu dr isimlerini belirtmek istiyorum doc. dr.harun ozkan hastanede yapıyor bu benim icin bi dezavantaj nuri battal klinikte yapıyor aylin karanlık,dilek avsar,ahmet erk aklıma gelenler ahmet erk haricinde hepsiyle maillestim hepsi ana olumlu yanıtlarla geri dondu bu arastırmalarım sırasında adını yazmak istemiyorum fakat 2 dr.bende pek olumlu izlenim bırakmadı....bu konuyu actıgım ilk zamanlar bilgisayar basında birilerinden caresizce yanıt beklerdim.su anda birbirimize verdigimiz destek inanın cok onemli yineliyorum ve yinelemeye son nefesime kadar devam edicem Rabbim hepinizden razı olsun

Birsey daha eklemek istiyorum ay19 canım ben ozellikle bilgilerin bizler gibi zor durumda olanlarada faydası olması amacıyla ozelden diil genelden yazılması taraftarıyım.bundan dolayı senden nacizane ricam doktorunun adını hepimizle paylasman beni kırmıyacagını umut ediyor ve en kısa zamanda cevap bekliyorum....

ay19 evet lütfen genelen yaz yada banada özel msj at ankara ve antepte iyi bir dr varmı

terALEM CANIM ÖZELDEN MESAJ ATAMIYORUM BENIM DKTRUMUN ADI KORKUT ASLAN AMA GIDECEKSEN BEN YARDIMCI OLABILIRM.TANIDIK WASTITASIYLA OLURSA İNDİRİMLİ OLUR BENİ TANIYO.HEM NE ZAMAN EWLENIYOSUN SEN?

canım benim Allah nasip ederse yaza olucak ben sana ozelden mail adresimi yollamıstım eklermek istersen sana doktorunla ilgili birkac soru sormak istiyorum

teralam
özelden msj yollamışsın msjını aldım çok sağol canım inşallah öyle olur herşey yolunda gider ve kurtuluruz tek duam allaha umarım yardım eder rabbim

kızlar harun özkan a çok detaylı bir mail attım cevap bekliyorum..eğer içimin sineceği biri olursa istanbul a bile giderim umarım hepimiz bir an önce güzel günlere kavuşuruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…