mikrocerrahi nasıl bir yontemmis?!?fisfisfis
teralemcim ben yenıyim bana donersen sana benım doktorumu önerıcem cnm beklıorum msjını
canım sen yaptırdınmı bu yöntem hakkında ne biliyosun banada yardımcı olurmusun ya üstelik benim şansım dahada az doğuda böyle dr bulmak çok zor ne olur tardım edin
Ay19 hepimiz adına sana tesekkur ve dualarımı yolluyorum.Allah yardımcımız olucak insallah........
Ay19 hepimiz adına sana tesekkur ve dualarımı yolluyorum.Allah yardımcımız olucak insallah........
ya ne olur kızlar çok zor durumdayım siz yardmcı olmazsanız asla başaramam bana yardım edecek yokmu allah için
Birsey daha eklemek istiyorum ay19 canım ben ozellikle bilgilerin bizler gibi zor durumda olanlarada faydası olması amacıyla ozelden diil genelden yazılması taraftarıyım.bundan dolayı senden nacizane ricam doktorunun adını hepimizle paylasman beni kırmıyacagını umut ediyor ve en kısa zamanda cevap bekliyorum....
canım benim Allah nasip ederse yaza olucak ben sana ozelden mail adresimi yollamıstım eklermek istersen sana doktorunla ilgili birkac soru sormak istiyorum
canım benim Allah nasip ederse yaza olucak ben sana ozelden mail adresimi yollamıstım eklermek istersen sana doktorunla ilgili birkac soru sormak istiyorum